reklama
Zaraz Harszka nam tu wparzy opowiedzieć jak dała popalić temu bezczelnemu babolowi - mam taką nadzieję, że będzie na tyle odważna!!
Ale macie pyszności na obiad mmmmmmm Clifordzik narobiłaś mi smaka tą mizerią.. A kwaśnicy nie jadłam nigdy jeszcze :/
No i przypomniało mi się, że został sos marchewkowy od wczoraj, więc kalafiorową i placki przekładam na jutro
A w czwartek może odważę się na mięsko.. W sumie czas najwyższy sprawdzić, czy nadal muszę z mięsnego wybiegać i czy dam radę pokroić schabiki.. Do tego ziemniorki, mizeria i jajo sadzone
Laseczki zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj bluzki przyszły, w sumie jestem zadowolona, fajne żywe kolory, materiał ok (zobaczymy, co zrobi po praniu), każda ma miejsce na brzuszek, więc mogę go teraz śmiało wypinać i eksponować Najbardziej podoba mi się czarne kimono, wygląda naprawdę elegancko
Ale macie pyszności na obiad mmmmmmm Clifordzik narobiłaś mi smaka tą mizerią.. A kwaśnicy nie jadłam nigdy jeszcze :/
No i przypomniało mi się, że został sos marchewkowy od wczoraj, więc kalafiorową i placki przekładam na jutro
A w czwartek może odważę się na mięsko.. W sumie czas najwyższy sprawdzić, czy nadal muszę z mięsnego wybiegać i czy dam radę pokroić schabiki.. Do tego ziemniorki, mizeria i jajo sadzone
Laseczki zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj bluzki przyszły, w sumie jestem zadowolona, fajne żywe kolory, materiał ok (zobaczymy, co zrobi po praniu), każda ma miejsce na brzuszek, więc mogę go teraz śmiało wypinać i eksponować Najbardziej podoba mi się czarne kimono, wygląda naprawdę elegancko
cliford
Fanka BB :)
Bosonóżka....jak nic będą macać!!! ;-)
Malinka...do obiadu jeszcze ze dwie godziny a ja już wytrzymać nie mogę...;-) chce mi się mniemniaczków i mizerii no i na końcu mięska ;-) ale kurka jak usłyszałam o placuszkach ziemniaczanych to hmm....hmmm....może jutro?? ;-)
Malinka...do obiadu jeszcze ze dwie godziny a ja już wytrzymać nie mogę...;-) chce mi się mniemniaczków i mizerii no i na końcu mięska ;-) ale kurka jak usłyszałam o placuszkach ziemniaczanych to hmm....hmmm....może jutro?? ;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Hej Marcjaneczki:-).
Mi rano krew z nosa poszła ale zrzucam to na przemęczenie:-( i też mi w ogóle jakoś słabo.Kurcze dziewczyny jakoś tak słabo się czuje. Dopiero ranek a ja się już czuje jakby był wieczór:---(. Tak jakby mnie też brzuszek bolał ale nie umiem tego określić choć mam wrażenie że mi rośnie, rwie skórę i w lewym boku mnie coś czasem mocno podkłuje. Nie umiem tego określić- zapowiada się dzień w łóżeczku. Mam nadzieje że to przejdzie!!!!!:----(
Super romantyczną kolacje ślubnemu zafundowałaś;-) a i nocka pewnie stosunkowo udana;-);-):-). Mój się wysilił i kupił mi wczoraj sam z siebie wafelka WW .A ja wczoraj tak zaskoczyłam mężusia, że miał szklane oczka Udało się!! Przyszedł biedaczek z pracy o 19:30 a ja czekałam odpicowana ze spaghetti, świecami, winkiem.. Zdążyłam jeszcze kupić merci, wyciąć serduszko i napisać na nim "Dziękuję! Kocham Cię!" i schowałam je pod jego talerzem Wsuneliśmy spaghetti, wypiłam ćwierć kielonka winka dla toastu, a potem jeszcze 3 wody z sokiem porzeczkowym, siedziliśmy i gadaliśmy No a dalszy cią już pozostawię bez komentarza Tak przyjemnego wieczorku nie mieliśmy już dawno..
Niezła historia z perspektywy czasu, ale stracha pewnie miałaś niezłego, ja tak raz masła szukałam a okazało się leżeć w chlebaku a chleb w lodówceOdnośnie roztargnienia mialam zabawna (Teraz) historie w zeszłym tygodniu. BYliśmy na duzych zakupach , po wniesieniu wszystkiego do domu zastanawialam się jak to zmiescilismy w samochodzie.;-)rozpakowalam , pochowalam wszystko, wyrzucilam smieci , bo po zakupach pełny worek zawsze. Gdzieś za godzinę OLa przychodzi po pieniądze na składke w szkole, to ja do torebki po portfel nie ma , do samochodu może zostawiłam, tam tez nie ma . Przeszukałam cały dom i cóż nie ma , zdenerwowałam się nie na żarty, bo w portfelu oczywiście mam wszystko np. karty kredytowe, dokumenty - dowod prawo jazdy. Mój m juz mi kazał do banku dzwonić, mowie tylko frytki do frytownicy wrzucę . Otwieram zamrażalnik , a tam leży PORTFEL w szufladzie ze świeżoa zakupionymi mrożonkami. Gdyby nie chcialo mi sie frytek pewnie wszystko bym już zablokowała :-). I tak M miał ubał ,że zamroziłam wszystkie swoje środki pieniężne.;-)
Wpisz w allegro Tort pampersów;-):-), planuję zrobić 2 piętrowy:-).Martuś...niestety link mi się nijak nie wyświetla...ale mam nadzieję,że prezent się spodoba malusiej ;-)
Ja codziennie wieczorem to robię i rano przed wstaniem;-):-).Futrzakowa, coś czuję, że dzisiaj połowa Marcówek się będzie po brzuchach obmacywać wieczorem ;-)
cliford
Marta...no to już wiem o co chodzi i muszę przyznać,że pomysł wyszukany i ciekawy !!! ;-)
cliford
Milutek....litości ;-) chyba sobie zrobię z tych twoich zdjęć tapetę ;-)
proszę sobie przyjechać i zrobic swoje foteczki- hihihi ale wiesz jak to jest człowiek czasem nie docenia tego co ma!!!!!!!!!!a zaczęłam dopiero jak siedzę teraz w domkuMilutek....litości ;-) chyba sobie zrobię z tych twoich zdjęć tapetę ;-)
reklama
kasiulka85
wow Milutku widoki naprawde nieziemskie,taka cisza, spokój i harmonia! nie to co za moimi oknami, szarzyzna miasta, autobusy,ulice bleee