Koncia bo niektorzy mysla ze na studiach nic sie nie robi tylko zalicza co trzeba kiedy trzeba,a co do gnojka to wiesz moze on Was przyszłych pedagogow chce przygotowac do zetkniecia sie z dzisiejsza młodzieza,oni moga byc gorsi od gnojka pieknie poprawiłas sobie humor pieknymi ciuszkami.
Malina trzymam kciuki za płec i badanie
Scarletka ja tez pije szklanke za szklanka,juz nie wiem co wymyslac zeby nie pic w kołko tego samego.
Harska a sprobuj moze takich najzwyklejszych pianek albo saszetek koloryzujacych czesto one najlepiej sie trzymaja,oczywiscie o ile masz siwych włosow mniej niz 20%
Ona tak jest ze czasem trzeba sie poradzic albo upewnic
Zupka zrobiona i zjedzona,ciasto sie piecze,spacerek z kumpela i psami zaliczony,teraz trzeba posprzatac te nasze wieeeelkieee mieszkanko
Malina trzymam kciuki za płec i badanie
Scarletka ja tez pije szklanke za szklanka,juz nie wiem co wymyslac zeby nie pic w kołko tego samego.
Harska a sprobuj moze takich najzwyklejszych pianek albo saszetek koloryzujacych czesto one najlepiej sie trzymaja,oczywiscie o ile masz siwych włosow mniej niz 20%
Ona tak jest ze czasem trzeba sie poradzic albo upewnic
Zupka zrobiona i zjedzona,ciasto sie piecze,spacerek z kumpela i psami zaliczony,teraz trzeba posprzatac te nasze wieeeelkieee mieszkanko
Ostatnia edycja: