reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra kciuki zacisniete, ale pewnie juz jestes po...

polusia gratulacje kolejnego zebola!u nas tez ida, gorne, slychac je, ale jeszcze nie widac...;-)

ionka a chodzisz tylko prywatnie?

Mlody dzisiaj uderzyl policzkiem w kant regalu...:-(...ma wyrazna czerwona kreche przez srodek policzka...ech...oby tylko siniak z tego nie wyszedl...

reklama
Witajcie kochane,
Moja Lila też maruda jak większość marcowych dzieciaczków. Nie chce zasypiać, a jak spi to po godzince budzi sie z płaczem. Pewnie to drugi ząbek. U mnie tydzień był gorący, bo nie dość że podpisaliśmy umowę przedwstępną o sprzedaży naszego mieszkania to jeszcze mój tata wylądował na kardiologii- podejrzenie stanu przedzawałowego. na szczęście już dzisiaj wyszedł do domu i dostał niezłą burę od lekarzy. Wiecie dieta i ćwiczenia. Może oni mu przemówią do rozsądku. A wiecie mój tata kiedyś to był taki wysportowany ze hej. No nic może jakoś sie za siebie weźmie.
Aha chciałam podziekować za fantastyczny nowy wątek. Dzięki Marciaa:)
Yra jak tam u Ciebie po wizycie?
polusia gratulacje drugiego ząbka, my też na niego czekamy:)

lecę kobietki do łóżeczka , padam już na ryjek bo mała dziś nic tylko na rączki i przytulanie, słodkie to ale i bardzo męczące bo nawet obiad zrobiłam dziś taki po łebkach tzn. zapiekanki.
życzę spokojnej i przespanej nocki *)

Cześć dziewczyny!

W związku z naszymi zmianami dużo, dużo pracy organizacyjnej no i klientów przybywa:-) i czasu braaak. Staram się Was podczytywać ale na pisanie już często nie starcza sił, jedynie na zamkniętym coś naskrobię. Mimo wszystko bardzo się cieszę bo jak już wspominałam uwielbiam swoją pracę.:tak:
Moje dziecko też ma czasem gorsze dni i wtedy non stopa słyszę yyyyyyyyy a głowa puchnie:eek: dlatego fajnie jest wrócić aktywniej do pracy bo później lece jak na skrzydłach do małego bo trochę sobie od niego odpocznę;-) to mam więcej cierpliwości.
A sierota ze mnie straszna. Jakieś 3, 4 dni temu miksowałam śnieżkę w robocie a obok stał sterylizator i był włączony i tym otworkiem do góry wylatywała para a ja myślami zupełnie gdzie indziej i wystawiłam gołą rękę nad parę i miksowałam jak mnie nie przypiekło to wszystkie gwiazdy ujrzałam :confused2: Tym sposobem na przedramieniu mam jedną żywą purpurową ranę wielkości orzecha włoskiego.:baffled:

Madzia Witajcie w domku!!! Niech Bartuś szybciutko dochodzi do siebie!

Owlrene Polecam, polecam i jeszcze raz polecam Cavaliera!!! Nasz Kobi ma już 2 lata i jest takim przytulańcem że czasem się z niego śmieję że on chce pokazać Marcelkowi że ja też jestem jego bo leżymy np. rano z Marcelkiem w łóżku wskakuje Kobisiak i kładzie się łepkiem na mojej szyi i patrzy dumnym wzrokiem na małego że teraz jego kolej na przytulanie.:-D Ogólnie to muszę pilnować bo chciałby nonstopa lizać Marcela na co nie pozwalam. Kochane są to psiaki, trzeba uważać żeby im się krzywda nie stała bo Cavaliery czystej rasy nie posiadają agresji, mój pies nie potrafi warczeć, szczekać nauczył się pół roku temu:-) ale nieczęsto korzysta z tej umiejętności. Aaa i są wykorzystywane w dogoterapii.:tak:

Ostatnia edycja:
jestem :) wszystko dobrze, maleństwo ma 5 cm jest cudowne, pięknie bije serduszko, jestem taka spokojna, bo genetyczne usg wyszło wszystko dobrze :)

katrinka7 tyle razy sobie obiecuje że nie będe czytała takich rzeczy bo jestem za miękka i co ciekawość była większa. Mam za swoje :-( ale nie sposób powstrzymać łzy czytając cos takiego, przykre i przygnębiające.

Moje dziecię dołączy do klubu marudera :tak: humorek ma nieciekawy płacze, wybudza się w nocy, chyba wszystko przez te zębole - wychodzą a wyjść nie mogą.
Miłej nocki dziewczynki

reklama
jestem :) wszystko dobrze, maleństwo ma 5 cm jest cudowne, pięknie bije serduszko, jestem taka spokojna, bo genetyczne usg wyszło wszystko dobrze :)

to super ze z dzidziusiem wszystko w porządku:)

polusia gratuluje zebolka:)my cały czas czekamy:)

Bartus marudny jest spiący ale cos mu nie idzie.Juz mnie ręka boli od bujania.

DOBRANOC KOCHANE:)

Ostatnia edycja:
Do góry