reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Papciaczku - jak Ci ręce opadają, to może poproś o pomoc męża...? hihi :-D :-p

hehe ale śmieszne :) ja tu z poważnym tematem a zostaąłm wyśmiana:) a tak poważnie to naszło mnie dzisiaj o6 rano a emek ledwo do pracy zdarzył na8,30 a do pracy ma 5min drogi a ja nic poprostu ściemniłam żeby biedaka wiecej nie stresować i zostałam sama taka niespełniona a brzuch fakt faktem po takim maratonie był chwile napiety ale szybko sie rozmiekczył:)

milutek jakby co to oczywiście zapraszam po odbiór kociaka przynajmniej zwiedzisz pierwsza stolice polski

ewi ale historia może napisz ksiązke ma duża szanse stać sie bestselerem

Ostatnia edycja:
reklama
Wogóle ten drań wziął ślub kilka dnie przedemną w czerwcu z 21 latką. Ciekawe czy się zmienił czy dobrze grał przed... Szdoda mi dziewczyny...

Wogóle u mnie taka super pogoda a ja siedzę w domu sama i przymulam...

ewik zazdroszce pięknej pogody u nas niby słoneczko ale zimno jak cholera nawet niechce mi sie wstać i prania powiesić

Ewi, u mnie też ładnie i sama siedzę :-( do tego mi się piesek pochorował i od wczoraj tylko biegam z mopem, bo z niej leci przodem i tyłem...
:sad: Nie ma mnie kto wyprowadzić na spacer buuu

witam witam ja po obiadku -teściów zaprosiliśmy na obiadek-pyszny gulasz mi wyszedł wszystkim smakowało domek lśni,dzecko śpi mąz czyta CD-aktion,a jas siedze na forum ide poszperac w reszcze tematów
a potem do pazdziernikówek z09 zaglądne i na forum chustowe

Koncia biedny pieseczek, nie można mu dać jakichś leków??? Ja też nie mam z kim wyjść bo mąż pojechał z siostrami do rodziców a ja uznałam że brzydka pogoda to nie jadę. A tu zrobiła się ładna i się nudzę sama:(

u mnie tez ciepło ale tylko na słoncu poza to zimnica:)
ja wlasnie biore sie za pizze zamniło mi sie, ciekawe czy mi cos z tego wyjdzie:)

to i ja dolanczam sie do siedzacych samotnie w domu mialam nadzieje ze w koncu spedzimy dzien razem nawet na uczelnie nie poszlam ale ten pracusi nie moze przeciez z pracy wyjsc:(

reklama
Ewi, piesek dostał tabletkę na biegunkę, ale nadal wymiotuje :/ ale i tak już z nią dużo lepiej. Ona ma bardzo delikatny żołądek, musi mieć świeże jedzonko, a jak coś chapnie na dworze, to katastrofa gotowa. Chyba taki urok wyjątkowych piesków.

Do góry