blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Chyba chodziło o to, że mama sama czapki nie nosi, a dziecku każe zakładać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejuś jaki upał... najlepiej tobym popluskała się w jakimś basenie z maleńką...;/ Byłam wczoraj u chirurga i wycinamy to krostkę na buzi. W poniedziałek jedziemy do szpitala porobić badania, i wtedy w domku będziemy czekać na telefon od pana doktora, że mamy przyjeżdżać na wycięcie, i 1-2 dni w szpitalu po narkozie i do domku...
malemu czapki nie zakladam, a moja mame bedzie marudzic ze dziecko musi miec czapke bo na uszka trzeba uwazac, a moja mama czapki nawet w mrozy sobie by nie nalozyla moze faktycznie wtedy troszke chaotycznie napisałamto w końcu marudzi, że z czapką czy że bez?
a 13 dopiero jutro jestTo trzymam kciuki!!!
Dzisiaj mam pechowy dzień Najpierw pobiłam kubek, później mężowi ukradli telefon Samsung Omnia także telefon trochę kosztował następnie wleciała do nas do mieszkania papuga falista niebieska i musiałam z nią "walczyć" Koty wpatrzone były w nią jak w obrazek, Dawid bał się jej jak latała i płakał, normalnie kołchoz, po za tym teraz brak kontaktu z mężem, żyć nie umierać!! Mam nadzieję, że już mnie dziś nic nie spotka
Córcia marudna, ale na szczęście usnęła, pewnie długo nie pośpi.
Byłam na zakupach kupiłam orinoko junior od komarów, krem z filtrem ziajki oraz ten płyn natłuszczający z ziajki o którym pisałyście, a powiedzcie mi czy używacie jeszcze dodatkowo jakiś żeli do ciałka, czy obmywacie tylko tą wodą z płynem? Na opakowaniu jest napisane, że używanie dodatkowo mydła, czy żeli zmniejsza natłuszczanie.
Zahaczyłam również o ciucholand, przyznam się, że nigdy do nich nie zaglądałam, ale teraz się zmieni ile tam ślicznych firmowych rzeczy dla dzieciaczków
Miłego dnia życzę!
no dokladnie, tutaj nawet noworodki chodza bez czapeka jeszcze wracając do czapek: Yra piszesz, że jeszcze nie spotkałaś dziecka bez czapki, a powiem wam, że jak tutaj widzę w ciepły dzień dziecko w wózku w czapce, to na 99% jest to polska rodzina! chyba tylko w Pl jest taki kult czapki! ja sie nie przejmuję, że większość nakłada czy nie, robie i tak po swojemu
Uwazajcie na dzieci w taką pogode.Mojej mamy kolezanka przedwczoraj byla w szpitalu na Izbie przyjęć i bylo pelno takich malutkich dzieci poparzonych.Jedno bylo cale czerwone po buzi,a białe tam gdzie mialo zawiązane czapeczkę (swoja droga po kiego w taki upał czapeczka???????;/).Matka podobno tak plakała.A lekarka jej czemu teraz placze,ze za głupote się placi tylko szkoda ze dziecko cierpieć musi,bo w taką pogodę to dziecka wyprowadzać nie można a jeszcze w czapeczce to juz totalna głupota.
A moj mały ok znosi te upały na szczeście))