reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

przestańcie

słuchacie dałam Poli dziś ten sinlac co niby do podtuczenia dzieci niby jest i z takim apetytem wsuwała zupkę że aż miło było dawać :)

reklama
Antoni na boczku zasypia, wcześniej na brzusiu bardzo lubił. Strzelania w kosteczkach brak.

Dzisiaj afera w nocy na pół miasta - Antko pomoczył sobie piżamkę, pierwszy raz taki numer i stąd zapewne taki lament.

Jadę dzisiaj po sklepu z ekologiczną żywnością poszukać warzyw dla Niniego. Słoiczki bardzo funkcjonalne ale na dłuższą metę to raczej odpada.

Słyszałyście coś o niedrożnych kanalikach łzowych? Córeczka przyjaciółki (4miesiące) ma i właśnie waha się czy przekłuwać czy czekać aż się same odblokują. Jak macie jakieś wieści to piszcie :*

Dziewczyny czy wasze dzieci same się układają podczas snu?..Mój Mikulec ostatnio na boczku usypia i potrafi całą noc w tej jednej pozycji przespać.
i pytanie nr 2: Czy waszym dzieciom strzelają kości w kolanach? :szok:
Kubie tak strzela w prawym kolanie, że aż czasem się boję:sorry2:

przestańcie

słuchacie dałam Poli dziś ten sinlac co niby do podtuczenia dzieci niby jest i z takim apetytem wsuwała zupkę że aż miło było dawać :)
Oby rosła zdrowo:tak:
Co do akcji, to oby się udało i jesteśmy z Ciebie dumne!:tak::tak::tak:

Antoni na boczku zasypia, wcześniej na brzusiu bardzo lubił. Strzelania w kosteczkach brak.

Dzisiaj afera w nocy na pół miasta - Antko pomoczył sobie piżamkę, pierwszy raz taki numer i stąd zapewne taki lament.

Jadę dzisiaj po sklepu z ekologiczną żywnością poszukać warzyw dla Niniego. Słoiczki bardzo funkcjonalne ale na dłuższą metę to raczej odpada.

Słyszałyście coś o niedrożnych kanalikach łzowych? Córeczka przyjaciółki (4miesiące) ma i właśnie waha się czy przekłuwać czy czekać aż się same odblokują. Jak macie jakieś wieści to piszcie :*
Ponoć na te kanaliki pomaga masaż odpowiedni ,Poszukaj w google

Polusiu ty wiesz:) Ignorujemy trolle i tyle. Super ze sinlac Poli zasmakował:) Oby poszło jej w bioderka hhihi będzie dobrze:)
Milenka zasypia na boku ale w nocy na pleckach śpi. Nic jej w kosciach nie strzela.Zamiast raczkowac to sie czołga i podciaga jak robaczek:)Nocka niezła ale usypianie było długie i meczace, pisałam wieczorem.
Faszeruje sie lekami zeby mnie nie rozłozyło choróbsko.Za oknem od switu leje:( Baby radio gra , Milusia sie bawi , a ja komp.

Naughty Niki mial mocno ropiejące oko i przeszło...ja bym na miejscu kumpeli poczekała i przemywala jak czesto się da to oczko
Moj spi na boczku wieczorem w dzien na pleckach faza na brzuch też była ale coś mu się odwidziało i dobrze bo L. strzasł galotami jak Niki tak spał

Polusia dobrze, ze sinlac zasmakował! Oby waga poszla w górę...Pola widocznie bedzie modelka :-)
Frotka zdrowka!!!!
tez lubie babyradio ale czesto kawałki się powtarzają

witam! dziewuszki , przepraszam że mnie tak długo nie było ale naprawdę nie mam czasu posiedzieć na kompie:((
D dalej w Świnoujściu ,ja u rodziców,
w weekendy praca,
Miłosz mi w ogóle nie śpi w nocy co godzine sie budzi, i nie chce spać płacze lub marudzi nie mam już czasem siły , dziś idziemy na szczepienie i odrazu spyt. co mu się dzieje bo na szyjce i dekoldzie ma takie szorstkie i czerwone i drapie ciągle to:(

..tak czekałam na moment by do was zajrzec, brakuje mi BB i was:(
Zastanawialam się co u Ciebie...moze na szyjce ma jakies uczulenie
wpadaj czesciej w miarę możliwosci. Zrob badania moze jakies Miloszowi krewka mocz...ciekawe skad ten płacz.

cieawe co u Agus adeliny i reszty dziewczyn

Naughty Niki mial mocno ropiejące oko i przeszło...ja bym na miejscu kumpeli poczekała i przemywala jak czesto się da to oczko
Moj spi na boczku wieczorem w dzien na pleckach faza na brzuch też była ale coś mu się odwidziało i dobrze bo L. strzasł galotami jak Niki tak spał

Polusia dobrze, ze sinlac zasmakował! Oby waga poszla w górę...Pola widocznie bedzie modelka :-)
Frotka zdrowka!!!!
tez lubie babyradio ale czesto kawałki się powtarzają
tak i zapiszę ją do programy :top modelki :-)

Mój Szymcio miał zatkany kanalik w jednym oczku 2,5 miesiąca, oczko ropiało. Masowałam, przemywałam przegotowaną wodą i przeszło. Słyszałam, że czasami taki kanalik się przebija, ale nam się udało.

reklama
Olenka tez miala z tym problem, dlugo przemywalam sola fizjologiczna ale nie pomagalo. Lekarka polecila nam Sulfacetamidum natricum krople do oczu i przeszli po kilku dniach.

Do góry