reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polusia moim zdaniem jesteś wielka z tą akcją

co do samochodów i różnych akcji, ja kierowcą nie jestem ale mojemu M całkiem niedawno jeszcze jak wracał z pracy wyjechała z pobocza baba, prosto na środek drogi a on był tak blisko niej, że miał wybór, albo walnąć w drzewo (i pewnie zginąć),walnąć w jej tył lub przód, wybrał tył bo widział, że nikt tam nie siedzi. W konsekwencji M poobijany bo podurbowała go wystrzelona poduszka, uderzył głową w kierownicę, w ogóle nie chce tego wspominać, a auto do kasacji, oczywiście dziewczyna przyszła go przepraszać bo sama wie, że wina jest jej ale co tu po przeprosinach.....

reklama
mojemu M ostatnio wyskoczyła para młodych ludzi ( pijanych) on jest taksówkarzem, masakra, cofał, ciemno a oni wyskoczyli, przewrócili się ale po chwili wstali, mój M chciał wezwać policję, pogotowie ale oni nie chcieli, ależ się wtedy bał, tylko że oni byli pijani. ale same wiecie. eeeeeehhhhhhhhhh

Witam sie.
Nocka ok,Bartus cała noc przespał az do 7.20,synek wczesniej obudził sie tak przed 7.Teraz drzemke ma,ale ostatnio drzemka trwa 15min.Pogoda ładna ale zapowiadali mocny wiatr i wieje,a Bartek zaczoł mi kichał temu sobie darujemy spacerek.

polusia dla mnie tez jestes wspaniałą kobieta z wielkim sercem,jeszcze troche.Nienormalni są zazdroszcza.

caroline pisałam już do moderatorki i dostałam odpowiedź że ie usunie bo bedzie gorzej i to Ona napisała że może Ania jest nie wiarygodna, ehh chyba muszę przeczekać do 30 i potem ruszyć z normalną pomocą,

a ja sobie je galaretkę drobiową, robiłam wczoraj sama. pycha :)

Witajcie,
polusia no nic pozostaje tylko czekać. To na pewno piszą Ci od tego kibola:tak: Oby jak na razie nikt nie miał szans z Anią.
Dziewczyny uważajcie z tą prędkością. Ale strach pozostaje.
My już wstałyśmy, a pogoda do d... No nic coś będziemy kombinować.
Wczoraj oglądałam te modelki. szczyt "inteligencji" to pokazała pani Krupa ;-);-);-) Chyba to będzie moj ulubiony program.
Aha gratulujemy ząbków, wszystkim dzieciaczkom.
Nesiaa a spróbuj gencjanę, bo ten puder ma mentol w składzie i będzie Olę podrażniał.
Pa!

e-kord oj masz rację Pani K pokazała swój iloraz inteligencji

ja bardzo boleję bo nie mogę sobie obejrzeć Majki, bo o tej porze karmię Polę. a jak są powtórki to jestem w szkole z Julką :(

Ach ja też nie mam kiedy oglądać tych seriali i programów, ale tv N z dekoderem, na który mogę nagrywać to świetny wynalazek :) Dzisiaj wszystko nadrobię, bo sobie ponagrywałam, modelki również.

modelek nie ogladalam ale podobno kicha na maxa
dzis spzilki na giewoncie może dotrwam lubię Szejbalową :-)
Majka fajna ale w pewnym momencie zaczęli nudzić za długo się akcje rozwijały
Samo życie lubię :-) no i nr 1 USTA USTA :)
dzis gniję w domku nigdzie sie jednak nie ruszam nie chce mi się... jutro pakowanie bo w sb z ranca na grzyby pod Wolsztyn i wracamy w nd wieczorkiem :)

reklama
Hej!
My dzis na szczepienie, juz sram po gaciach :-( Wiem, ze to dla jego dobra, ale serce mi sie kraja jak widze kedy placze...
Taka miekka sie zrobilam, odkad mam Alka, ze szok!

Ja tez mam dek. z funkcja nagrywania, tylko, ze nigdy o niej nie pamietam :-D
A te modelki to chyba zaczne ogladac, skoro tak "zachwalacie" :-D
Zmykam czytac, do pozniej!

Do góry