Maruda- a wyobraź sobie ze ja Cie rozumie z tym zwierzątkiem. Nawet teraz mam chorego zwierzaka i nie dość ze tydz.temu wydalam na szczepienie i kropelki raptem 170zł. tak potem okazało się ze nasza psinka dziwnie się zachowuje i lekarz stw.ze ją coś ukąsiło- pyk 35 zł maść. A do wczoraj to nic nie przeszło i psiak coraz gorzej sie poczuł i pyk kolejna kasa- 100zł- na zapalenie nerwa i ucha środkowego. I tez mogły ktoś powiedzieć ze jak można tyle kasy na psy wydawać. Ale to jest nasza odpowiedzialnosc za zwierzaki które sie ma- bez względu na to jakie ono jest- także szacun dla Ciebie....a dodam ze szczurka i myszki kiedyś miałam...ale poumierały ze starości!!
Poziomki-tylko sie nam nie przemęczajbuziaki
Katjusza- na szczęście moje chyba jeszcze nie wyczaiły maminego pęcherza jeszcze się mi nie zdarzyło żebym biegła nagle siku kiedy one brykają :-):-):-)
Bosa- ale miałaś bombowy sen- nie zazdroszcze
Marita- gratulacje synusia:-)- pościel śliczna
Lokata- ale super...weselicho, zaraz wspólne mieszkanko i dzidzia w drodze- żyć nie umierać
Marta- zdrówka dla synka ;-)Ah Ty bestyjo- takie pyszności tu reklamujesz...:-)
Tulip- super musiało być to spotkanie- aż Ci zazdroszczę
Ewi- Ty to masz przeboje z tym swoim zwolnieniem:-(. Mam nadzieje ze Ci sie to w końcu wyjaśni jak już je zaniesiesz osobiście;-)
Daria- ja obstawiam ze u Ciebie to będzie ciąża jednojajowa i będziesz miała trojke chłopaków. Napisz m,i tylko czy są w jednym łożysku?? (tzw.jednoowodniowe jednokośmówkowe)- bo jak tak to będą identiko
Harsharani- ah ta Twoja szwagierka- o dupę ją obić. wcale Ci się nie dziwie ze nie chce ci się tam iść. tylko szkoda K i tego dziecka. Jak Cie potrzebuje to Cie widzi ale jak jest impreza to jesteś be. Po prostu brak słów
Poziomki-tylko sie nam nie przemęczajbuziaki
Katjusza- na szczęście moje chyba jeszcze nie wyczaiły maminego pęcherza jeszcze się mi nie zdarzyło żebym biegła nagle siku kiedy one brykają :-):-):-)
Bosa- ale miałaś bombowy sen- nie zazdroszcze
Marita- gratulacje synusia:-)- pościel śliczna
Lokata- ale super...weselicho, zaraz wspólne mieszkanko i dzidzia w drodze- żyć nie umierać
Marta- zdrówka dla synka ;-)Ah Ty bestyjo- takie pyszności tu reklamujesz...:-)
Tulip- super musiało być to spotkanie- aż Ci zazdroszczę
Ewi- Ty to masz przeboje z tym swoim zwolnieniem:-(. Mam nadzieje ze Ci sie to w końcu wyjaśni jak już je zaniesiesz osobiście;-)
Daria- ja obstawiam ze u Ciebie to będzie ciąża jednojajowa i będziesz miała trojke chłopaków. Napisz m,i tylko czy są w jednym łożysku?? (tzw.jednoowodniowe jednokośmówkowe)- bo jak tak to będą identiko
Harsharani- ah ta Twoja szwagierka- o dupę ją obić. wcale Ci się nie dziwie ze nie chce ci się tam iść. tylko szkoda K i tego dziecka. Jak Cie potrzebuje to Cie widzi ale jak jest impreza to jesteś be. Po prostu brak słów
Ostatnia edycja: