reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Fred zerka i czai się na czekoladę - oł noł - moja czekolada!!
Już mnie pokarało - zgaga dopadła, a mleka nie przełknę fuuuuuuuu

Na mnie już pora.. Dzisiaj kiepsko spałam przez koszmarny sen, no i Fredzikową przygodę..
Słyszałam, że się ze starym kocem szamocze, to wstałam i poszłam zrzucić go z kanapy a on się tak wystraszył, że się zsikał..
O 2 w nocy szorowałam sztruks gąbką, ale i tak muszę wyprać wszystkie części pokrowca ech..

Zmykam do wyrka, buziulki na dobranoc Pączuszki :*

Milusia bierz zwłoki męża i też wskakujcie pod kołderkę :)

Ps. Apropos rano mam plan iść do piekarni po świeże bułeczki i pączka na śniadanie lalalalalalala :D

reklama
milutek nie zdarzyło ci sie wczesniej jakis dziwnych mieszanin pić jak dla mnie mleko po pepsi to pikuś
a pytałam o wysyłke kota do Ciebie ponad400zl poczta by wyszło
O matko :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: to tyle by mnie chyba paliwo samo wyszlo a i bym cos przy okazji zwiedziła:):-):-)!!!!!!

Malinka- męża juz wygoniłam i za chwilke do niego dołącze- niech porzadnie łóżeczko zagrzeje!!!

powiedzieli mi za dzidzia jest duza i szyjka macicy mi sie jakos otwiera ale niby w tych tyg. ciazy to mi sie wczystko dopiero uklada i musze poczekac... ja sie bardzo martwie bo wsumie to nic niewiem... lekarz powiedzial ze niewidz przeszkod zebym mogla do pracy isc i normalnie funkcjonowac ale ja sobie wezme jeszcze wolne i troche odpoczne a w poniedzialek pojde do lekarza rodzinnego to zapytam o usg. Bo juz sama niewiem gdzie mam sie udac... pozdrowienia

powiedzieli mi za dzidzia jest duza i szyjka macicy mi sie jakos otwiera ale niby w tych tyg. ciazy to mi sie wczystko dopiero uklada i musze poczekac... ja sie bardzo martwie bo wsumie to nic niewiem... lekarz powiedzial ze niewidz przeszkod zebym mogla do pracy isc i normalnie funkcjonowac ale ja sobie wezme jeszcze wolne i troche odpoczne a w poniedzialek pojde do lekarza rodzinnego to zapytam o usg. Bo juz sama niewiem gdzie mam sie udac... pozdrowienia
Napisze Ci wiadomość na Priva bo za duży by tu pisać na forum- zrobisz z nią co będziesz chciała:)

Ostatnia edycja:
ehh malinaa, powiem ci szczerze, że w tych czasach to strach rzucić pracę i szukać nowej :frown: nawet jeśli jakąś znajdziesz, to mogą cię wywalić po miesiącu. Pytasz ile CV trzeba wysłać, żeby znaleźć pracę? Pewnie zależy czego się szuka i jakie się ma wykształcenie/doświadczenie, tudzież od zapotrzebowania na pracowników w danej branży. Ale uwierz mi, 10 CV, to jest niewiele. Pracodawcy przebierają w setkach CV i masz szczęście jeśli gdzieś zaproszą cię na rozmowę, potem kolejny etap i może jeszcze kolejny, aż wreszcie łaskawie dadzą ci jakieś ochłapy za okres próbny. Nie masz pewności co będzie dalej. Robią z ludźmi co chcą i bynajmniej nie traktują ich po ludzku. :hmm: Życzę wiele szczęścia, bo Wam się przyda, ale pewnie wyślecie jeszcze ze 100 CV nim znajdziecie lub Was znajdą. I oby nowa praca nie okazała się gorsza od poprzedniej. Przepraszam za taką ponurą wizję, ale niestety jest bardzo realistyczna i dość delikatnie ujęta.:baffled:

Fusia- ja się tych terminów na pewno nie doczekam:)

Koncia- masz racje- teraz pracodawcy wybierają i przebierają a jak juz kogoś zaproszą na rozmowę to jest coś. Ale jak ktoś ma szcescie to wiecie ze czasem wystarczy parę Cv albo jedna rozmowa i nagle ma sie nowa prace:)

Ostatnia edycja:
Fusia. dziękuje. moj ma 24 lata takze 6 lat starszy:) a do mojej may bedzie nam blisko prawie to samo osiedle, tesciwowa troche dalej ale i tak bedzie przyjedzac pomagac

a jesli chodzi o krwawienie ja miałam dwie "miesiączki" w czasie ciazy, ale wtedy nie wiedziałam o dzidziusiu i myslałam ze to zwykle @

Ostatnia edycja:
ładna różnica wieku -mi sie zawsze starsi faceci podobali -jak miałam 20 lat to ideałem by.ło koło30-35 teraz dalej bym tak miała-a my oboje z m mamy22latka!
to czekamy na chwalenie sie mieszkaniem....i tym jak je sobie poukładacie ech fajne jest meblowanie malowanie itp

reklama
Migotka, naprawde chcesz myslec o malzenstwie, skoro sama masz dopiero 18 lat? Nie chce tu moralizowac i w ogole, ale wiele osob robi to tylko ze wzgledu na dziecko i nie wiem czy Ci gratulowac zareczyn, skoro sama mowisz, ze sie nie spodziewalas i ze nie wyobrazalas sobie..i w sumie to chyba przez dziecko troche?
(tak, wiem, ze to nie jest mile, ale nurtuje mnie to pytanie wrecz!)

Ja sie tylko melduje, ze jestem, ze zyje (chociaz nogi mi zaraz odpadna..). od czwartku tylko sklepy i zwiedzanie,ale nie narzekam absolutnie!
Przyjaciolka juz w niedziele w nocy jedzie, wiec bede znow od poniedzialku marudzic :)

Zycze wszystkim super weekendu i oby nie lalo (tak jak u nas ciagle!)

Do góry