oleniolek
Fanka BB :)
Melduję się obkupiona i zadowolona Wizyta w galerii w godzinach pracy, w środku tygodnia, kiedy jest mało ludzi to był dobry pomysł. Oderwałam umysł, odpoczęłam. I bardzo stęskniłam się za dziećmi!
Musze sobie częściej fundować takie resetowanie umysłu
malinaa moje córeczki śpią dwa razy w ciągu dnia 10-11 i 14-15:30 (najczęściej jest to spacer). Staram się, żeby nie spały dłużej niż do 15:30 dzięki temu podają o 19:30. Budzą się raz w nocy na jedzenie.
katjusza to my rodziłyśmy tego samego dnia, nasze dzieci tłusto-czwartkowe są
Masz jakieś przeczycie czy to druga córeczka czy tym razem synek?
wredniak moje córeczki też jeszcze nie chodzą, mało tego słabo jeszcze poruszają się wzdłuż mebli.
Spokojnie na chodzenie jeszcze przyjdzie pora
A co do szorstkiej skóry to gdzieś ostatnio o różnicy pomiędzy natłuszczaniem (oliwka, Oilatum dodawane do wanienki) a nawilżaniem (krem, mleczko) i jeżeli dziecko ma przesuszoną skórę to dobrze się stosować obie metody na suchą skórę.
Musze sobie częściej fundować takie resetowanie umysłu
malinaa moje córeczki śpią dwa razy w ciągu dnia 10-11 i 14-15:30 (najczęściej jest to spacer). Staram się, żeby nie spały dłużej niż do 15:30 dzięki temu podają o 19:30. Budzą się raz w nocy na jedzenie.
katjusza to my rodziłyśmy tego samego dnia, nasze dzieci tłusto-czwartkowe są
Masz jakieś przeczycie czy to druga córeczka czy tym razem synek?
wredniak moje córeczki też jeszcze nie chodzą, mało tego słabo jeszcze poruszają się wzdłuż mebli.
Spokojnie na chodzenie jeszcze przyjdzie pora
A co do szorstkiej skóry to gdzieś ostatnio o różnicy pomiędzy natłuszczaniem (oliwka, Oilatum dodawane do wanienki) a nawilżaniem (krem, mleczko) i jeżeli dziecko ma przesuszoną skórę to dobrze się stosować obie metody na suchą skórę.