reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hahaha:-) dzięki :-) może uda się koło 50tki wyskrobać trochę czasu na sen:-D albo przysłowiowo po śmierci...:-) ojej... życie kobiety to nie przelewki:-)

heh dobre zelazko!

pogoda pod psem ale u mnie "wesolo" jakis sasiad zapuscil disco polo- uroki Pragi:D

Bosonozka- ja bym tutaj chetnie czesciej pisala, ale kiepska jestem w gotowaniu- a tu tyle kulinarnych tematow. Jedyne co potrafie upichcic to nalesniczki. Ostatnio narobilyscie mi smaku na placki ziemniaczane, wiec...poszlam do sklepu i kupilam. Do tego zrobilam sosik pieczarkowy...hmm a raczej pieczarki zesmarzone z cebula- plus smietanka...nie powiem zeby smakowalo rewelacyjnie.
Moj luby na jednej z pierwszych randek posmakowal mojego " objadku" i powiedzial: " ja ciebie do kuchni nigdy niedopuszcze" i tak juz zostalo :D

witam po przerwie :-)

tyle tu naskrobalyscie, ze nawet nie zamierzam dzisiaj tego nadrabiac, bo zwyczajnie nie mam czasu - pracy sie nazbierało i trezba ponadrabiac zaleglosci szybciutko. Na stałe wróce pewnie do was dopiero od poniedziałku:tak:

miłego dzionka wszystkim:tak::-)

Katjusza, a'propos porodu w nagrodę:

JA (do M.): Ty się poważnie zastanów, czy ty jesteś gotów być ze mną w czasie porodu. Jak ci ścisnę rękę, to jak nic połamię palce!
ON: Kochanie, po 9 ciążowych miesiącach z tobą to będzie czysta pieszczota...

I jeszcze muszę Wam zapodać linka do filmiku, który robi dziś furorę u mnie w pracy. Nasze dzieciaki też tak będą umiały? (WŁĄCZYĆ DŹWIĘK, CHOCIAŻ CICHO):
YouTube - How Badass Brazilian Babies/Toddlers Pwn Adults When It Comes to Dancing

Witam marcowe ciężarówki :happy:
Ja mam dziś dobry humorek, ale i tak ponarzekam :-p
Po pierwsze, co z tą pogodą? Cały sierpień jest do dupy! Lipcowa opalenizna mi zeszła:dry: do tego głowa mnie straszliwie boli od kilku dni, nie znoszę tych zmian ciśnienia:baffled:
Po drugie, nie mam się w co ubrać. Szafa pełna ciuchów, a wszystko mnie tak opina, że wyglądam jak klops. :-(

A z tych lepszych rzeczy. Jadę zaraz kupić komplet garnków i nowe płaskie butki na jesień, bo wszystkie mam na obcasie, a wiadomo jak to w ciąży.;-)

Z tymi piersiami to jest tak, że raz mnie bolą, a raz nie, ale luby może już dotykać, na początku było znacznie gorzej.

Też macie taką ochotę na seks? Coś mnie wzięło, a najgorsze, że ukochany w tym tygodniu taki zmęczony, że mu się nie chce. Normalnie, to on się musiał prosić :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tulip - a mąż ci gotuje? :-D

koncia
- no u mnie wzrasta libido...nie powiem:-D ale...po każdym baraszkowaniu mam mega ukłucie w podbrzuszu ... raz czy drugi to olałam.... ale teraz się tym trochę stresuję ... a przecież nie szaleliśmy nie wiadomo jak intensywnie:-D

bosa - oczywiście że on tak potrafi i tak czasem siedzi:-D muszę kiedys sfotografować jego pozycje - bo one nie są psimi pozycjami a ludzkimi:-D

Mały Rrrrrrrrrrrricky Martin normalnie - cóż za wyczucie rytmu i koordynacja ruchów - hahahahahahahahaha :D

Buldog tesz zajebjaszczy :DDDDDDDDDDD

reklama
Do góry