Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja mam...w łóżeczeki mam taki wałek z misiem BEZPIECZNY WAŁEK DLA NIEMOWLĄT DO SPANIA - Rzeczy dla dzieci i dzieki temu Niki nie wedruje i nie ma okazji przytulac się do ochraniacza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale odciągalas więcej niż 200ml ? Ja odciągam 8razy na dobę właśnie tyle ale mogłabym i więcej, ostatnio było lekko 300ml. No mój dostaje wariacji właśnieNiki sie przewrocil na macie z brzuszka na plecki
Polka ja też odciagałam recznie na początku laktatorem ale co rece to rece ja uwazam, ze to najl sposób
Dziewczyny ktore maja lozeczka drewniane macie ochraniacze na nie??
Ja wlasnie zdemolowalam wrzuce na zamkniety filmik jak moj Jas sie dzisiaj do niego wtulil.Juz dawno slyszalam ,ze te ochraniacze to nie za dobry pomysl.Na zachodzie sa juz zabronione.Wlasnie przez mozliwosc uduszenia.
o ranyyyyy, a dla nas to normalnie jest wybawienie z tymi ochraniaczami, inaczej to mała miała by siniaka na siniak-strasznie się wierci
o ranyyyyyyyyyyyyyy 7200- moja waży 6300 a jest ciut starsza![]()
Ja dawałam kiedyś na smoczku troszkę i szybko znikła afta.laska a recznie odciagasz czy elektrycznie?
my po wizycie, dostalismy Nystatyne. Mamy pedzlowac 3x dziennie przez 5 dni. Myslicie ze patyczkiem do uszu bedzie ok?
U nas też jest ochraniacz. Założyłam go, bo Kuba lubi się ustawić w poprzek łóżka i główką naciska na szczebelki, a ja się boję o jego ciemiączko. Chociaż też czasem myślę o zdjęciu, bo nie raz go odsuwam, bo buzią się przytuli.