reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

CZeść Pączuszki:))

My z M pospaliśmy do 10 zjedliśmy śniadanko i dalej w kimke do 14:))) i jeszcze się nie wyspałam.
Wczoraj na (2)kolacje zjadłam ogromny kawał drożdżówki i 0,5 litra mleka mmmmmmmmmm.

Kurcze mi włosy też wypadają i się zaczęły przetłuszczać i skóra na twarzy też:/

Pinka z tym zbieractwem to mój M ma problem bo gdybym go nie ograniczała to by już chaty nie było widać:))) Zrozumiałam przyczynę jak odwiedziłam teścia:) Mama nadzieje że dzieciom tego nie przekaże.

U mnie dzisiaj rosołek i fasolka szparagowa z bułeczką mmmmniam:)))

reklama
papciarkowa, przy USG z pomiarami powinni ci zrobić, czyli jakoś do 14 tyg.:tak:

Wróciłam z zakupów, kupiłam sobie poduchę ergonomiczną, może wreszcie kark i głowa przestaną tak boleć po nocy, oprócz tego 2 jaśki z gąbką, podobno się nie ubijają. Kupiłam też 2 staniki, co ciekawe 1 jest D, a drugi DD, a inny DD był mi za duży tej samej firmy :rofl2: mam teraz staniki D, DD i E, ciekawe... Kupiliśmy też 4 krzesła składane miękkie w niebieskim kolorze za 23 zł sztuka w TESCO w promocji. Nie mamy na czym gości sadzać i muszę przyznać, że całkiem wygodne, jak na taki badziew :rofl2:
Miałam dziś wreszcie upiec sernik ,ale chyba znów przełożę to na jutro :-p

Witam Dziewczyny;-)
Ja wlasnie wrocilam z zajec( ucze sie nadal zaocznie) i odpoczywam. Dzis mam mega duzo energi i jest jej tak duzo ze nie wiem na co ja mam wykorzystac:-D Ja to wogole mam dziwnie z badaniami. Jak ostatnio bylam to mi pokazal malenstwo i po badaniach( nic nie zmierzyl,serduszka tez nie slyszalam, ja nawet nie mialam tych badan pod kierunkiem zespolu downa):no:

co do włosów to też wypadają mi na potęgę, w tym tempie to rodzić będę na Kojaka :szok:

co do cery... cóż, jeszcze pryszcze a już zmarszczki - od początku powtarzam, że wszystkie znaki na niebie i moim czole wskazują na dziewczynkę :-)

a na obiadek dzisiaj pierożki... mmmmm.... z patelni... :-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
co do włosów to też wypadają mi na potęgę, w tym tempie to rodzić będę na Kojaka :szok:

co do cery... cóż, jeszcze pryszcze a już zmarszczki - od początku powtarzam, że wszystkie znaki na niebie i moim czole wskazują na dziewczynkę :-)

a na obiadek dzisiaj pierożki... mmmmm.... z patelni... :-p:-p:-p:-p

kochana tej teori to bym sie raczej tak nie tzrymała ( chociaz..) ja bylam wciazy w iki miałam gładziutką buzkę zadnego pryszczyka no ideał kazdy mówił ojjjjjj chlopak bedzie heheh a tu córcia sie urodzila a teraz pryszcz na pryszczu;-(( i teoria ojjjjj chyba druga dziewczyna a tu chlopak na 99%
Haras- szkoda szkoda szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-(

ciasto zarobione rosnnnnnnnnnnnnnnnie a ja zaraz poprasowac musze bo jak narazie duzo nie mam;-)))

ja mam poprawe jesli chodzi o wlosy-zgestnialy mi, nie przetluszczaja mi sie i nie zwrocilam uwagi zeby wypadaly:-)
a cera to ogolnie byl zawsze dla mnie trudny temat a teraz moje pryszcze itd spotegowaly swoja ilosc:-(
Ja wlasnie zjadlam nalesniki z twarozkiem- jakos bierze mnie ostatnio na slodkie:-)

koncia- ale robisz smaka tym sernikiem:) Co do mebelków to ze czasem cos jest tanie nie znaczy ze nie może być nawet dobre i fajne. Sama mam sporo rzeczy po super niskich cenach i póki co nie narzekam:):-)....a pieniążki zostają wtedy w portfelu na inne przyjemności.:-D

pinka25- ciąg dalszy szału ciast drożdżowych na naszym poście:happy::happy::happy:

mania161287- oj ta szkoła żadna radość- mi się zacznie za niecały miesiąc a już mi się nie chce- poza tym nie wiem jak będę stała ze zdrowiem. W sprawie badan- to tą tzw. przezierność karku powinien Ci lekarz zrobić pomiędzy 11-14 tyg. A może ci zrobił, wpisał a nie powiedział. Skrót jakiego oni używają to NT ja taki mam wpis w karcie ciąży. Ale nie martw sie na zapas- na pewno wszystko będzie dobrze:-):-)

katjusza, papciarkowa, poziomki
- mi siostra mówiła żeby sobie kupić na te włosy skrzypowite, ale nie wiem czy w ciąży można- muszę sprawdzić. A co do cery- to u mnie jest jakiś koszmar- nie przetłuszcza się wręcz przeciwnie, przesusza na maxa, złuszcza się i pęka- jestem cały czas jak kameleon :cool2::cool2: . Na temat syfków tez mogłabym się wypowiedzieć- zesypało mnie jak gówniarę. Z tym ze zawsze to się zdarza jak ląduje w szpitalu- po 3 razach nie dało sie nie zauważyć tej ścisłości. Po powrotach do domu leczę to potem przez co najmniej 2 tyg.:tak::tak::tak:

Na obiadek zjadłam rosołek, kurczaczka w sosie z ziemniaczkami w wykonaniu mojego M. Teraz ładnie wyleguje się i wygrzewam na kanapie.....bo katar dalej mnie meczy jak nie powiem co!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

mi ciezko stwierdzic czy one wypadaja jakos specjalnie nie tyle co zwykle jesli chodzi o cere to mam bez zmian wygladam normalnie i od jednych slysze chlopak jak nic bo dobrze wygladam a od drugich dziewczynka a co bedzie zobaczymy za jakis miesiac chyba ze nie wytrzymam i wybiore sie wczesniej:)

reklama
juz sie rozkrecacie widze :p
a ja wpadlam tylko na chwile, poczytam was wieczorem
maz z synkiem na placu zabaw a ja sie biore za czytanie ksiazki na test praktyczny....
jezdze caly czas autem na 'L-ce' (czyli po tescie teoretycznym- tu tak mozna tzn.niby z osoba towarzyszaca,ale rzadko kto tego przestrzega),a teraz wreszcie zapisalam sie na praktyczny, choc za pierwszym razem i tak nie licze ,ze zdam, juz troche jezdze i za duzo mam przyzwyczajen.... no ale sprobowac musze :) wiec lece czytac :)

Do góry