reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam

jestem szczęśliwą mamą 2-letniej natalki i obecnie oczekujemy kolejnej dzidzi termin mamy na 9 marca:)

bardzo się cieszymy bo to już moja 5 ciąża(dlatego taki nick) bo za kazdym trafieniem zachodziłam w ciąże ale dopiero 4 donosiłam do końca a teraz uproagniona kolejna próba i już od początku pod górę również plamiłam:-( i juz podkrwawiłam:-( ale od piatku jest ok:tak: wiec laski głowa do góry pupcie na łóżeczko i czekamy:)))
ja kolejna wizyte z usg mam we wtorek:)))
już sie nie moge doczekac:)))
pozdrawiam;-)

reklama
witam

jestem szczęśliwą mamą 2-letniej natalki i obecnie oczekujemy kolejnej dzidzi termin mamy na 9 marca:)

bardzo się cieszymy bo to już moja 5 ciąża(dlatego taki nick) bo za kazdym trafieniem zachodziłam w ciąże ale dopiero 4 donosiłam do końca a teraz uproagniona kolejna próba i już od początku pod górę również plamiłam:-( i juz podkrwawiłam:-( ale od piatku jest ok:tak: wiec laski głowa do góry pupcie na łóżeczko i czekamy:)))
ja kolejna wizyte z usg mam we wtorek:)))
już sie nie moge doczekac:)))
pozdrawiam;-)
Witam, witamy wśród nas:tak:
Mi z obliczen kalkulatora na BB wychodzi, ze termin mam na 7 marca:-D DO gina ide też we wtorek:tak::-)
Tak, tak, pupcie na łóżeczko i czekamy:-D:-D

mam prośbe ponieważ jestem nie zorientowana co i jak napiszcie proszę jak np wstawić suwaczki i co jeszcze fajnego mogę porobić np jakieś zdjęcia ???

z góry dzięki

Z tym przelicznikiem na BB to tak ciekawie jest, bo niby mam na 3 marca, a raz jak wpisałam te same dane to wyskoczyło mi że na 2 marca :) Ale i tak czekam aż lekarz powie co i jak dokładnie :) Już jutro ide a nie moge sie doczekac.. Ja juz dziś bym chciała tam iść..

mam prośbe ponieważ jestem nie zorientowana co i jak napiszcie proszę jak np wstawić suwaczki i co jeszcze fajnego mogę porobić np jakieś zdjęcia ???

z góry dzięki
Suwaczki masz np na głównej stronie BB. Wybierasz, uzupełniasz wg wskazówek. Potem gdy masz juz BBCode to kopiujesz go i klikasz na "Ustawienia" potem "Edytuj Sygnaturę" i tam w takie puste okienko wklejasz ten skopiowany kod. Potem klikasz zapisz zmiany i gotowe:tak::-)

z przelicznika BB też mi wychodzi na 7marca:-)
zobaczymy co powie lekarz we wtorek
Tez idę we wtorek ale troszkę się obawiam..ciekawa jestem co powie lekarz ale tez się boje, wiecie;-)

słuchajcie jak mam wkleić suwaczki coś mi nie idzie pomóżcie:no:
Spróbuj tak jak napisałam:tak:

robie tak jak piszesz ale chyba cos jest nie tak bo minie wychodzi:-(moze trzeba cos usunąć z tego kodu albo dodać nie wiem:zawstydzona/y: no cóż będę kombinować;-)

A ja mam wielki problem z trzustka. Wlasciwie od poczatku roku juz bylo ok i nie bolala, wiec sie zdecydowalismy na bobaska, a teraz od 2 tyg nie ma dnia, abym jej nie czula.
Kurcze, mam nadzieje, ze przezyje ta ciaze :-(

reklama
spokojnie trzustka przy skoku hormonów może tak wariować zapytaj gina co z tym zrobić na moją mamę jak była ze mną w ciąży mówili "pankreatynka" bo cały czas łykała Pankreatynę właśnie na trzustkę i nie zaszkodziło chyba;-)

Do góry