reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Cześć,
jakoś nie umiem pozbierać się po tej zmianie czasu:eek: Dziś Jaś jest ze mną w domku,bo przedszkole ma tylko dyżur. Ania nadal kaszle, ale przynajmniej jej samopoczucie nie jest takie złe. Z apetytem trochę lepiej,ale do ideału to jeszcze daleko. W związku z tym,że jestem na diecie gotuję jak szalona! Tak,nie przewidziałyście się:tak: Otóż jak jestem na diecie, wtedy gotuję i piekę różne potrawy dla eMka i Jaśka. W ten sposób rekompensuję sobie to,że sama nie mogę tego zjeść. Wczoraj ugotowałam przepyszną zupę grochowo-ziemniaczaną i pulpety w sosie pomidorowym. EMek to chyba lubi jak jestem na diecie...:happy2:

reklama
Witam po weekendzie:-)
Dopiero eraz czas znalazlam..od rana sprzatanie, zmiana poscieli, spacer, karmienia...Ja nie wiem co bedzie jak do pracy wroce..:baffled: a jeszcze kiedys prace mgr musze napisac:baffled:
teraz maciek spi od 15 20 ale jest juz ciemno i chyba mu sie pomylilo ze to noc bo nawet nie drgnal..:-) musze go jakos delikatnie obudzic...
A
u mnie po tej zmianie czasu sie wczesniej pierdoola budzi...wszystko musialam troche przesunac...juz nie moze spac od 20...jak przed 21 zasie to w tedy do 8 pociagnie a tak to 6 i juz bababababnamamama słysze w łozeczku..

Emek niby na rano ale i tak zaraz po obiedzie pojechal na budowe wiec siedzimy sami:-(

Jutro na 12 jade z tata i emkiem na groby a mama zostaje z mackiem..i potem sobie z em urzadzimy wieczorny spacerek bo lubie taki rozswietlony cmentarz i gdyby nie to ze to cmentarz to powiedzialabym ze to romantyczny spacer:-D

Wasze pociechy dławia sie jeszcze przy jedzeniu?? ja robie obiadki własnej roboty i sa tam czateczki miesa i warzywek ale nioe raz to az braknie mu tchu i oczka załzawione...az strach normalnie...:/

hejo

wpadam tylko na chwilkę bo zaraz idę szykować dzieciaki do kąpieli dziś dzień po hasłem -sesja- nieźle sie napociłam przy niej bo mlody jak to młody wszystko zdjemował ,gryzł i slinił więc zdjecia robiłam z prędkością swiatła....

jak ktoś ma ochotę to zapraszam na bloga na swe wypociny,.....;-)

młody padł więc mam chwilkę...... czekam na M i może w koncu zje tego schaba ze śliwkami co na obiad zrobiłam,młody zasmarkany od wczoraj kaszle i żeby to tego więc jest cudnie bo nawet na spacer wyjść nie mozna przez ten deszcz...

magula- talent to z dużo powiedziane ale pasja owszem hi i
madzik- ja cię podziwiam ;-) jak ty z tą jedną ręką dajesz rade ....jeszcze troszkę i mam nadzieje ze już ręka będzie sprawna...
spring- ja tez sie ogarnąć z tym nowym czasem nie mogę a swoją drogą pysznośći gotujesz....;-) zdrówka dla Anki....

ooooooooo pierwsza;-)

wiekszośc z was pewnie na grobach i rodzinnie czas spędzacie ja na szczęscie nie mam grobów .......i oby tak zostało jak najdłużej....

Maż dzis pojechał z młodym go lekarza w sprawie tego kaszlu no niestety nic nie dostal na to bo nie ma.....samo przejść musi ale za to ma zapalenie uszka i czekam na antybiotyk mają przywieśc o 16:00 bo w aptece oczywiscie nie ma :angry: a ja myslłam ze on za to uszko sie łapie prze ząbki a tu jednak nie.....gile walą mu się strasznie do tego te 3 zęby i jest masakra!!!! szczerze mówiąc mam dość............kręgosłup i ręce wysiadają od noszenia marudki ale co mam zrobić jak to mu chociaż troszkę ulży w cierpieniu to trzeba ponosić ,potulic....

alamiqa- ja fotki narazie robię za free nie biore kaski :no:
Spring- sto lat dla Anulki!!!

ide konczyć obiad dziś wątroba wieprzowa czerwona kapusta sos i ziemniaki i ogórkowa na 2 danie jak ktoś chętny zapraszam...........

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też mówię dzień dobry, a właściwie mówimy, bo zaspałyśmy do żłobka i Gaba ma wagary :sorry2:

Wczorajszy dzień przeżyłam. Na cmentarzu nie było najgorzej, bo teściówka spotkała tylko jedną koleżankę ;-) a później zostalam zabrana na najlepsza pizzę w mieście. :-D

Do góry