reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Scarletka - nieźle u nas grzmociło, nie? ze dwa razy mało z łózka nie spadłam ;))) A zobacz teraz na niebo - normalnie jak przez różowe okulary ;))

Co do imion to u nas Natalka albo .... hmmmm... ;))) mnie się podoba Radek (Radosław - ten co sławi radość ;) ale M. absolutnie się nie zgadza - to mu powiedziałam - okej, to sam wymyśl ;) narazie cisza ;)

oj tak raz przy grzmociło, że palca sparzyłam, bo prawie nad patelnią stałam;)
ale mam ból głowy..

reklama
a u mnie nie padalo nie grzmialo i nadal goraco
dzis tez patrzylam za imionami i nie mam w ogole pomyslow chcialabym zeby moje dziecko mialo imie takie ktorego nikt nie ma ale nie jakies wydziwione ale zwykle moze mnie uzywane mniej popularne i nic nie moge znalezc:(

Patik, widzę, że ty też nie chcesz nadać dziecku zbyt popularnego imienia. Ja na pewno chciałabym uniknąć błędu mojego teścia, który mojemu 6 letniemu teraz szwagrowi dał na imię Kuba. Od paru lat chyba nie ma bardziej popularnego imienia dla chłopca - w samej tylko zerówce małego jest 6 Kubusiów, nauczycielka ponoć wariacji dostaje :-)

No to pięknie! A ja właśnie o Kubusiu myślałam..

Fuuuu nie ma czym oddychać :/

Acha kupiłam dzisiaj na allegro adapter do pasa do auta dla kobiet w ciąży, sporo jeździmy, różnie prowadzimy, więc to idealne rozwiązanie dla Kruszynki, której nic już nie będzie przygniatać, a ja nie będę się wkqrzać i ciągle rozciągać pas hehehe

a mnie przestała kawa smakować i pachnieć, mam odruch wymiotny hehehe moja kawusia:) piłam do dzisiaj żeby nie być aż tak śpiąca i ociężała, za to rano zaprotestowałam i mój smaczek zaprowadził mnie po mleczko i Nesqika:D kakaa potrzebowałam hehehe

reklama
dziendoberek :-D

witam po 2 tygodniach mojej nieobecności:-) mam nadzieję że wszystko dobrze:-D witam nowe marcóweczki... i musicie wybaczyc ale chyba nie nadrobię całych 2 tygodni :-D

stęskniłyście się choć troszkę za mną ? :-D hihi :-D

widzę że juz temat imion się nasuwa:-D ojej... :-D

patik
...ja też myślę nad Zuzanną :-D

Ostatnia edycja:
Do góry