reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

ja takich z soczewica nie jadlam,ale moje ulubione to te z kapusta i grzybami, uwielbiam (szczegolnie takie wigilijne :) )

scarletka u nas peppa i stacyjkowo, elmo, upomina sie o bajki z dinozaurami,ale ostatnio cos mi sie w nocy przebudzal wiec narazie nie wlaczam bo chce sprawdzic czy to czasem nie od tych bajek.
Pozatym on to taki typowy kinoman, trzeba uwazac zeby nie ogladal za duzo bo on by siedzial i siedzial i siedzial......

u nas peppa, bob budowniczy, strażak sam, stacyjkowo, maniek złota rączka,traktor tom, olinek okrąglinek to hity

reklama
aah o strazaku samie zapomnialam :-D

w sumie my narazie to co na dvd mamy, bo sie przeprowadzalismy jakis czas temu i tu nie moglismy zlapac sygnalu na cyfre wiec mini mini brak.Ale musimy sprawdzic jeszcze na dachu bo sasiedzi jakas antene tak maja wiec moze i u nas sygnal bedzie.

my też na dvd i na YouTubie oglądamy, tam jest duży wybór
ja żadnej satelity nie chciałam, bo nie chcę żeby dziecko siedziało cały dzień przed mini mini, a tak jedna bajka się kończy i bez krzyku wyłączam tv lub komputer i dziecko zaczyna zabawę:-)

Cześć.Muszę sie wyżalić. Mój pojechał na 2 miesiące do Iraku. Nie umiem się pozbierać. Płaczę cały dzień. Mimo, że to nie pierwszy jego wyjazd, ten chyba przeżywam najbardziej. Już z nerwów cały dzień w wc siedzę. Wiem, że może to głupie, że zawracam Wam głowę, mimo, że już nie należę do Waszego grona, ale muszę z kimś pogadać. Muszę się jakoś uspokoić. Jadę dziś do mojej mamy, żeby nie siedzieć samemu w domu. Tam będzie mi łatwiej, bo będę miała z kim pogadać.

A co U Was dziewczynki??

pogma może wam obydwojgu taki wyjazd dobrze zrobi, on zaleczy swoje rany, ty się pozbierasz i wróci do ciebie w pełni sił. u nas też kilka tygodni po poronieniu było bardzo źle, ale taka samotnia była nam potrzebna, potem wróciliśmy do siebie jak bumerang, czego i wam życzę:-)

na youtubie to teledyski ogladamy :)
A cyfra to mi sie tez przyda,czasem fajne programy sa na tvn style.
A no i nigelli mi brak :-D jak widzialam jak gotuje to nic tylko do sklepu po skladniki :-D

a jak ona wcinala to wszystko na koniec odcinka to dopiero robilam sie glodna.
Nigella kroluje :-D
widzialam tu ksiazke z jej przepisami, 30 euro :szok: ale pewnie skusze sie w koncu, choc wole ogladac w tv,widac jak dokladnie robic i wychodzi pyyyyszne.

POGMA - wpadaj do nas kiedy tylko chcesz. zawsze możesz się wyżalić i znależć wsparcie.
chociaż ja to nie mam pojęcia jak się możesz czuć, bo jeszcze nie miałam takich przykrych przeżyć, a wyobraźnia pewnie nie oddaje rzeczywistości. trzymam kciuki za poprawę samopoczucia, choć to na pewno wymaga czasu. no i unie ma jak u mamy, więc jedź i sobie z nią porozmawiaj, bo taka rozmowa w cztery oczy i na bieżąco najwięcej pomoże. buziaki kochana

reklama
pogma - wpadaj kiedy chcesz! I mam nadzieję że będzie jak skarletka mówi... po tych dwóch miesiącach oboje ochłoniecie i będzie z powrotem bardzo dobrze! Cieszy mnie to że jedziesz do mamy...ja chyba sama w domu tez bym nie wytrzymała ... mam nadzieję że pobyt u mamy poprawi ciut humorek i juz za niedługo uśmiech będzie gościł na twojej buźce :-) a u nas jak to u nas...każda rozgadana ... i główny temat to chyba jedzenie :-D

Do góry