reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej!
My dzis na szczepienie, juz sram po gaciach :-( Wiem, ze to dla jego dobra, ale serce mi sie kraja jak widze kedy placze...
Taka miekka sie zrobilam, odkad mam Alka, ze szok!

Ja tez mam dek. z funkcja nagrywania, tylko, ze nigdy o niej nie pamietam :-D
A te modelki to chyba zaczne ogladac, skoro tak "zachwalacie" :-D
Zmykam czytac, do pozniej!

Bedzie dobrze synus to dzielny chłopak,chociaz mi tez sie chce płakac jak Bartus płacze i ja mam łzy w oczach,te nasze szkraby są dzielne:)

reklama
oglądałyscie może brzydule amerykańską?? jest bardzo fajna pierwsze 3 odcinki tkaie sobie ale potem mnie wciagnęło :-) musze kupic 2sezon :)
ja jestem wielkim fanem grey's anatomy rycze na każdym odcinku prawie a te utworyyyy... ah:)

[video=youtube;O9Swo1anaCE]http://www.youtube.com/watch?v=O9Swo1anaCE[/video]http://www.youtube.com/watch?v=O9Swo1anaCE

Ostatnia edycja:
Ja zerkne czy te modelki na ipla są bo nie mam tvn ...hehe ja to lubie wszystko co leci, klan , ostatnio nawet mode na sukces ogladam jak nic innego nie leci, pierwsza milosc , barwy szczescia i m jak milosc

a jaki dokładnie tytuł tych modelek ?

juz sobie zobaczylam w programie tv nie ma na ipla :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien Doberek!

mirosia patinkakrk gratuluje zabkow!!!

Marciaa ja nie mam polskiej tv, a u nas leci Brzydula ameryk, uwielbiam!!!, chyba 3 czy 4 sezon leci teraz(nie moge sobie przypomniec)...

A ja sie pochwale, ze Mlody po raz pierwszy dzisiaj rankiem zasnal w lozeczku!!!I spi juz 2 godzinke...Ciezko bylo, ale jak mama moja zobaczyla go jak wychyla sie z wozka, bo skubaniec jak sie obudzil to cichaczem stanal sobie na kolanach i chcial sie porozgladac poza wozkiem, to o malo zawalu nie dostala i powidziala, ze to koniec ze spaniem w wozku. Wiec od dzisiaj bedzie przyzwyczajanie do zasypiania samodzielnego, trzymajcie kciuki!

A dzisiaj wybieramy sie do centrum, troche poszalec w dzieciecych...

polusia oj glupio sie porobilo, ale zawsze znajda sie jacys zawistni ludzie, oby bylo ich jak najmniej!

ccaroline a jak u lekarza bylo?bo chyba mialas wczoraj miec wizyte?

Milego Dnia Dziewuchy!

henorek dzięki za pamięć, pisałam na zamkniętym. Mam dysplazję stawów biodrowych, czeka mnie w dalekiej lub bliższej przyszłości operacja ( wstawianie protez bioder) zależy od tego jaki tryb życia będę prowadziła, mam wizytę za 2 tygodnie z powtórnymi zdjęciami bioder i miednicy, co ciekawe dowiedziałam się, że z tą wadą powinnam mieć cc, bo sn nogi są w gorszym stanie.

henorek dzięki za pamięć, pisałam na zamkniętym. Mam dysplazję stawów biodrowych, czeka mnie w dalekiej lub bliższej przyszłości operacja ( wstawianie protez bioder) zależy od tego jaki tryb życia będę prowadziła, mam wizytę za 2 tygodnie z powtórnymi zdjęciami bioder i miednicy, co ciekawe dowiedziałam się, że z tą wadą powinnam mieć cc, bo sn nogi są w gorszym stanie.
top secret

a ja muszę zaraz obiadek podszykować i lekko chatkę ogarnąć bo popołudniu wpada koleżanka, a i niech mi ktoś powie kto oglądał te całe modelki, warto to oglądać? a co do pani K - działa mi na nerwy tak jak w mam talent pani - MF
heronek 3mam kciuki, u nas zasypianie w łóżeczku i w ogóle spanie w nim to abstrakcja

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
juz sobie zobaczylam w programie tv nie ma na ipla :(

czarnuszka zobacz na VoD w Onet.pl tam lecą programy TVNowskie, bo iPla jest Polsatowska ;-)

Dziewczyny czy wasze dzieci same się układają podczas snu?..Mój Mikulec ostatnio na boczku usypia i potrafi całą noc w tej jednej pozycji przespać.
i pytanie nr 2: Czy waszym dzieciom strzelają kości w kolanach? :szok:

Do góry