reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

cześć mamusie:)
ja od dzisiaj odpoczywam:-) prawie dwa tygodnie wolnego od pracy - Hurra:))) tylko dziewczynki muszą całkowicie dojść do siebie, bo trochę się przeziębiły, no i emka muszę wykurować,bo jak na razie wygląda najgorzej:baffled: a potem robimy sobie z emkiem króciutki wypad we dwoje:-) dziadkowie chętni do przejęcia opieki:tak: więc musimy skorzystać, bo ciągłe mijanie nie służy dobrym relacjom w małżeństwie:-p

malinkaa jaki Jasiek wyrozumiały:-) oby jak najwięcej takich okazji do wspólnych wyjść:) nie wiem, może przeoczyłam, więc zapytam...a za co byliście przebrani???
wredniak oj niepotrzebnie sie stresujesz, widze że dziewczyny Cię uspokoiły:tak:, ale powiedz mi ile znasz wokół siebie dzieciaczków, które w wieku 11 miesięcy śmigają same, bez podtrzymywania??? Twoja córcia rozwija się super i tego się trzymaj;-)
katjusza jak tam Twój objedzony brzuszek? a fasolce smakowało?
ola i nas sanki ominęły z powodu choroby:-( buuu :-( a teraz to i tak tylko mega chlapa na dworze...chyba że jeszcze pogoda znowu nas zaskoczy:tak:

reklama
Witam się niedzielnie :)
w weekend mnie nie było bo musiałam się mężem nacieszyć na zapas :) Jutro wraca do pracy po urlopie ojcowskim. Dobrze nam było razem w domu. I córeczki prze szczęśliwie, że miały tatę tylko dla siebie przez cały czas!
U nas leje cały dzień więc nie byliśmy na spacerze. Szkoda bo miałam ochotę powłóczyć się trochę po lesie.
Zuza zaczęła już pięknie stawać na prostych nóżkach. Jula natomiast nareszcie wypowiedziała pierwsze słowo: tata. Opłaciło się moje powtarzanie: powiedz tata, powiedz tata. Zuzy pierwszym słowem było mama co mnie oczywiście rozczuliło totalnie! Chciałam, żeby Jula sprawiła tacie przyjemność i się udało!

ola80 ta praca to urlop wychowawczy :) chyba źle się wyraziłam. Miało być - jak dobrze jest połazić po sklepach jak inni siedzą w robocie.
malina brawo dla Jaśka! Dobrze jest się czasem odciąć, chociaż na chwilkę. A na imprezkę przebieraną sama bym się chętnie wybrała! Przebrałabym się ze niewyspanego wilkołaka :)
patik zdrówka dla dziewczynek i dla męża :) gdzie się wybieracie na romantyczny wypad?

oleniolek jeszcze nie wiem gdzie:-D to będzie spontaniczna decyzja:tak: no to Twoje dziewczynki potraktowały rodziców bardzo sprawiedliwie hehe - gratki:-) o pogodzi mi nawet nie wspominaj:wściekła/y: jakaś maskara po prostu:-(

witam wszystkich w piekny, sloneczny, "wyspany" poranek. Bartek ostatnio zaczal fundowac mamusi pobudke po 5, wiec wesolo nie bylo. dzisiaj wrocil do starych zwyczajow i uslyszalam go jak zwykle ok. 6:30, wiec sie baaaaaaaaaaardzo ciesze. milego dnia wszystkim zyczymy i pozdrawiamy !!!

Oleniolek a czy Twoje dzieciaczki mają jakieś przytulaki, miśki, lale w łóżeczkach?? U nas odkąd dałam Jasiowi 3 misiaki do wyrka to jest bosko :D Młody się budzi i szura, bawi się sam i w ogóle nas nie woła, a ja go nie słyszę, więc śpię dalej, dzisiaj sama już obudziłam się o 7:20, bo się wyspałam :D Położyłam się przed 22, bo bym nie przeżyła pobudki o 5ej a tu niespodzianka i tak już chyba 4 noc z rzędu :D

Dzień doberek

Malina gratuluje super abyś sie tak dalej wysypiala. My tez daliśmy Gabrysiowi kilka przytulanek do lozeczka a wiec już rano sobie siedzi i coś tam do nich gaworzy

Ewkasp fajnie wy tez wyspani ze i dobry humorek dopisuje

Katjusza my tez mieliśmy spóźniony walentynkowy wieczór z kolacja w niedziele ale razem z Gabrysiem, wiec jedliśmy na zmianę ale było ok.

Oleniolek Gabrys tez przed czeskie jak tata w domu, krótkie te chwile ale zawsze fajnie jak rodzinka w komplecie

Patik życzę wam fajnego czasu we dwoje,

A ja nie wyspana z własnej winy bo od 5 rano przytulam sie z kibelkiem. Strasznie sie czuje a nic takiego nie jadlam. Kiedyś takie dolegliwość to miałam raz na 10 lat a ostatnio to chyba odrabiam za te 10 lat. Biedny Gabrys ja ledwo zipie a muszę sie nim zając

Miłego dnia babeczki

iza - bidulko - może to jakiś paskudny wirus Cie dopadł!! współczuję, spróbuj się kimnąć jak Gabryś będzie miał drzemkę..

patik - ale Ci zazdroszczę, ja też się zbieram na taki weekend ale ciągle coś wypada u dupa blada!

u nas też w łóżeczku misiaki i rano zawsze zmieniają swoją pierwotną pozycję, więc zapewne są w użyciu ;-)

miłego słonecznego dnia kochane!

Dzień doberek :)
wpadam się tylko przywitać. Zaraz uciekam do Ikei na małe zakupy.

malina mają po jednym misiu. Faktycznie włożę im do łóżeczka jeszcze kilka pluszaków. Tylko, że one się "nawołują" nawzajem od samego rana więc cichutko to one nie są :)
izabela 1982 o rany! to dużo zdrówka życzę! może ktoś mógłby ci pomóc przy małym jak teraz się tak fatalnie czujesz
miłego dnia babeczki :)

reklama
witam się leniwie:tak:no i nie popisze bo moja przylepka Zosia się obudziła...tak wiec na szybko...dzisiaj mamy awarie z pieluchami:-D byłam przekonana że uchowała sie jeszcze jedna paczka a tu zonk:szok: nie ma :no:zostały nam 3 pieluszki, więc w ruch poszła tetra:tak: i tak pierwszy raz Zosia miała na sobie zwykłą tertówkę...jednak papmpersy to dobrodziejstwo:-D jeden sik i wszytko do przebrania choć miała na sobie takie ceratkowe majtusie na guziczki:-pno i serii "dumnej mamy" - przedpołudniem Zosia czytała z tatusiem bajeczkę - rezultat: ślicznie pokazuje misia kurkę i konika:-) nawet próbuje powtarzać " i ha ha" tyle że jej wychodzi samo "ha ha" widać że urlop ojcowski to bardzo konstruktywny dla dziecka czas:-)

izabela
poprawy samopoczucia:-)
oleniolek jak tam wyprawa do ikei? chwal sie co kupiłaś:)
malinka oby najwięcej takich późnych pobudek:)) Jasiek sam sie postanowił w urodzinki wyspać hihi
ewka dla mnie 6.30 to też kosmos jeśli chodzi ze wstawaniem hehe ępnym ale lepsze to niż 5, może nastepnym razem Bartuś będzie łaskawszy chociaż o te pół godzinki:)

Do góry