reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
o kurka !!!!
a nie lepiej bylo zainwestowac w elektryka? :-)
albo kupic uzywany?
W sumie dopóki jadł w nocy z cyca i tylko w dzień odciągałam było ok i nie myślałam o elektrycznym. Teraz wprowadzamy obiadki i deserki. Jemy kaszke to będzie mniej odciągania, choć ten głodomor je czasem 240ml :) wiec może i nie :) p.s. Korzystam z mobilnego neta więc wybaczcie błędy i problemy z postami. Najważniejsze że mam was na codzień.

myszowata jakbym o swoim Franku czytała. Franko zasypia w lozeczki, spi z 4 godziny, a pozniej koniec lozeczka, nie daje sie odlozyc i tak juz mam chyba z 2 tygodnie. Moze to faktycznie zapach, bo jakos specjalnie sie do mnie nie wtula. Spróbuje dzis z ta poszewką:)

Niki sie przewrocil na macie z brzuszka na plecki :)

Polka ja też odciagałam recznie na początku laktatorem ale co rece to rece ja uwazam, ze to najl sposób
gratulację!:-)mój synuś jak na ten moment to tylko z pleców na brzuszek się obraca, ale jak jest na brzuchu dźwiga pupę i próbuje się czołgać:-)
mysza m te Franki to fajne chłopaki:-) też wypróbuję ten sposób z poszewką i obniżę mu też łóżeczko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ktore maja lozeczka drewniane macie ochraniacze na nie??

Ja wlasnie zdemolowalam wrzuce na zamkniety filmik jak moj Jas sie dzisiaj do niego wtulil.Juz dawno slyszalam ,ze te ochraniacze to nie za dobry pomysl.Na zachodzie sa juz zabronione.Wlasnie przez mozliwosc uduszenia.

reklama
Do góry