Cześć Dziewczyny
Ja dzisiaj wstałam o 12 bo do 2 martwiłam się o męża bo poszedł na jakąś imprezkę pozegnalną i nie dawał znaku życia! Ale dotarł dostał opierdziel przez telefon i ma za swoje hehe, a ja dzisiaj odsypiałam do 12. A on pewnie jest nie przytomny w pracy...
Ja właśnie objadam się wafelkami, takie pożywne śniadanko hehe.
Ona nie możemy się przejmować bo to nic nie da tylko trzeba myśleć pozytywnie
przeczytałam wczoraj ulotkę i tonę info w necie i nie wygląda to ciekawie. Aż wczoraj stwierdziłam przez to że chcę dziewczynkę bo nie są narażone... Biedna że tak się męczysz, mi nic nie jest od jakiegoś czasu i mam nadzieję że nie wróci więc trzymaj się dzielnie!!!
Malinka fajniutki pieseczek, masz towarzysza a ja tylko rybki ale one to za bardzo nie nadają się do przytulania hehe
Pinka w Anglii to niestety norma, nie raz się z tym spotkałam, jeszcze potrafią powiedzieć że ciąża to dopiero od 4 miesiąca i że wcześniej niczym się nie zajmują!
Futrzakowa, Bosonóżka nawet nie wiecie jak ja tęsknię za pracą. A jeszcze nie tak dawno narzekałam a teraz chcę do ludzi a nie tylko to łóżko i łóżko!
Katjusza a mówiłam zebyś przyjeżdzała do mnie i byłoby bezboleśnie
Ale jutro przyjeżdza mąż i będzie do niedzieli więc już nie będę taka osamotniona
i od środy będzie już na stałe ze mną jupiii...
Aaaaa rocznik
1982 jest super