reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Dziewczyny , normalnie aż mnie zatkało jak przeczytałam że w Sosnowcu porwali 6 miesięczną dziewczynkę matce z wózka na spacerze :szok:.Strach wychodzić samej na spacer z dzieckiem :baffled:

Pinia powodzenia i oczywiscie czekamy na efekty sesji;)
Patris no straszne to,słyszalam w wiadomosciach,oby znalezli to malenstwo

my zaliczyłysmy godzinny spacer,pieknie było,słoneczko,lekki mrozik i troszke tez popruszyło a Małgonia tylko głowa kreciła w kazda strone co by dobrze wszystko zobaczyc;)strasznie mi brakuje spacerkow z mała bo przy moich godzinach pracy to tylko niedziele sa dla nas:(teraz mała spi a ja mam relaks;)wczesniej(przy drzemce przed obiadkiem) juz ogarnełam chatke tj odkurzyłam i umyłam podłogi,wstawiłam pralke i zmywarke;)

Urodzila!!!!!!!!!!!!!! po 48h w bólu zrobili jej cesarkę bo rozwarcie sie cofneło i skurcze osłabły ,mała była źe ustawiona w kanał....3900kg

ale sie ciesze jak bym to ja urodziła!!!!!!!!!:-D:-D

Pinia Gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi ale się wcierpiała bidulka ale najważniejsze że to już za nią i może się cieszyć córeczką :)
Ola jakieś to dziwne wszystko z tą porwaną małą , najpierw mówili że ktoś napadł matkę uderzył w głowę i zabrał dziecko a teraz słyszałam że policja wyklucza opcje z atakiem na matkę i nie wiadomo czemu straciła przytomność.Tak czy siak ma nadzieje że mała się znajdzie cała i zdrowa :/.

Witaycie marcowe mamusie!
- Dziękuję za miłe przyjęcie.
Patris29: Ciesze sie że mamy dzieciaki z tego samego dnia. Synuś śliczny - ja jak troche sie ogarnę wstawie zdjęcie mojej gwiazdy. Jeśli chodzi o 29 marca to moja corcia ułożyła mi sie POPRZECZNIE i lekarze nie chcieli czekać na 05.04....zdecydowali że najbezpieczniej będzie "wyciągnąc" małą przed skurczami i akcją porodową więc trochę przyśpieszyli ....ale najważniejszy jest efekt końcowy czyli - zdrowa mam i zdrowy bobas. Pozdrawiam serdecznie !
- A właśnie apropo porwania dziewczynki - to stalo sie w Sosnowcu - ja tu własnie mieszkam - od rana mam telefony żebym nie wychodzila sama z Pati - bo może mi sie stac podobnie...ale ja mysle że to chyba jakaś wewnetrzna "rodzinna" sprawa...tak mi sie wydaję....oby to szybko wytłumaczyli i oby mała szybko sie znalazła.
Pinka25: Gratulacje dla koleżanki ! - Faktycznie bardzo długo ją "trzymali" bez cesarki....szkoda sił ...
Pierwsza córkę rodziłam SN druga CC i musze wam powiedzieć dziewczyny że CC dla mnie rewelacja (jeśli wogóle mozna to tak nazwać) oczywiście planowana - czyli taka szybka bez dodatkowych męczarni.

Pozdrawiam :-):-):-)

Pinka Gratulacje dla koleżanki pozdrów ją i przekaż buziaczki dla dzieciaczka niech teraz sobie odpoczywają razem i cieszą się sobą

A z tym porwanym dzieckiem to jakaś masakra... no cóż ja taka uczuciowa jestem i normalnie jak słuchałam to mi się ryczeć chciało ze można matce tak zabrać ukochane dziecko... nie wyobrażam sobie co bym zrobiła gdyby mnie coś takiego spotkało

reklama
witam się wieczornie:)

Pinka oby jak najwięcej takich zleceń:tak: będziemy trzymać kciuki za szybkie rozkręcenie studia &&&&& koleżance należy się medal!!! złóż i ode mnie gratulacje, dobrze że wszystko skończyło się pozytywnie, bo tak długi poród to zarówno męczarnia dla mamy jak i dla dziecka:-(

patris fajnie, że podchodzisz to kwestii wagi Kacperka bardzo rozsądnie - mądra mama z Ciebie, pewnie że 300 g na miesiąc dla takich ruchliwców jak nasze maluchy to dużo:tak:
ola widzę ze pracowity dzień miałaś;-) ja też trochę ogarniałam bo miałam wolne, wiec trzeba to było wykorzystać, niestety na spacerek nie udało nam się wyjść, bo zrobiło się popołudniu bardzo nieprzyjemnie
katjusza, spring zdrówka dla dzieciaczków!!!

porwanie tej dziewczynki też mna wstrząsnęło:-( mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni i Madzia wróci do rodziny cała i zdrowa!
dzisiaj na obiad robiłam pierś z kurczaka w panierce z kfc, objedliśmy się strasznie, było pyszne :tak: polecam!

Do góry