reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hello :-)

Witaj, Doreczka :-)

Ja też jutro idę do gina, ale jeszcze nie na USG. Myślę, że na USG uderzę za jakieś 2 tygodnie. Zresztą zobaczę co mi doktor doradzi.

Agniesiak, nie bój się, będzie dobrze :-)

reklama
witajcie w nowym tygodniu pełnym nadziei:-)
u nas kolejna nocka dobrze nic się nie dzieje bóli nie ma plamień też nie a humorek dopisuje pojawiają się delikatne mdłości także wszystko jest chyba dobrze:tak:

Doreczka teściki piękne:tak::tak::tak:

Agniesiak a wy widzę tez na synka celowaliście mój M mówi do brzucha Konrad:-)

bluberry czekamy na wieści:happy2:

meg a która to wasza próba???

ja jutro już mam mieć USG żeby zobaczyć jak tam się rozwija dzidzia a jutro u mnie się zaczyna 6 tydzień:-):-):-)

witajcie w nowym tygodniu pełnym nadziei:-)
u nas kolejna nocka dobrze nic się nie dzieje bóli nie ma plamień też nie a humorek dopisuje pojawiają się delikatne mdłości także wszystko jest chyba dobrze:tak:

Doreczka teściki piękne:tak::tak::tak:

Agniesiak a wy widzę tez na synka celowaliście mój M mówi do brzucha Konrad:-)

bluberry czekamy na wieści:happy2:

meg a która to wasza próba???

ja jutro już mam mieć USG żeby zobaczyć jak tam się rozwija dzidzia a jutro u mnie się zaczyna 6 tydzień:-):-):-)
Ja już zaczęłam 6 tydzien i sie zastanawiam czy jutro mi zrobi gin usg. to bedzie nasza pierwsza wizyta u gina:tak: Kochana dlaczego masz na suwaczku 4 tydzien i 6 dzien? Skoro masz już 6 tydzien.. hmm.. a może ja xle interpretuje?:sorry2:

tez nie wiem

ale @ miałam 2 czerwca wiec wychodzi jutro 6 tydzień a na suwaczkach nie wiem ale ty też masz 5 tygodni;-)
Ja mam 5 tygodni skończone i zaczął się 6 tydzień. Czyli 5 tygodni i 2 dni chyba, czyli drugi dzień szóstego tygodnia:tak: Aaaa już wiem dlaczego u Ciebie tak jest. Masz w suwaczku 4 tydzien i 6 dzień. Czyli już praktycznie 5 tydzień zakończyłaś. Bo 4 tygodnie plus te 6-7 dni to 5 tygodni:-D czyli tak samo jak u mnie trzeba patrzyc. 5 tygodni masz skończone to wychodzi, ze jestes w szóstym tygodniu:tak:
Nie wiem czy ja to dobrze napisałam:-p:-D

Jakoś mało babeczek tutaj pisze:confused: Dziewczyny, opowiadac co tam u Was:tak::-)

dobrze właśnie się zastanawiałam jak to po polsku napisać:-)

Agniesiak
a wy już macie dzidzie czy to pierwsze maleństwo??

dobrze właśnie się zastanawiałam jak to po polsku napisać:-)

Agniesiak
a wy już macie dzidzie czy to pierwsze maleństwo??
Tak to będzie nasze pierwsze maleństwo:tak::-)

Ja na przykład siedzę w pracy ;-)

Może zrobimy sobie taką listę Marcówek z terminami? Nie wiem co tam jeszcze można dodać... wiek, miasto?
Świetny pomysł!!:tak::-) Tylko ja nie za bardzo wiem jak to zrobic? Może na pierwszej stronie marcówek?da radę jakoś?

Ja się wpisuję na listę: Agnieszka - 7marzec (wg kalkulatora BB), Przasnysz:-D

reklama
Do góry