reklama
Cat Ballou
Fanka BB :)
Badała mi chyba 6 razy tą przezierność i wychodziło tak od 2.8 do 3.17 ;/ W rezultacie wpisała NT 3.1 . Tego samego dnia zrobiłam test Pappa i teraz czekam na wyniki. Badanie miałam 27.08 wiec mam nadzieje ze jutro już będą bo oszaleje..;/
Kurtki dziś już nie dopięłam więc też sie muszę wybrać na jakieś zakupki i poszaleć bo tak być nie może.
Kurtki dziś już nie dopięłam więc też sie muszę wybrać na jakieś zakupki i poszaleć bo tak być nie może.
katjuszka ubranka superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! szczęściara!
cat nie szalej nam tutaj trzymam kciuki, wyniki będą na pewno dobre
pamiętam, że któraś robiła ostatnio porządki w szafie i przeklinała, no to ja z racji choroby synka i siedzenia w domu robiłam to samo. masakraaaaaaa popakowałam 3 kartony ciuchów i letnich i takich, których nie założę do porodu, powyciągałam ciążowe rzeczy po Piotrusiu. ciesze się, bo i szersza kurtka i 2 płaszczyki też się znalazły, nie będę musiała kupować na te kilka miesięcy. Padam na pysk, dobrze, że m pomógł mi segregować, bo bym tam do teraz siedziała
ola ma rację, chomikowanie jest czasem pożyteczne, bo teraz wiele rzeczy jest jak znalazł
cat nie szalej nam tutaj trzymam kciuki, wyniki będą na pewno dobre
pamiętam, że któraś robiła ostatnio porządki w szafie i przeklinała, no to ja z racji choroby synka i siedzenia w domu robiłam to samo. masakraaaaaaa popakowałam 3 kartony ciuchów i letnich i takich, których nie założę do porodu, powyciągałam ciążowe rzeczy po Piotrusiu. ciesze się, bo i szersza kurtka i 2 płaszczyki też się znalazły, nie będę musiała kupować na te kilka miesięcy. Padam na pysk, dobrze, że m pomógł mi segregować, bo bym tam do teraz siedziała
ola ma rację, chomikowanie jest czasem pożyteczne, bo teraz wiele rzeczy jest jak znalazł
Ostatnia edycja:
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Spokojnej nocy Bąbelki
Fusia
Fanka BB :)
ale wam zazdroszcze tych płaszczy -moja mama ma 4 rozmiary więcej niż ja więc nici a ja uwielbiam takie płaszcze długie ciężkie i ciepłe ...ale ja dziwna jestem!
futrzakowa
yea! to ja!
dzieńdoberek po weekendzie:-) ja byłam tak zapracowana że nawet podrapać się po głowie nie miałam czasu a co dopiero poddać się pogaduszkom z wami:-( mam nadzieję że zdołam was nadrobić...tym bardziej że czekają mnie pracowite 2 tygodnie... buziaczki kochane!
katjusza - ciuszki przecudne ...ja z kolei schudłam:-( i ciągle się mieszczę we wszystko więc nie mam motoru napędowego...
Cat - wiem że łatwo mówić ale ten wynik jak sama pewnie wiesz o niczym nie przesądza... więc trzeba być dobrej myśli :-) dzieciaczek na pewno będzie zdrów jak rybka:-) i trzymam za ciebie kciuki!
katjusza - ciuszki przecudne ...ja z kolei schudłam:-( i ciągle się mieszczę we wszystko więc nie mam motoru napędowego...
Cat - wiem że łatwo mówić ale ten wynik jak sama pewnie wiesz o niczym nie przesądza... więc trzeba być dobrej myśli :-) dzieciaczek na pewno będzie zdrów jak rybka:-) i trzymam za ciebie kciuki!
Ostatnia edycja:
futrzakowa
yea! to ja!
Hejjjj Ciężaróweczki Moje )))
Wpadam sie przywitać i troszku poczytac lece, ponadrabiac Ni mam czasuuu na nicccc... musze troszke przystopować, bo pracujiiim jak szalona
to tak jak ja ale mam okazję na fuchę + wykazać się a że czuję się dobrze to daję czadu haha...choć czuje odrobinę zmęczenia po weekendzie...
