Po czyms takim Cie tak szybko wypuscili???????????? SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jak mialam plamienia- to najpier lezałam 2 razy po 5 dni a jak później mialam krwawienia to leżałam w szpitalu 12 dni. Takie w Pl maja procedury a i zawsze była jakas przyczyna tego wszystkiego!!!!!!!! Dziwie sie ze tak cie potraktowali, bo napewno cos było przyczyna krwawienia!!!!!! I oni to powinni zbadac przez usg!!!Dziewczyny mam pytanko: czy ktoras z was miala jakies krwawienie?ja bylam teraz w szpitalu przez dwa dni na obserwacji bo mialam krwotok w srodku nocy...dzis mnie wypuscili ale nadal mam male plamienia od czasu do czasu... jakos niemoge zaufac tym lekarza w 100% wiec wole sie jeszcze ze wszystkimi konsultowac... bardzo sie martwie o dzidzie....puls ma dobry i rusza sie normalnie ale nie robili mi zadnego usg wiec wusmie juz niewiem....bardzo prosze o pomoc....z gory dziekuje...
Mistres- jest mi bardzo przykro , że przytrafiło ci się cos takiego. Biedny maluszek. Trzymam kciuki zeby ta ciąża doczekała sie u Ciebie prawidłowego terminu- zasługujesz na to!!!!!!!
Ostatnia edycja: