reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry Mamusie ;-)
barbra ... ja też miałam wrażenie że Malwi nie bedzie miała zębów wcale, śmiałam się nawet że prędzej bedzie chodzić niż jej ząbki wyjdą ... a tu i chodzi i zębole wyszły ... a najważniejsze że bezobjawowo, marudnie tylko ale da się wytrzymać ;-)
Spring ... i jak tam Wasze zdrówko? Lepiej coś?
madzikm ... no to stres był, to ci wredny ziemniak noo.
patik ... no odetchnęłam Ci powiem, jeśli nie chce jeść to nie latam za nią, nie cisnę jej na siłę, a mimo to przybiera podwójnie :-) No ale swoje przejść musieliśmy.

A ja mykam niebawem ... do znajomej jedziemy na odwiedzimy ... a Malwi sie pobawi ze swoim rocznym kolegą :-)

reklama
Dzień dobry!

Starsza córa z tatą na balu karnawałowym. U nas -12 i boję się wyjść z Helenką.
Czytam sobie Charaktery i delektuję się krótką ciszą;-)
Obiad już zrobiłam - masa na medaliony drobiowe.
Na jutro przygotowałam sałatkę i ciasto bo po powrocie z teatru przyjadą goście. Idę z Zosią na "Powrót Krasnoludków":-)

izabela Helena miała bardzo brzydką wysypkę ok 2 tyg., odstawiłam produkty, które podejrzewałam o uczulenie, smarowałam emolium i zniknęło

Pamiętacie dziewczyny o tym badaniu rozwoju psychomotorycznego, jak dziecko skończy 9 mcy? u nas to robią na dzieciach zdrowych i jest to obowiązkowe:confused: jakiś wymysł najnowszy:confused: idziemy w czwartek.

Helena kończy 10 miesięcy:szok: Kochana słodzienia pulchniunia Helunia:happy2:

Madzikm najlepszego dla Helenki :) U nas nie ma chyba nic takiego bo chodzę do pediatry regularnie co miesiąc i nic i pierwsze o tym słyszę nic mi nie mówiła oja Pani doktor, w necie też nic nie znalazłam :/

Madziczku a co to za badania?ja nic nie słyszałam o tym:/ u nas tez -10 i własnie zaliczyłysmy 45min spaceru,niewatpliwie ja zmarzłam a Goska ciagle sie chichrała;)
Izabela a moze mały wcale nie ma alergii tylko poprostu AZS?mojej szefowej corka tak miała,potworne miany skorne itd mimo ze i mama i mała miały bardzo restrykcyjna diete i tak przez 3lata ,dopiero teraz od roku jest spokoj.
Lokata to sie mała rozszalała:))

My dzis mamy pierwsze wieczorne wyjscie od baaardzo długiego czasu;)idziemy na koncert a mała zajmie sie babcia,mam nadzieje ze da rade bo na kapieli i wieczornym usypianiu jeszcze nigdy nie była sama;)
Miłego weekendu laski:)

Ola mały ma AZS i bardzo ścisła dietę ale mimo tego stan jego skory ciagle sie pogarsza. Je tylko 2 rodzaje warzyw i toleruje jeszcze z owoców banana i gruszke, nie może mleka, pieczywa białego mięsa ani jajek. Jakoś tez ta ostra pogoda zle wpływa na jego stan skory

czesc dziewczynki u nas tez chorobsko znow zapalenie oskrzeli i zastrzyki ..ehh szkoda gadac ..
wszytskim chorowitkom duuuuuuuuzo zdrowka a mamom cierpliwosci i spokoju .......
tez nie slyszlalam o takich badaniach ;/

Julia łącze się w bólu moje dziecko dostało gorączki tak że noc nie czeka ciężka , chorowitkom życzę zdrówka a a mamusiom dużo sił na przetrwanie trudnych chwil choroby :/Dobranoc

jaka tu cisza...........my dalej na zastrzykach maly biedny taki marudny tak mi go szkoda ja wymeczona a efektow leczenia zbyt wielkich nie widze..caly czas sledze sparwe malej madzi caly czas czytam fora to taka tragedia dla rodzicow a ludzie jeszcze ich oskarzaja;/
wredniaku pewnie ze Cie kazdy pamieta:)

reklama
Witam wszystkie marcowe mamusie:) Już niedługo roczek nam minie:)

Dzisiaj odkryłam forum i mam nadzieję, że zostanę tutaj na dłużej. Muszę tylko zorientować się,co gdzie jest.
Jestem mamą małego Jasia. Urodził się 2 marca 2011 roku. Ważył 3940 g i mierzył 58 cm. Teraz już troszkę większe mamy wymiary;)

Do góry