M
myszowata
Gość
na tvnna ktorym kanale te modelki ? lubie ogladac takie cos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na tvnna ktorym kanale te modelki ? lubie ogladac takie cos
Dzień doberek kochane moje !!
Ja juz pobudka przed 6 mlodemu sie spac odechcialo, no i lezal z tatusiem w lozku a mama pojechala na zakupy zeby Faderowi bulki do pracki zrobic. Sebi tez juz z kims gada w pokoju swoim hehe wiec musze jakies sniadanko zrobic, taki niejadek z Sebiego sie stal ostatnio ze nie wiem co mam mu dawac zeby zjadał ze smakiem.
Pogoda sie zepsula :-( co ja caly dzien bede robic....wsumie moze pojade do kogos
Wogole dzisiaj ja mialam przygode z samochodem jak wracalam rano ze sklepu !!!!!! jade sobie jade, no fakt przekroczylam troche predkosc ale nagle gosc ktory jechal przede mna zachamowal ostro a ja cholera myslalam ze nie wychamuje wiec chamulec do konca az mi zabawki z fotelika sebiego wyleciały do przodu, prawie na zawal umarłam, a najlepsze jest to ze przed tym autem ktory jechal przede mna szly sobie dzieci do szkoly.
tak sie strachu najadlam ze teraz nie bede przeginac z predkoscia...mam nauczke, ciagle o tym mysle teraz, tak chamowalam ze az opony piszczały JEEZZZUU
do 30 wrześniaPolusia a do kiedy to trzeba glosowac ?
do 30 września
yra - kochana ludzie do mnie na pw piszą że oszukujemy i naciągamy ludzi, nie jest to miłe choć człowiek chce dobrze, ja tam Ani pomogę dalej ale udzielać chce mi się coraz mniej