reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ooooooooooooooo Bosonóżka witamy z powrotem :-) no i fajnie ,że wzięli sobie do serca Twoje błogosławieństwo:-) a co do litości to....tutaj się nie zna takiego słowa:-D

A co do tych tematów to faceci to więksi plotkarze niż my kobiety!! także spokojna Twoja głowa!! ;-)

reklama
Bosonózka plotkują na bank i to bardziej pikantnie niż my!!;))) A tajszczyzne upolowałam przelotem w ch na sadybie.
Uwielbiam smażony makaron z warzywami,mmmmmmmmmmmmmmmmm
Tej zupki to zrób i dla mnie

Dziewczyny, szybkie pytanie :
35 funtow za fotelik maxi cosi cabrio fit to duzo czy malo???? Bo ktos niedaleko chce sprzedac i w sumie nie wiem....

P.S
To z bloga MIM, i mi sie tak sposobalo, ze wklejam:
Gdybym mogła od nowa wychować dziecko...

...malowałabym palcem częściej, niż nim wskazywała.
Mniej bym poprawiała, więcej przytulała.
Zamiast patrzeć na czas, dawałabym sobie czas, by patrzeć.
Mniej bym dbała o to, by wszystko wiedzieć; wiedziałabym raczej, jak lepiej dbać.
Częściej bym się z nim wspinała na drzewa i puszczała latawce.
Przestałabym bawić się w powagę, a poważniej bym się bawiła.
Przebiegałabym z nim więcej łąk i częściej przyglądałabym się gwiazdom.
Rzadziej bym szarpała, a częściej przytulała.
Rzadziej byłabym nieugięta, a częściej wspierała.
Najpierw budowałabym poczucie własnej wartości, potem dom.
Uczyłabym go mniej o miłości do siły, a więcej o sile miłości.

Diane Loomans

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze, Harsha, świat jest okrutny i niesprawiedliwy! Najbardziej mnie wkurza, że ci, którzy dzieci mieć nie powinni, patologia taka po prostu, kobiety, które mają gdzieś swój stan i nie dbają o siebie i dziecko, nawet piją i palą w ciąży - tacy to się mnożą jak króliki, zero kłopotów w ciąży, gdyby nie przymus do becikowego, to pewnie by nawet lekarza takie babki nie widziały!!! Ech, nerwy aż biorą!

Poziomki, zupka wyszła pyszna. Dodałam jakąś masakryczną ilość curry, bo ciągle mi się nieostra wydawała. Jakoś mam zachcianki na ostre w ciąży. Nalałam i dla Ciebie miseczkę!
TomYumGoong.jpg

reklama
i Ja!!!!!!! Chodza za mna krewetki jak nie wiem co.

E tam, stwierdzilam,ze w sumie mamy czas i moze trafi sie od razu duzy zestaw, znaczy sie wozek i fotelik razem.

Do góry