reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
pabella - nie dość że usg w tym samym dniu to i między naszymi Fasolami tylko tydzień różnicy:) no i żeby tego było mało to za jakiś miesiąc, może ciut więcej zamieszkam w Twoim i Vetki pięknym Wrocławiu:) mam nadzieję, że przyjmiecie mnie tam ciepło:)

No pewnie :tak: Wrocław to bardzo przyjazne miasto :-) Ja sama "przyjezdna" jestem

pabella - nie dość że usg w tym samym dniu to i między naszymi Fasolami tylko tydzień różnicy:) no i żeby tego było mało to za jakiś miesiąc, może ciut więcej zamieszkam w Twoim i Vetki pięknym Wrocławiu:) mam nadzieję, że przyjmiecie mnie tam ciepło:)

Już na Ciebie czeka i Wrocław i ja:)
A ciepło na pewno cię przyjmie bo to jeden z biegunów ciepła, cieplej tylko na ziemi lubuskiej

PABELLA wpisałam w google ksiega imion i wyszły mi rózne na ta na interii nie ma co wchodzic bo przy40 stronie jest jeszcze na a i nie ma podziału na damskie i meskie a pozatym same dziwactwa fakt faktem ja szukałam imienia dośc prostego ale nie czesto nadawanego mimo że np bardzo podoba mi sie Julia lub Amelka to niechciałam żeby ewnetualna dziewusia była 5 w klasie o tym samym imieniu wiec wybór padł na Marike jeśli to córka i Igor jeśli to synuś :-):-):-)
a co do zachcainek smakowych to ja chyba bym musiałą miec bliźniaki 2 płci bo wcinam masy słodkiego i tyle samo miecha:szok:
a no właśnie a gdzie migotka sie podziała? :confused:

hej dziwczyny
odwiedziałam koleżankę i nie wiem jak mi tak szybko mógł czas zlecieć.Wrocilam do domku napaliłam w piecu bo jakoś zimno u mnie , ne dworze wieje ,jak nie wiem co. Chyba na kolację też mój kapusniaczek zjem , tylko czy mi się zmieści po ciastkach u kumpeli , pewnie tak tylko boczkiem wyjdzie sadełko

Pierogi były pycha, obżarłam się okrutnie ;p

Vetka witaj po urlopie :D A ja od razu z interesem ;) Napisz mi proszę jaki jest najlepszy wiek na kastrację pieska, czytałam, że pomiędzy 7 a 11 miesiącem.. A jak długo po zabiegu piesek dochodzi do siebie??

Milusia nie daj się choróbsku!

Pestusia u mnie się zgadza ;) Ma być dziewczynka, a ja od początku mam wstręt do mięsa, natomiast słodkie to tonami ;) No i pogorszyła mi się cera i włosy mi bardziej wypadają z tych mniej przyjemnych rzeczy..

Parabella- gdzie dokładniej mieszkasz we Wrocku? I gdzie zamierzasz rodzić?

W tej chwili mieszkam na Popowicach, ale dzidziuś będzie już "Maślakiem" :-)
Natomiast rodzić będę najprawdopodobniej w Lubinie - moim rodzinnym mieście. Głównie dlatego, że "głównodowodząca" na oddziale położna jest koleżanką mamy i odpadłby mi koszt opłacania kogoś za "dobre" traktowanie.. Z drugiej strony, coraz więcej dobrego słyszę o oddziale na Kamieńskiego, więc nic nie jest jeszcze pewne..

reklama
O mamo, dopiero do domu dopełzłam. Wypadła niespodziewana narada i tak się nam przeciągnęło. Małż też ledwie chwilę przede mną dotarł. Jakiś zalatany tydzień mamy.

Milutki trzy - do wyrka! I kurować się grzecznie :-)

Pestusia
- ja to zachciankowo powinnam mieć bliźnięta, parkę. Z jednej strony do słodkiego mnie nie ciągnie, a kiedyś lubiłam, a z drugiej - na mięso też niespecjalnie mam ochotę. Przez prawie 3 miesiące mięsa nie jadłam w ogóle. Ale za to jem wszystko teraz mega-ostre. Najchętniej siekane żyletki ;-) I co to ma oznaczać? A podobno Fasol. Mam nadzieję, że na jutrzejszym USG się upewnię!!!

Do góry