reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej!
My dzis na szczepienie, juz sram po gaciach :-( Wiem, ze to dla jego dobra, ale serce mi sie kraja jak widze kedy placze...
Taka miekka sie zrobilam, odkad mam Alka, ze szok!

Ja tez mam dek. z funkcja nagrywania, tylko, ze nigdy o niej nie pamietam :-D
A te modelki to chyba zaczne ogladac, skoro tak "zachwalacie" :-D
Zmykam czytac, do pozniej!

Bedzie dobrze synus to dzielny chłopak,chociaz mi tez sie chce płakac jak Bartus płacze i ja mam łzy w oczach,te nasze szkraby są dzielne:)

reklama
oglądałyscie może brzydule amerykańską?? jest bardzo fajna pierwsze 3 odcinki tkaie sobie ale potem mnie wciagnęło :-) musze kupic 2sezon :)
ja jestem wielkim fanem grey's anatomy rycze na każdym odcinku prawie a te utworyyyy... ah:)

[video=youtube;O9Swo1anaCE]http://www.youtube.com/watch?v=O9Swo1anaCE[/video]http://www.youtube.com/watch?v=O9Swo1anaCE

Ostatnia edycja:
Ja zerkne czy te modelki na ipla są bo nie mam tvn ...hehe ja to lubie wszystko co leci, klan , ostatnio nawet mode na sukces ogladam jak nic innego nie leci, pierwsza milosc , barwy szczescia i m jak milosc

a jaki dokładnie tytuł tych modelek ?

juz sobie zobaczylam w programie tv nie ma na ipla :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien Doberek!

mirosia patinkakrk gratuluje zabkow!!!

Marciaa ja nie mam polskiej tv, a u nas leci Brzydula ameryk, uwielbiam!!!, chyba 3 czy 4 sezon leci teraz(nie moge sobie przypomniec)...

A ja sie pochwale, ze Mlody po raz pierwszy dzisiaj rankiem zasnal w lozeczku!!!I spi juz 2 godzinke...Ciezko bylo, ale jak mama moja zobaczyla go jak wychyla sie z wozka, bo skubaniec jak sie obudzil to cichaczem stanal sobie na kolanach i chcial sie porozgladac poza wozkiem, to o malo zawalu nie dostala i powidziala, ze to koniec ze spaniem w wozku. Wiec od dzisiaj bedzie przyzwyczajanie do zasypiania samodzielnego, trzymajcie kciuki!

A dzisiaj wybieramy sie do centrum, troche poszalec w dzieciecych...

polusia oj glupio sie porobilo, ale zawsze znajda sie jacys zawistni ludzie, oby bylo ich jak najmniej!

ccaroline a jak u lekarza bylo?bo chyba mialas wczoraj miec wizyte?

Milego Dnia Dziewuchy!

henorek dzięki za pamięć, pisałam na zamkniętym. Mam dysplazję stawów biodrowych, czeka mnie w dalekiej lub bliższej przyszłości operacja ( wstawianie protez bioder) zależy od tego jaki tryb życia będę prowadziła, mam wizytę za 2 tygodnie z powtórnymi zdjęciami bioder i miednicy, co ciekawe dowiedziałam się, że z tą wadą powinnam mieć cc, bo sn nogi są w gorszym stanie.

henorek dzięki za pamięć, pisałam na zamkniętym. Mam dysplazję stawów biodrowych, czeka mnie w dalekiej lub bliższej przyszłości operacja ( wstawianie protez bioder) zależy od tego jaki tryb życia będę prowadziła, mam wizytę za 2 tygodnie z powtórnymi zdjęciami bioder i miednicy, co ciekawe dowiedziałam się, że z tą wadą powinnam mieć cc, bo sn nogi są w gorszym stanie.
top secret

a ja muszę zaraz obiadek podszykować i lekko chatkę ogarnąć bo popołudniu wpada koleżanka, a i niech mi ktoś powie kto oglądał te całe modelki, warto to oglądać? a co do pani K - działa mi na nerwy tak jak w mam talent pani - MF
heronek 3mam kciuki, u nas zasypianie w łóżeczku i w ogóle spanie w nim to abstrakcja

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
juz sobie zobaczylam w programie tv nie ma na ipla :(

czarnuszka zobacz na VoD w Onet.pl tam lecą programy TVNowskie, bo iPla jest Polsatowska ;-)

Dziewczyny czy wasze dzieci same się układają podczas snu?..Mój Mikulec ostatnio na boczku usypia i potrafi całą noc w tej jednej pozycji przespać.
i pytanie nr 2: Czy waszym dzieciom strzelają kości w kolanach? :szok:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry