reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam wszystkie marcóweczki:-)
Nadrobiłam wszystkie zaległości ale jakoś nie mam weny do pisania. To chyba po wczorajszej kłótni z moim Tż. W ramach relaksu poleniuchowałam sobie do południa, a potem za obiadek się wzięłam: ryż z kurczaczkiem i pieczarkami, właśnie kończy się robić:-) Zjem sobie, chwila odpoczynku i do robótki:-(

reklama
Fusia, to napisz potem ile to kosztuje, bo to przyjemniejsza opcja niż szpital :)

Wzięłam trochę chałupę posprzątałam i jakoś mi lepiej :p

Zastanawiam się czy nie kupić takiego płaszczyka, ale kurde płci nie znam :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fifronka- już do Was dołączam;)choc nie z samego rana jak to zwykle robie :-D

Futrzaczek- czekamy na foteczki zagranicznej wyprawki:)

Anetka- ja już trzymam kciukasy &&&&

Ewi- w farmera??? masz owieczki i krowy?? Mój mą zw to grał kiedyś przez ponad kilka mesiecy:) Ja raczej wiszę oprócz na necie to na tv: fox life, axn i Universal- a tam wszystkie seriale na zmianę:)ale gierki tez przy okazjo ale bardziej zręcznościowe typu zbijanie kulek albo klocków:)hahaha:-):-)

Koncia- tylko czasem sobie za dużo nie wmawiaj bo wiruski sie bardziej Ciebie wtedy chwycą. A kaczuchy nie uciekną:)

Justyna- widze ze podzielasz mój los- L4 od 2 miechów. a będziesz faktycznie jeszcze wracać do pracy czy to tylko taka chec. Bo u mnie chęć ale do pracy absolutnie mi nie wolno wrócić!

Cornelka, Ewi- szkoda że nie mieszkamy bliżej- ja cały czas wszędzie ciągnę ze soba mamę..bo siedzi w domku a tak to tez nie bardzo mam z kim gdzie wyjsc!!!!
Cornelka- niech moc tasiemców bedzie z nami:)ja tez wszystko oglądam co sie da!!!hahahha:-D:-D

Scarletka- widze że obie robiłyśmy do południa to samo:)hehe wrzuć fotki:)

Ola- tylko się nam nie przemęcz:)

Magdzior, Pestunia, Migotka
- cześć dziewczyny:):):-):-):-)

Nie było mnie z rana bo wyskoczyłam an zakupy- jak mi sie bateria naładuje to strzele Wam foteczki z moich łowów:):)

Ostatnia edycja:
Milutek mam i owieczki i krowy hehe i inne zwierzątka. Ja to sobie tłumaczę że po agrobiznesie jestem i muszę mieć praktykę hahaha, Milutek pakuj się i przyjeżdzaj do nas;) nocleg Ci zapewnię;)

koncia tu na slasku jrst pani Katarzyna Oleś jedyna połozną odbierająca porody domowe
moze sie wam otworzy cennik mi sie otwiera https://docs.google.com/viewer?a=v&...ttd&zw&sig=AHIEtbQx628Ukz2PUv0Dpw2LPXs__BOowA
ale w skrucie sam poród 2000zł plus spotkanie przed porodek koło2 h 80zł za godzine szkloła rodzenia ,iles godzin tylesamo za godzine plus konsultacje 80zł za godzine -czas zalezy...
wiec kupa kasy i niewiem czy mam tyle
a jaki rozmiar tego płaszczyka i po ile?
Ewi82 ja gram w Wolnych farmerów masz na mysli to czy coś innego??

Ostatnia edycja:
Ja, jako że to mój pierwszy poród za nic nie zdecydowałabym się rodzic poza szpitalem. Jakos tak wolę żeby cały ten ich sprzęt był pod ręką.

Milutko koniecznie wrzuc fotki z zakupowego szaleństwa.

reklama
Do góry