reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam wszystkich, bardzo dawno mnie tu nie było ale jak mam chwilkę to czasem zerknę na fotki marcowych maluchów i na inne nowinki. U nas wszystko ok, dostałyśmy wezwanie na kontrolę do CZD w sprawie niedomkniętego Botalla, miałam nadzieje, że się zarośnie ale nic nie drgnęło. Zośka już biega jak szalona i zaczyna gadać. Pochwalę się wam, że zaczęłam szyć Zosi płaszczyk, szukałam czegoś w sklepach ale nic mnie nie skusiło. A jak w głowie zrodził się obraz (projekt) płaszczyka to tym bardziej mi nic nie odpowiadało. A natchnęła mnie fotka którą znalazłam na necie. Jak skończę to wstawię fotki co wyszło z mojego szycia. Jeszcze raz pozdrawiam
wstawiam może jeszcze kogoś natchnie ;) 3990511_470-jezyk_1.jpg

reklama
Przywitam się standardowym: dawno mnie tu nie było ;)
Dawno nie pisałam, ale czytam regularnie. Teraz mam chwilę, mimo że młoda wspina się na stolik komputerowy i próbuje coś do Was napisać.
Lato leci, już zaraz koniec lipca. Byliśmy przez tydzień nad jeziorem w Łagowie Lubuskim, ale jak przystało na takiego pechowca jak ja pogoda nie dopisała. Co dzień padało, było 19stC a słońce pojawiło się w przeddzień i w dzień wyjazdu. Tak że tego... W jeziorze byłam w stanie zanurzyć się tylko do pasa i już trzęsłam się z zimna, młoda nie pływała w ogóle, więc koło ratunkowe się kompletnie ie przydało. A teraz właśnie zaczynają się znowu upały. Eh... Ale za to byłam w Zielonej Górze i byłam na zlocie motocykli :)
Mam urlop od 12 do 29 lipca, więc jeszcze trochę ze słońca skorzystam, szkoda tylko że w miejskich murach. Głównie dziecka szkoda, no ale cóż. Marcinowi się już urlop kończy, następny bierze w sierpniu. A u mnie w sierpniu w pracy audyt, brrrr!
W połowie sierpnia idziemy z Mają na kolejne szczepienie i znów 3 stówki w plecy.

katjusza życzę spokojnych 5 dni :) i potem szybkiego powrotu do pełni sił :) A co do prasowanie ubrań Mai to ja prasować jej rzeczy przestałam chyba już jak skończyła 2 m-ce, bo totalnie nie wyrabiałam. Poza tym NIE CIERPIĘ prasować :)
ola super że z tarczycą Gosi jest OK! I mam nadzieję że ze zdrowiem ogólnie już lepiej.
spring spóźnione uściski dla Jasia z okazji 5 urodzin! Miałam napisać skąd dostaję produkty do testów. To bangla.pl. Ostatnio testowałam lakier do paznokci :) Zobaczymy czy wytypują mnie jeszcze do jakichś testów.
kasia No zdolna dziewczyna z ciebie, że sama szyjesz :) Ja nie mam talentów do takich rzeczy niestety.

ech co za pech:baffled: własnie wrociłam po urlopie do pracy a tu sie pogoda zaczyna:angry: nie dosc ze pierwszy tydzien ja byłam zasmarkana a drugi młoda to jeszcze pogody nie było:wściekła/y:,pierwszy raz w zyciu miałam dwutygodniowy urlop i tak schrzaniony:no:,no coz trzeba bedzie korzystac na maksa z weekendow:tak:

Barbra nie tlko Ty nie wykorzystałas koła ratunkowego;-) a młoda niestety nadal niewyrazna:no:

no nic ide poczytac i spac,spokojnej nocy mamuski:-)

Witajcie marcoweczki:-)U nas piekna pogoda wiec wybywamy z Gabrysiem na podworko, chyba ustawie mu maly basenik do pluskania bo ma byc 33 stopnie:tak:

Kasia fajnie ze masz smykalkie do robienia fajnych rzeczy, ja niestety dwie lewe rece, a szkoda bo chcialabym sama cos dla malego zrobic np.namalowac kubusia Puchatka na scianie u niego w pokoju

Barbra pogody niestety w tym roku trafic nie mozna, ale chociaz sie oderwaliscie od codziennosci i pobyliscie w trojke razem:tak:

Ola zdrowka dla malutkiej

Katjusza trzymamy kciuki za szczesliwe rozwiazanie:tak:

My niestety na urlop sie nie wybieramy i to juz drugi rok, z powodu finansow ale za rok obiecalam sobie ze zbieram kase i jedziemy do Grecji. Dzidzius na nastepne wakacje bedzie odchowany wiec nie bedzie pezeciwskazan. A my jestesmy skloceni z moimi rodzicami,strasznie tego nie lubie:no:

Pozdrawiamy wszystkich

Futrzakowa mam termin na 2 pazdziernika:tak:a Ty? Ale mam takiego stracha przed porodem zebym sie po sobie tego niespodziewala,przy Gabrysiu szlam na zywiol:-D

reklama
Do góry