reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mcgosia mój Franek zmienia pozycje, w nocy zwykle usypia na placach a po jakimś czasie przekręca się na bok, a w dzień zwykle na placach choć dziś przez sen przefikołkował na brzuch i śpi już tak od 40min, a co do kości to nic takiego nie zaobserwowałam

reklama
Dziewczyny czy wasze dzieci same się układają podczas snu?..Mój Mikulec ostatnio na boczku usypia i potrafi całą noc w tej jednej pozycji przespać.
i pytanie nr 2: Czy waszym dzieciom strzelają kości w kolanach? :szok:

Mój zasypia na boczku, a później najczęściej przekręca się na plecy. Co do strzelających kości, to nie zauważyłam.

Jest taka stronka peb.pl i tam po zarejestrowaniu można sobie ściągać wszystko. Są tam też odcinki z wyprzedzeniem. Są wszystkie seriale, wszystkie programy rozrywkowe, muzyka, książki, gry, programy itp. Jak byłam zagranicą to sobie ściągalam seriale:)

polusia olej tych ludzi;)

Mi sie średnio podobały te modelki, irytowały mnie te dziewczyny bo też inteligencją nie grzeszyły.
Usta usta też uwielbiam, oczywiście nie wytrzymałam i ściągnęlam sobie kolejny odcinek, fajny jest;) Majkę tez ogladam, ale czasem robie sobie przerwy właśnie jak się akcja zaczyna ślimaczyć.

Olkowi czasem tez strzela w kosciach, tzn. w stawach, czasem w raczkach, czasem w nozkach.

Dzien dobry w ten deszowy dzionek:(
U nas nocka straszne, pol nocy nie spalismy. Olenka poplakiwala, drapala sie i tarla oczka:( Biedna dzieciatko. Teraz po wielkiej akcji "smarowanie" oczywiscie z placzem, usnela.
Dziewczyny czy wasze dzieci same się układają podczas snu?..Mój Mikulec ostatnio na boczku usypia i potrafi całą noc w tej jednej pozycji przespać.
i pytanie nr 2: Czy waszym dzieciom strzelają kości w kolanach? :szok:

Ola zasypia najczesciej na boczku a potem przekreca sie na plecki. A jakies strzelanie w kostkach tez czasem slysze.

Patinkakrk, Mirosia gratulujemy zabkow!!!
Polusia, Frotka74 zdrowka dziewczyny!!
Polusia tak jak juz pisalam jestes wielka i nie przejmuj sie innymi!! My tu wszystkie Cie podziwiamy i trzymamy kciuki!! Super, ze jest taka przewaga glosow!!!
E-kord wlasnie dzis rano bylam w aptece i poprosilam o cos innego na te krosty i dostalam wlasnie gencjane. Aptekarka powiedziala, ze nie powinnam smarowac tym pudrem plynnym okolic oczu i ust!!! Ciekawe czemu dowiaduje sie tego od aptekarki a nie od pediatry??????????????

witam! dziewuszki , przepraszam że mnie tak długo nie było ale naprawdę nie mam czasu posiedzieć na kompie:((
D dalej w Świnoujściu ,ja u rodziców,
w weekendy praca,
Miłosz mi w ogóle nie śpi w nocy co godzine sie budzi, i nie chce spać płacze lub marudzi nie mam już czasem siły , dziś idziemy na szczepienie i odrazu spyt. co mu się dzieje bo na szyjce i dekoldzie ma takie szorstkie i czerwone i drapie ciągle to:(

..tak czekałam na moment by do was zajrzec, brakuje mi BB i was:(

reklama
Do góry