reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Hej Mamusie :)
dziś moje córeczki były nadzwyczaj łaskawe i obudziły mnie o 8! :)
Co prawda wstawałam nakarmić obie o 2:30 i Zuzę o 6 ale co sobie pospałam to moje!
Reszta dnia niestety niebyła już taka kolorowa. Nie udało mi się o czasie uśpić je na pierwsza drzemkę. I takie drące się ubierałam na spacer. Za to wieczorem zasnęły pięknie. Nawet z mężem nie musieliśmy zaglądać do pokoju. Padły równo!
Od jutra przechodzę na dietę. Nie chcem ale muszem...

malinka ja dziś dołożyłam po dwa nowe misie do łóżeczek :) hihihiihi
katjusza ale ta Twoja ciąża galopuje!!!! Już 17tc! WOW!
AgniesiaP Twoja Lila to mały odkurzacz jak moje dwie gwiazdy! też są wszystkożerne! :)
Marta1981 ale z Ciebie dzielna, zabiegana mama!

reklama
Marta1981 moja Lila tak samo nie zna butelki. Pije z doidy cup, choć to rzadko, bo bardzo rwie się aby sama pić, a wtedy wszystko ma na sobie i dookoła siebie. Dlatego częściej pije z bidonu, a dziś nauczyła się pić ze słomki :tak:
oleniolek no tak wszystkożerna i bardzo żerna. Jak tylko wchodzimy do sklepu to od razu jest "mniam mniam", gdy przechodzimy przez dział dziecięcy - słoiczki lub koło pieczywa, to aż podskakuje. A że dodatkowo cyca ubóstwia, to gdy się chcę przebrać to muszę to robić ukradkiem, by nic nie zobaczyła, bo wtedy jest krzyk przeokrutny :cool2:

Dobry wieczor,

Oleniolek to bilans nie taki zly, jesli coreczki daly Ci pospac i szybciutko zasnely:tak:

Agniesia u mnie tez sie zaczelo, straaaasznie glosne mniam mniam kiedy ktos cos je, on chce koniecznie:-D

Marta1981 gratuluje wytrwalosci, ja dzis wlasnie mam ciezkie serducho bo od wczorajszej nocy odstawilam Gabrysia. I czuje sie fatalnie, mimo ze chcialam odstawic juz od jakiegos czasu.Chyba sie bardzie przyzwyczailam niz mlody:zawstydzona/y:

izabella1982 i jak poszło? Ja się noszę też z takim zamiarem, ale no właśnie psychicznie chyba nie jestem na to gotowa. Okropnie boję się płaczu, krzyków itp. Mała jak się obudzi, to jak tylko wezmę ją na ręce, od razu zaczyna się "zwijać" w stronę cyca. W łóżeczku od razu wstaje, nie ma szans by się położyła, a gdy mąż ją bierze to płacz...

I bardzo gorąco gratuluję kolejnego szczęścia pod serduchem :-)

Ostatnia edycja:
Cześć kochane,
nie zgadniecie,co u mnie-OSPA!!! Jaś przyniósł mi ospę do domu i to nie z przedszkola (chyba,że jako pierwszy rozpoczął "epidemię"). Normalnie wszystkiego mi się odechciało. Ania pewnie też już ją ma,więc czekam na "wysyp". Z roczku chyba nici,bo akurat wszystko przypadnie na przyszły tydzień. Jeszcze lekarz wystraszył mnie i powiedział,że skoro miałam ospę to może dopaść mnie półpasiec:baffled: Czujecie?
Dobra,już nie smędzę żeby Wam humoru nie zepsuć;-)
Iza szczerze gratuluję:-)

Iza- toż to szok;-)) gratki wielkie i spokojnej ciąży ale sie dzieje no no to juz trzecia hihi ciekawe kto nastepny....

Spring- jesli twoj organizm bedzie osłabiony to mozesz zarazić sie ospą a potem dostac pólpaśca tak samo moze byc u Jaska dlatego ja wiki daje wsio co popadnie do jedzenia witaminy za witaminami duzo zdrowego jedzonka by organizm nie osłabił sie na tyle zeby połpasiec zaatakował...

ja jak narazie doczekałam sie @ ałaaaaaaaaaaaaaaa

klient...

reklama
Dzieki dziewczyny, trzymajcie kciuki za fasolinke:tak:

Agniesia musze Ci powiedziec ze Gabrys zniosl odstawienie 100 razy lepiej niz ja. I co mnie cieszy tata stal sie ulubiencem, ja na jakis czas wyprowadzilam sie z sypialni, wiec tata tuli, pociesza i widze po m ze jest szczesliwy z takiego obrotu sprawy:-)Nie ma krzykow, placzu dzis sie obudzil jak zwykle o 3- na moje mleko, pogadal sobie m dal mu smoczka i koniec. A powiem Ci szczerze ze naprawde myslelismy ze 3 noce niespane,dlatego odstawiam w weekend. Tylko musisz poprosic m zeby przejal ster, zeby niebylo tego szukania cyca.

Spring to naprawde wspolczuje i zycze Wam zdrowka, kurcze ospa z dwojka. A o polpascu to nigdy nie slyszalam ze to moze miec zwiazek. Trzymajcie sie

Pinka praca i @ :crazy: wytrwaj jeszcze troche a potem w koncu weekend

Nas tez dopadly chorobska m i Gabrys zasmarkany, a mielismy jechac na urodziny. A mnie strasznie bola piersi, zrobily mi sie zastoje, nocka nie przespana, straszny jest ten bol

Milego rodzinnego weekendu dla wszystkich

Do góry