reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie:)

U nas nocka nie bardzo Bartus w nocy sie przebudził z płaczem nic nie pomagało mój M go nosił ja tez,ale wkoncu sie udało połozyłam do łózeczka dostał mleko i spał do 6 wtedy znowu mleko i do 8 spalismy.Kiedy te noce sie skonczą tak ładnie mi spał.Wczoraj sobie wypiłam 3 piwka ale fajnie było Bartus z nami tez imprzował dostał swoja flache:)Bartus juz po drzemce 20 min ja po sniadanku a M jeszcze na cmentarzu z tesciówką wiązanki byli zawiezsc,bo jutro duzo ludzi bedzie i lepiej dzisiaj.Pogoda piekna niewiem czy moge na spacerek,kurcze lekarz nic nie mówił a zal siedziec w domku.

Dobrego dnia:)

reklama
Dobry :-)
Myszowata a Wy kiedy drugie malenstwo planujecie?
Asiu z Alusiem raz lepiej, raz gorzej. Zalezy od dnia, bo nawet nie od ilosci jedzenia.
A my Malego bierzemy do nas do lozka. Pamietacie jak zawsze bylam na nie i samodzielne usypianie itp. Tak teraz stwierdzilam, ze czas tak szybko leci, ze za "chwile" nie bedzie chcial z nami spac ;-)
Sukces jest taki, ze usypia sam w swoim lozeczku, czasem przespi w nim cala noc, ale czesto rano bierzemy go do siebie. To takie slodkie przytulic sie do niego i wiedziec jak wielkie szczescie ma czlowiek :-) Lubimy te chwile w trojke, kiedy mozemy sie nacieszyc soba :happy2:

A dzis od 6 spal z nami i wstal o 9 czyli 8 nowego czasu. Bardzo nas to ucieszylo.

Milego dzionka dziewczynki :-)

Mamunia ma dziś urodziny

hehe Marciaa ja też ;D jak na prawdziwą czarownicę przystało ! Nie ma to jak urodzić się w Halloween :p ... inaczej mówiąc w wigilię święta zmarłych. Jak się żyje z Mamunią? Skorpionica ... eh ... u mnie pełen respekt ;D

Zabieram moich najbliższych na herbatkę/ kawkę i ciastko do naszej ulubionej knajpki przy stadninie (w środku lasu) - pogoda cudna więc przy okazji długaśny spacer Antoni zaliczy :)

Czarna ale Ci zazdroszczę takiej imprezy !!! wow ... stary dom wystylizowany na miejsce którego reżyser horroru by się nie powstydził ;D wypas :)))) Baw się cudnie !

Mój Miły zrobił mi cappuccino i aktualnie zamęcza mnie anegdotkami z życia aktorów grających w Rejsie.

n&h miłego wypadku!i sto lat!
Czarna idź i baw się dobrze!
Tabasia myślę, że jak Mały skończy 2 latka to zaczniemy staranka, choć kto to wie co przyniesie nam los w darze;-)
asia na przeziębienie polecam herbatkę z plasterkiem imbiru, w ciąży się tak kurowałam
Marciaa wsio najlepszego dla mamy!

hej hej,
Marti, sto lat! :-)
Tabasia, ale jakies składki trzeba opłacać? w sumie kuszące, ale muszę pogadać z M. który JESZCZE ŚPI!!!! ciekawe, kiedy ja bede mogła tak pospać.
Ola obudziła się o 7:30 i byłam przerażona, dopóki nie odkryłam, że zegarek sam się przestawił na zimowy czas ;-) także ok :-) trochę się stresuję planem dnia, no zobaczymy.

my też małą bierzemy do łóżka, kiedyś przychodziła do nas po 6ej, ale teraz przeważnie śpi do 8 u siebie, a potem idzie do nas, tyle, ze spania juz nie ma ;-)

przygotowałam już słodycze dla dzieciaków, pełno tu ich na osiedlu, więc na pewno bedziemy mieć mnóstwo wizyt różnych straszydeł :-) oby tych cukierków starczyło, żeby jakiś potworek nie wpadł na pomysł obrzucenia mi domu jajkami...

pogoda jest do doopki, a wczoraj było tak ładnie. namówię M. na kupienie mi butów, a co ;-)

dzień dobry dziewczynki:)
nocka spokojna spała mała d 6:30 nowego czasu zjadł mleko i poszła spać do 7:40 a teraz masakra z nią. jeść nie chce spać też, ja już waruję bo nic nie pomaga : ani zabawa, ani rączki u mamy ani rączki u taty. z jedzeniem dziś też na bakier: ostatnio to w ogóle przestaje mi jeść mleko, a ja mam dylemat jak i czym je zastąpić. no ale cóż we wtorek jestem u lekarza wszystko się go wypytam.

byłam wczoraj z Julką w kinie i powiem Wam że bardo sobie odpoczęłam. byłyśmy na super bajce: żółwik sammy:) rewelacja. lae oczywiście jak przyjechałam do domu to małe dziecko pokazało co potrafi: znowu zwrot kolacji był i na głodnego spanie. jejku nie wiem kiedy to się skończy, bo już nie wiemy co z tym robić. to lekarstwo co dostała to tzw. pic na wodę, nie widzę żadnej różnicy:(

Marciaa 100 lat dla mamuni :)

n&h dla Ciebie kochana również 100 lat *)

czarna udanej imprezki tej dziennej jak i tej wieczornej, zazdroszczę Ci trochę bo ja to bym bardzo chciała się wyrwać na taką imprezkę. Baw się dobrze :)

miłej niedzieli życzę :)

hehe Marciaa ja też ;D jak na prawdziwą czarownicę przystało ! Nie ma to jak urodzić się w Halloween :p ... inaczej mówiąc w wigilię święta zmarłych. Jak się żyje z Mamunią? Skorpionica ... eh ... u mnie pełen respekt ;D

Kochana 100 lat!!!!Ja tez skorpionica z 7 listopada dogadujemy sie ze soba baaardzo dobrze:-D:tak:
wkleje za chwile zdjatke tego co kupiłam dla Mamuski na maluszkowym i co dla Nikosia znalazłam:-D
Mama dziekje za zyczonka :]

NESIAA Happy Birthday !!:D

DSCF3870.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Heronek my tez w bloku :-D
Ionka moj maz plac jakos po 12e tygodniowo, redukuja od razu z pensji. Nie wiem jak bedzie po nowym roku, bo Al jest za free do grudnia. Nam to na reke bo duzo chodzimy po lekarzach :-D Za rachunki od marca do teraz wyszlo nas ponad 500e, a zwrocili nam 260e, wiec slodko :-)
A ja w srode znow do gina... Zaczelam plamic w polowie cyklu i nie wiem co to :eek: Nidgy wczesniej mi sie to nie przytrafilo, akurat wtedy jak mi sie dni plodne zaczely :shocked2: Robilam test, ale negatywny. Boje sie, nie wiem co to moglo byc.

Do góry