reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Justyna-To z jednej strony masz spokój- nikt Ci nic nie burczy że ciąża to nie choroba- tak jak truli mojej znajomej i kazali pracować albo mieć papiery ze szpitala ze ciąża zagrożona- a praca na produkcji była...a w zakładzie brakowało ludzi do pracy. W takiej sytuacji cieszmy się ze spokojnie możemy odpoczywać na zwolnieniu bez takich przygód:)

A ja muszę co nieco posprzątać bo mój M przyjdzie z pracy a tu bałagan taki jak był wczoraj (choć on się nawet słowem nie odezwę) ale mnie to razi w oczy!!!:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny właśnie obejrzałam serial na Fox life- Prywatna Praktykę. W tym odcinku był wcześniak urodzony w 25 tyg.- ot taka malutka kruszynka wielkości hmmmmmmm nawet nie wiem co Wam dac do porównania- wielkości dłoni- która niestety była zbyt chora żeby przeżyć!!!!!!! Koszmar- moje maluszki mam nadzieje ze mi takiej niespodzianki nie zrobią- że nie przyjdą na świat zbyt wcześnie:):) Ale jaka to była drobinka.....szok

wyobrazam sobie wczesniej gralam w plemiona to teraz mam farme jeszcze bardzo nie wiem o co biega cos mi sie wolno rozwija:p

Milutek nawet tak nie mysl urodza sie jak juz beda duze czyli nie wczesniej niz w 38tyg:)

Ostatnia edycja:
Milusia za dobrze dbasz o swoje kruszynki, żeby chciały tak wcześnie wychodzić ;) zobaczysz - jeszcze wszystkie będzie tu stękać "niech to dziecko się wreszcie urodzi!!" ;)
Szukamy nowej pracy dla eM na całego, postanowione!!

Cornelka jakie plemiona??? Nie znam... W farmie na początku jest taki ludek co podpowiada;) z lewj strony gdzieś na dole;)

Właśnie brat przytachał wórrrr opieniek, i co ja mam z tym zrobić??? A na 18 umówiłam się z koleżankami na banany w cieście;)

Milusia za dobrze dbasz o swoje kruszynki, żeby chciały tak wcześnie wychodzić ;) zobaczysz - jeszcze wszystkie będzie tu stękać "niech to dziecko się wreszcie urodzi!!" ;)
Szukamy nowej pracy dla eM na całego, postanowione!!
To ja życze Wam powodzenia w szukaniu nowej pracy &&&&&&&&&&&& a jak ją znajdziecie to wyjdzie Wam na pewno tylko na dobre:)

Ewi plemiona.pl wejdz sobie to jest bardziej taka wojenna gra:p wiem wiem juz ten ludek mi wszystko wytlumaczyl ale teraz kasy nie mam na nic:(

Malina powodzenia w szukaniu pracy:)

reklama
Mnie tez przeraza ze dzieci moga sie tak wczesnie urodzic sa wtedy takie malusie,ale trzeba byc dobrej mysli ze rzadna z nas nie rozpakuje sie za wczesnie;)
Malina powodzenia w szukaniu pracy.Moj M tez by chciał zmienic bo juz psychicznie tam nie wyrabia.Ostatnio usłyszał ze rozwozenie towaru mu za długo schodzi i pewnie sobie gdzies kawkuje albo stoi na parkingu,albo jak był w Łodzi to miał w drodze powrotnej zachaczyc o Warszawe i szef mu powiedział ze jakby do 14.00 nie zdazył to by go zwolnił....szkoda gadac.

Do góry