reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Bosaczku ja też zalegałam przez weekend:D
Niestety ja Ci nie streszcze bo sama ledwo nadążam:D Mam nadzieje że czujesz się na siłach latać po świecie a i urlopik jest konieczny po takim wysiłku:))

reklama
Szafirek, powiem Ci szczerze, ze na wrzesniu mialysmy teorie, ze im dziecko jest spokojniejsze w brzuchu, tym bardziej rozrabialo na zewnatrz :-)
hehe,widze,ze mnie pocieszasz :-D
ps.tez lubie Gabe Kulke :-)

Cóż ... w H&M oczy jak 5złotówki, nie wiedziałam na co patrzeć. Kupiłam komplet bodów I LOVE DAD, I LOVE MUM - pakowane 3 szt-39,90 i śliczny komplecik spodenki i bluzeczka z długim rękawem 30zł. Kupowałam kolory pośrednie, niby dr twierdzi że to dziewczynka ale lepiej poczekać jeszcze na kolejne USG.
Pytałam o przeceny ale pani przy kasie sama nie wiedziała.
A dla siebie nowy staniczek i spodenki dla mojego M :)
hmmmm...chyba po twoim opisie sie nie opre i w koncu jak polece na zakupy ciuszkowe,to tylko puste konto mnie powstrzyma :-D

Witam was kochane brzuchatki :-)
Mam nadzieje ze weekend minal wam spokojnie i przyjemnie :tak: u mnie katar ciag dalszy no ale walcze z tym :-) moja @ sie skonczyla wiec powolutku sie przygotowujemy z moim do kolejnego startu :-D 3majcie kciukasy dziewczyny :-)
kciuki moje i mojego dzidziulka juz zacisniete :-)

Ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak ja sobie dam radę z maluszkiem po porodzie.. Cały temat opieki nad dzieckiem to dla mnie totalna abstrakcja.. I z tego powodu zastanawiam się nad szkołą rodzenia. Może warto, żeby ktoś fachowo pokazał co i jak? A może jednak sama będę wiedzieć co robić? Co o tym myślicie?
Tez mnie taki strach ogarnia,ale moja bratowa zawsze mi powtarza "zobaczysz,wszystko samo przyjdzie i bedziesz od razu wiedziala,co i jak robic".Wierze jej,bo ona urodzila w 28tc,wiec nie zdazyla pochodzic do szkoly rodzenia.

Moje piękne plany urlopu w drugiej połowie października po raz kolejny wzięły w łeb, bo prezes ładnie poprosił, żebym w tym czasie akurat skoczyła do Chin. Na króciutko, jakieś 9 dni. Ech! No jak lekarz mi się okoniem nie postawi, to polecę, chociaż średnio mnie kuszą 17 godzin w samolocie, chińskie upały i różnica czasu 7 godzin. Ale jak prezes prosi...
a nie boisz sie,ze czyms sie zarazisz tam??w koncu to nie Europa...moj m duzo podrozuje sluzobowo i tydzien temu wrocil z Tajlandii,to zrobilam mu kwarantanne,bo balam sie komplikacji w ciazy.Teraz na poczatku pazdziernika tez leci do Chin i chyba zabieg izolacji powtorze :-( jak lata po Europie,to nie panikuje,bo ten sam klimat,podobne choroby,ale jak juz dalej,to troche cykam...a przezprny zawsze ubezpieczony...

ostatnio powiedzielismy (ja i m,bo pracujemy razem) szefostwu,ze nasza rodzinka sie powieksza.Szczerze,troche balam sie reakcji,ale jest ok :-) kamien spadl mi z serca :-)
buziaki dla was...

Hej, ja tylko się zameldować wpadłam i przekazać buziaki od Morrigan: hej, sorry, ze sie nie odzywam na BB ale nie mam zupelnie czasu, wlasnie byla u mnie kumpela z Polski, a poza tym tak produkujecie, ze mimo szczerych checi nie nadazam :( wiec chyba bede gosciem doskakujacym, bo w zyciu nie nadrobie zaleglosci...a glupio mi tak wskakiwac i tylko o sobie pisac. Caluski dla wszystkich Marcoweczek!
Zmykam bo nocka ciężka do juterka:-).

Bosonozka Ty to odwazna kobita jestes,fajnie tak podrozowac ale az tak daleko w ciazy to nie wiem czy to takie bezpieczne.Mimo wszystko zycze spełnienia sie planow urlopowych.

Oczy mi sie juz kleja wiec uciekam do wyrka.paaaaaaaaa

dziewczyny wlaśnie skończyłam oglądać film ,,Chłopiec w pasiastej piżamie " i ryczę jak bóbr, dawno się tak i nie wzruszyłam.

teraz zmykam na inchalację przed snem , bo mam taki katar,że nie usnę.

dziewczyny wlaśnie skończyłam oglądać film ,,Chłopiec w pasiastej piżamie " i ryczę jak bóbr, dawno się tak i nie wzruszyłam.

teraz zmykam na inchalację przed snem , bo mam taki katar,że nie usnę.

Kasienka, ja widzialam ten film stosunkowo niedawno (w lutym) i czasami mi sie sni ta ostatnia scena (szczegolnie jak widze przerazone twarze tych ludzi...).

Bosonozka, a ty z lataniem spoko? Bo ja generalnie nie-na-wi-dze i gdybym mogla to chyba bym na pieszo chodzila do Polski...

Witam!!! Zaczęły się u mnie problemy z zasypianiem.. Macie na to jakiś sprawdzony sposób.. Dzisiaj może wypróbuję meliskę przed snem..
A co do tego Rh.. To Olu.80 jak ja bym miała Rh+ mówisz, że wszsytko by było ok.. i nie miałoby znaczenia, ze tata miałby Rh-...??!!?? Tzn. jeszcze tego nie wiemy.. Tak hipotetycznie się pytam.
Miłego dnia!!

Lece do pracy wiec tylko dzień dobry powiem i uciekam.
Ps. czy któraś z Was czuje już jakieś ruchy dziecka? Bo mi się "wydaje" że czasem czuje jak się przekręca:-D

ja szykuję się do gina . Zapytam co mogę brać na przeziębienie.BO katar i kaszel nie daja mi juz żyć

[Ps. czy któraś z Was czuje już jakieś ruchy dziecka? Bo mi się "wydaje" że czasem czuje jak się przekręca:-D[/QUOTE]

JA też juz czuję , delikatne przekrecanie

reklama
Do góry