Szafirek - wooooooooow taaaaaaaaaaaaaaaaakie posty i że udaje ci się nadrobic tyyyle stron hehe:-)
poziomki, Scarletka - co do tych koszmarów z plamieniami ... ja mam na tym punkcie obsesję i zawsze jak ide do kibelka to sprawdzam ... a czasem specjalnie chodzę żeby sprawdzic czy wszystko jest dobrze ... ja tak bardzo chcę by wszytsko było dobrze!
Cliford - witam kochana i o zdrówko pytam. Juz lepiej?
Anka - trzymam kciuki za ciebie i bąbelka. moc fluidków ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Milutek - odpoczywaj koniecznie! dwa brykacze w brzuszku to nie lada wysiłek dla ciebie
Inezela - witam! i cieszę się że usmiech gości na twojej twarzy
Magdzior - gdzie ty kupiłaś takie tanie spodnie!??? kurcze...ja nawet jakbym trafiła na przecenę to bałabym się kupić bo ja nie wiem ile urosnę :-(
MariWi - witam cię! zapraszam do wątku ze spisem marcowych mam
Harsza - ja też nie prze[adam za Orsey-em ale mają tam teraz takie dłuższe swetry i luźne bluzki na ciążowe kobietki w sam raz
Koncia- i jak tam ten twój pryszczol?
Bosa - ciuszki już doszły!? ciesze się że wizyta u gina przebiegla pomyslnie:-)
Ewi - duużo grzybów zebrałaś? ja to tez uwielbiam takie łażenie po lesie ale niestety ostatnio nie ma czasu:-(
CLIFOOOOOOOOOOOOOOOORD - a ty wczoraj u ginka byłaś, prawda? opowiadaj wszystko ale już
Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Pączulki
Obiecuję, że wszystko od soboty nadrobię!! Wpadam na razie tylko na chwilkę, bo lecę zaraz na spotkanko..
Historia ze ścianą w sypialni, w końcu dobrze się skończyła. Kupiłam zwykłą tapetę, nie miałam już siły jej przykleić tak mnie rozwaliło to wszystko, więc małż pomagał mamie i w sumie an dobre to im wysżło, bo się zakumplowali hahaha Mama do eM "piznij tu tym klejem" albo "smarknij" po czym jak coś się eM nie udało to było słychać podwójne "ja pierd...lę" ale się z nich uśmiałam
No a teraz dokumentacja tragicznej fototapetu z moim wymarzonym dmuchawcem:
Zobacz załącznik 281555
Rozumiecie już teraz moje rozgoryczenie i płacz??
No a tak wygląda ściana w efekcie finalnym i jestem przeszczęśliwa, że tak właśnie się to skończyło. Białe meble i dodatki będą idealnie pasować do tej ściany, wyjdzie nam cudna elegancka sypialnia
Zobacz załącznik 281556
Obiecuję, że wszystko od soboty nadrobię!! Wpadam na razie tylko na chwilkę, bo lecę zaraz na spotkanko..
Historia ze ścianą w sypialni, w końcu dobrze się skończyła. Kupiłam zwykłą tapetę, nie miałam już siły jej przykleić tak mnie rozwaliło to wszystko, więc małż pomagał mamie i w sumie an dobre to im wysżło, bo się zakumplowali hahaha Mama do eM "piznij tu tym klejem" albo "smarknij" po czym jak coś się eM nie udało to było słychać podwójne "ja pierd...lę" ale się z nich uśmiałam
No a teraz dokumentacja tragicznej fototapetu z moim wymarzonym dmuchawcem:
Zobacz załącznik 281555
Rozumiecie już teraz moje rozgoryczenie i płacz??
No a tak wygląda ściana w efekcie finalnym i jestem przeszczęśliwa, że tak właśnie się to skończyło. Białe meble i dodatki będą idealnie pasować do tej ściany, wyjdzie nam cudna elegancka sypialnia
Zobacz załącznik 281556