reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej :-)

Witam nowe koleżanki :-)

Zrobiłam dzisiaj znowu test i od razu pokazała się druga kreseczka już dobrze widoczna. Hura, udało się za pierwszym razem :-D

Snajperka, musisz tylko skopiować kod i wkleić w sygnaturce. Tylko zwróć uwagę, żeby skopiować kod BBCode, a nie html.

reklama
hej jestem strasznie przewrazliwiona bo w lutym stracilam ciaze w 10 t... wiec kazde plamienie to dla mnie szok!!!!

jutro ide robic bete bo jeszcze nie robilam
zobaczymy co wyjdzie
a jak bedzie ok z beta to ide we wtorek i bede błagała;-)kobutke zebym mogla albo we wtorek pojsc na wizyte na doczepke albo niech mnie gdzies wcisnie w czwartek (mam nadzieje ze mi sie uda- obiecala mi) bo do mojej profesorki kolejka nawet 2 miesieczna...

nie wiem czy dobrze robie ale jak mi doradzila moja kolezanka ktora tez miala takie przejscia zebym wziela sobie luteine i nospe ( nie powinno mi zaszkodzic a jedynie pomoc) jak myslicie?
wiem ze najlepiej kontakt z lekarzem ale te 3 dni moze mi nie zaszkodzi a ona pewnie tez mi przepisze

te moje plamienia sa bardzo malutkie wsumie i lekko brazowe - nie czerwone...

ehhh sie rozpisalam ale oprocz mojego meza mamuski i kolezanki to nikt o tym nie wie.........TYLKO WY JESZCZE:-)

evellcia spoko luz no-spa nigdy nie zaszkodzi :) ja się jej nałykałam tyle że na całe życie by starczyło dla pólku wojska :-) ja od początku biorę duphaston podobne do luteiny tylko droższe i niby lepsze a no-spe w razie bóli oprócz tego biore acard i zrobie sobie zastrzyki w brzuch - clexane

przy natalce też tak robiłam i zobacz za 4 razem dałam rade donosić będzie dobrze tylko się dzielnie trzymaj i leż z dupcią na tapczanie nie noś nie denerwuj się;-)i z każdym dniem bliżej do rozwiązania

ja z natalka prawie 5 miesięcy przeleżałm na płasko w szpitalu było warto:tak:

Ah widzę, że się udało z suwaczkiem:-)
Piękne te Twoje suwaczki snajperko:tak::-)
Mnie teraz troszkę brzusio pobolewa. Jutro M wyjeżdża na 12 dni z dzieciakami ze świetlicy na kolonie. Będzie mi smutno bez niego. Już spakowaliśmy mu walizkę. Dobrze, że mam Was moje drogie:tak:

drogie koleżanki odnalazłam się na forum jako rybka_24 sprzed 3 lat:-) więc funkcjonuję znów jako rybka_24 a nie snajperka:-)

;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

hej jestem strasznie przewrazliwiona bo w lutym stracilam ciaze w 10 t... wiec kazde plamienie to dla mnie szok!!!!

jutro ide robic bete bo jeszcze nie robilam
zobaczymy co wyjdzie
a jak bedzie ok z beta to ide we wtorek i bede błagała;-)kobutke zebym mogla albo we wtorek pojsc na wizyte na doczepke albo niech mnie gdzies wcisnie w czwartek (mam nadzieje ze mi sie uda- obiecala mi) bo do mojej profesorki kolejka nawet 2 miesieczna...

nie wiem czy dobrze robie ale jak mi doradzila moja kolezanka ktora tez miala takie przejscia zebym wziela sobie luteine i nospe ( nie powinno mi zaszkodzic a jedynie pomoc) jak myslicie?
wiem ze najlepiej kontakt z lekarzem ale te 3 dni moze mi nie zaszkodzi a ona pewnie tez mi przepisze

te moje plamienia sa bardzo malutkie wsumie i lekko brazowe - nie czerwone...

ehhh sie rozpisalam ale oprocz mojego meza mamuski i kolezanki to nikt o tym nie wie.........TYLKO WY JESZCZE:-)

U mnie było podobnie ostatnio. Zaczy miałam iśc do gina na pierwszą wizytę dopiero we wtorek, pojutrze, ale w czwartek wieczorkiem lekko sobie pokrwawiłam, więc poleciałam w piątek od razu. Kazał brać mi luteinę i duphaston. Jedno rano drugie wieczorem, więc to Ci na pewno nie zaszkodzi. Co do no-spy nie mam zdania. Nigdy tego nie używałam.

Będzie dobrze :):-)

Hej;-) pozwolicie, że dołączę do waszego grona, ostatni okres miałam 7 czerwca, we czwartek zrobiłam dwa testy obydwa wyszły pozytywne,cykle mam 23-26 dniowe dziś mija 28 dc, według moich wyliczeń to koniec 3 tygodnia, jutro lecę zrobić betę trzymajcie kciuki za ładny wynik;-)
a to moje teściory:

Hej;-) pozwolicie, że dołączę do waszego grona, ostatni okres miałam 7 czerwca, we czwartek zrobiłam dwa testy obydwa wyszły pozytywne,cykle mam 23-26 dniowe dziś mija 28 dc, według moich wyliczeń to koniec 3 tygodnia, jutro lecę zrobić betę trzymajcie kciuki za ładny wynik;-)
a to moje teściory:

Piękne krechy na teściku Kochana:tak:
Ja do gina jutro.. trochę się boję;-)

reklama
Do góry