reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

heh a u nas zęby i katar się dają we znaki... a młody najchętniej przesiedziałby na dworze z glutkami u pasa :)
no i marudny to co zazwyczaj wstawał 3 razy nocy na cyca to nic ostatnie trzy noce praktycznie wcale nie spał ...
ale jak tu się dziwic jak taki katar i chyba 5 zębów na raz idzie tzn 2 czwórki dolne się przebiły i idą rtójki dolne a na dodatek coś na górze się ruszyło ....
a ja chyba będę musiała się znowu do gina wybrać bo coś mi nie gra ostatnio tak jak powinno a ie chce mi się ale przy okazji poproszę o kwas foliowy :-) chyba ze zmienimy do pracy i jednak pójdę do pracy :)
pozdrowionka dla wszystkich.

reklama
Dziewczyny w pracy było bardzo miło i szybko czas w niej upłynął. Teraz też przyjmę się do nowej roboty będę sprzedawać bilety na skoki bungee na allegro chętne osoby zapraszam tylko jak się przyjmę.

Rozmawiałam wczoraj z moim mężem. Dostałam warunek albo się roztajemy ,albo wyjeżdżamy do innego miasta. A później kiedy go zapytałam co on woli powiedział ,że woli się rozstać. No to sorry poco stawia mi jakieś ultimatum sporo chce się rozstać.
A ja nie chcę całe życie mu się podporządkowywać i stwierdziłam ,że wspólnej przyszłość między nami nie ma.

aleksandra napisz lepiej co u ciebie :) W Krakowie słońce świeci pięknie, a ja z zapaleniem oskrzeli leżę i zdrowieje powoli. Jutro wieczorem wreszcie Marcin przywiezie Maję od rodziców! :) Nie mogę sie doczekać i w oczekiwaniu przesłu****ę nagrań w komórce jak mi po swojemu opowiada historię podczas gdy ja ją przewijam ;) Gaduła po babci ;)

Witajcie laseczki:-)

U nas dzis w koncu ladna pogoda, musimy korzystac bo niedlugo ma sie skonczyc. Ja rosne:szok:tzn waga ok ale brzuch 8-miesiac i mam juz dosyc komentarzy: ooo matko a to beda blizniaki,albo to ty juz chyba na porodowke jedziesz? Ee co za swiat, no tali osy nie mam ale jakos tak w ciazy jest:tak:Z Gabrysiem przytylam 18kg, a teraz mam 3 na plusie a ten brzuch skad taki duzy nie wiem, ale zaczyna mnie rana po cesarce bolec:-(

Barbra to dobrze ze Cie chorobsko puszcza i wyobrazam sobie jak tesknisz za coreczka. Ja jak pierwszy raz pojechalam bez Gabrysia na weekend z m do Angli, to w drodze powrotnej nawet nie chcialam sie zatrzymywac tylko do dooomu!:tak:

Pinka fajnie bedzie mialy z Wiki babski odpoczynek od chlopakow, no i zycze zdrowka dla Eryka:tak:

Marlena trzymam&&&& zebys dala rade i powodzenia w pracy

Madiu my niedawno mielismy taki przeboj z zebami, 4 zeby na raz mu szly, zapalenie jamy ustnej plesniawki wszystko na raz. Wspolczuje i mam nadzieje ze u Was nie bedzie tak zle

Katjusza jestem bardzo ciekawa jak to bedzie u Was, jak Natalka przyjmie braciszka:tak:Bo ja czasami wpadam z jednej paranoji w druga, a to ze zaniedbam Gabrysia albo ze mi milosci zabraknie dla jego braciszka:szok:Mam nadzieje ze to hormony....

Pozdrawiamy serdecznie

Witajcie,
widzę,że nie tylko u mnie panują choróbska:eek: Dzieci przeziębione, mnie boli głowa-szkoda słów... Nie pamiętam,kiedy ostatnio normalnie spałam. Ciągle chodzę poddenerwowana.

madiu czy ja dobrze zrozumiałam,że masz podejrzenia o kolejnej ciąży czy daje mi się we znaki totalne przemęczenie??:-p
barbra zdrówka!:-) Ja też czekam na jutrzejsze mistrzostwa:-):tak: Nawet wyniki meczów będę notować :-p:-p A z malutką zobaczysz się już jutro,więc głowa do góry!;-)
iza/katjusza jak te Wasze ciąże "lecą":szok: Ja swoje wszystkie poczynania w ciąży zawsze zwalałam na hormony:-D

spring nie mam podejrzeń ale chcielibyśmy... a tu stres i przemęczenie i ostatnio jakas infekcja i mi się cykle tak rozregulowały że kopara mi opada.... przed Wojtkiem miałam jak w zegarku po powrocie do normalności też co 28-29 a teraz 3 miesiąc z kolei 23,34,40 hi hi hi i jak tu zaplanować bobo?????????

reklama
Do góry