reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ona- bo my jestesmy mądre dziewczyny i to co niektórzy mówią dzielimy na pół albo wypuszczamy drugim uchem:) Przynamnjiej tak nie dajemy sie zwariowac.....na pewno przejdzie;)daj temu troszkę czasu:)

reklama
:confused:ja nie czuje serducha jak to mozliwe? nasz szymonek jest dopiero w 19 tyg wiec moze to powod ale zobaczymy moze jeszcze tego doswiadczymy... na pewno to nic groznego przeczekaj duzo odpoczywaj i nie przesilaj sie na pefno przejdzie!:tak:

przepraszam, moge sie wtracic? cos w tych zachciankach jest bo ja mam straaaaaaaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzna ochote na lazanki z kapusta i grzybami oj ale tyle z tym roboty:szok: dobrze ze mam meza kucharza to go zagonie:-D
nio ONA wiem te pacany to na serio czasami potrafia naciskac na tego dzidziusia za mocno tez mi sie to nie podoba dont worry na pewno nic sie nie stalo!:tak:

Buziaczku chyba mnie zabijesz- Wlasnie takie lazanki zjadlam w pracy na lunch. Do tego zupka krupnik

Ewi- hehe niezle ze snisz o bylym w ROZOWEj pizamie haha. To chyba tak z pogarda go raczej wpsominasz co- ale co on robil w twoim lozku?! ;-)

Harsh- Imprezke polecila jedna z naszych mamus ( sorrki niepamietam juz ktora) Tu jest link Mama rozmawia | Strona startowa

Latife szkoła rodzenia od ok 25 tc - pytałam moją lekarkę

Bosa - mi sie strasznie nie chciało iśc na te zajęcia ale było naprawdę bardzo fajnie. Mam teraz bardzo dużo energii.
Nawet trochę się zmęczyłam. W czwartek chyba znowu się przejdę :tak:

Po moich zajęciach była zajęcia dla młodych mam z dzieciaczkami.
Super to wyglądało!!! Mamy sobie ćwiczyły a dzieciaczki spokojnie leżały na kocykach. Świetna sprawa - można jednocześnie wracać do formy sprzed ciąży i poznawać mamy z okolicy!

A sen miałaś przerażający. Ja w ciązy mam bardzo realistyczne sny ale na szczęście najczęściej z happy endem :)

tulip dzięki za informację o spotkaniu. Na pewno się wybiorę na te grudniowe w warszawie!

Witaj karlokaz!!!

U mnie dziś na obiad kwaśna (!) ogórkowa i gulasz z ligawy wg przepisu Bosej :)

Któraś z Was pisała o kapuście. Ja kapustę muszę odstawić bo mi tak po niej brzuch wywala, że mnie mogę się ruszyć.
Musze pożegnać gołąbki, pierogi z kapustą i grzybami i ukochany kapuśniaczek! :no:

No tak Milutku tez tak mysle :)

Buziaczku dlatego Was pytam czy któraś z Was czuje, bo moze to ruchy hehe, ale raczej regularne uderzenia jak serduszko...

:-Doj lazanki!!!!!!!!!!!!!!!!!! musze czekac do czwartku to mi zrobi;-) ja czuje takie rozpychanie w srodku takie delikatne ale wyczuwalne ale to nie regularne wiec to raczej nie bicie serduszka-ale i tak jestesmy w niebie z radosci ze to czujemy! przynajmniej wiem ze tam siedzi i jest mu dobrze z moimi zachciankami:-)

reklama
Do góry