reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Hej, wczoraj po Olkowym basenie na wieś, znowu 2 kuraki pachnięte, M wrócił dziś po 7-ej zjechany jak koń po westernie:-p ale zapewnia że niczego nie załapię i alimentów w marcu nie będzie;-):no:. Teraz poszedł ze starszymi w piłkę grać.

reklama
Ha, ha Marta dobre dobre! Rok temu w ciąze zachodziłyśmy... Moja się od 5 czerwca liczyła;)

U mnie spiekota i nie mam zamiaru z domu się wynurzać do 17! Na 17 pójdziemy do kościoła i na spacerek! A teraz idę się wymoczyć w wannie!

Hej
U nas też upał nieziemski, więc poranny spacerek odpuszczony:sorry2: Za to poważna rozmowa z Emkiem odbyta, żale wylane, niedomówienia wyjaśnione, może coś do niego dotarło:dry: Po obiadku będzie spacerek i może jakieś lody, albo wypad do znajomych.

Hej, hej :)

Ja wczoraj byłam w domu rodziców. pod ich nieobecność zaprosiłam siostrę i kuzynkę z mężami i dziećmi (siostra ma 2-tygodniowego synka, a kuzynka półroczną córeczkę) na grilla. I taka dzieciowa imprezka się zrobiła. Pełen relaks.

A za porady w sprawie kąpieli dziękuję :)
Popróbuję i dam znać jak efekty.

Bosa, a do jakiego wieku/wagi jest ten leżaczek kąpielowy (bo nie wiem, czy jest jeszcze sens kupować).

Hej :D

U nas też sauna na całego, więc pojechaliśmy o 10ej po wiatrak, a w drodze powrotnej ja pchałam wózek z wiatrakiem a eMek niósł Jasia na rękach, bo już piszczał w sklepie, teraz zjadł, podzikował i zasnął na wibrze, eMek go delikatnie przeniósł na wyrko i śpi :D A ja po prysznicu się właśnie wiatrakuję, bo nie ma czym oddychać.. za godzinę mężu wybywa na painballa, ale coś ich nie widzę latających po lesie w tym skwarze, pewnie szybko wróci ;)
Dzisiejsza droga ze sklepu utwierdza mnie w przekonaniu, że nosidełko Mei Tai może się okazać niezbędne.. tylko czy małemu w tym nie będzie zbyt gorąco, odparzeń se narobimy na brzuchach, i on i ja, co myślicie?? Nosidełeko MEI TAI - Forest | Tuli

witam

i odrazu pytam kto ukradł nam słońce??? rzyznawać się szybciutko:tak::tak::tak:
młody marudzi łwięc dziąsła mu posmarowałam ( jak on uwielbia lizac ten zel) ha ha i odrazu ułożył sie do spania:-D:tak: ostatnio widzę ze mój skarbek nie potrafi sobie poradzić ze snem i głodem i nie daj boże jak obie rzeczy mu się chce naraz fiu fiu jaki ryk wtedy!!!!! wiec kładę go na bok daje pieluchę lub jego przytulankę i jak ma już odjazd wkładam butlę i wtedy je:blink:

mam nadzieje ze sie nie rozpada do 16:00 bo muszę męża wyciągnąc na spacer poklikać fotki bo już nalóg wzywa ha ha

a to okolica gdzie mieszkamy taki mam widok jak wyjdę z domu:-p

Zobacz załącznik 360558Zobacz załącznik 360559

malina- siedzonko wygląda na fajne i wygodne ale na takie gorączki to nawet chusta wymięka wiec to pwnie też.........
magdzior- to super ze wywaliłaś wszystko z siebie teraz tylko czekać na efekt pozostało;-)

Witejcie upalnie laseczki-marcówczki
Malinko- niestety na upały nie ma dobrego rozwiazanie, bo nawet w chustach tkanych dzieci sie zapacają
My dzis mamy dzień zakupowo-imprezowy, młody idzie na urodziny, ma na zakupy i wycenę wstepna kuchni na mój metraż

Młody spał ponad godzinę, a potem kolejną godzinę bawił się pod karuzelką :szok: no szok normalnie! Tak sobie myślę, że może jest po skoku rozwojowym i nowe rzeczy zaczął dostrzegać. Ogólnie dziecię ma jakiś dobry dzień, bo oprócz ryku na sen, to anioł. Tyle mieliśmy z M dla siebie czasu :-D
Teraz chłopaki wybyły na spacerek.
Jaki rozmiar ubranek wasze dzieciaczki teraz noszą? Bo moje dosłownie w przeciągu tygodnia wyrosło z 62 :szok: już go w jajka cisnęło :sorry2:

Pinka - przyjemna okolica:-) i chyba bardzo spokojna:confused:
Koncia - my teraz już powyrastaliśmy z 62, z wyjątkiem rzeczy H&Mowych (oni dużą tą rozmiarówkę mają). Wogóle to mamy 3 reklamówy ciuszków odłożonych do wyniesienia na strych i jedną do zwrotu znajomym:szok: a ciuszków w rozmiarze 3-6m mamy tyle, że nie wiem czy choć raz wszystko zostanie założone:shocked2:

reklama
Do góry