reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Czy kiedy jest dobrze to zawsze musi się coś zepsuć??:crazy::crazy: Po południu robiłam drugie danie na obiad,wszystko się gotowało, włączyłam piekarnik,żeby się nagrzał by tam rybkę upiec a tu nagle HUK.W środku się coś zapaliło,huknęło i po piekarniku.Cały nie działa,włącznie z płytą do gotowania na górze:crazy::crazy:

ola dobrze ze u Ciebie chociaż dobre wiadomości:tak::tak:

reklama
Wierka Ty mi już nic nie mów na temat psucia się domowego sprzętu:baffled: Mnie zepsuła się niedawno pralka, na szczęście teściu pomógł...:tak:

A ja od jutra zaczynam dietę ,na której kiedyś schudłam 18 kg. Dziś jak się zobaczyłam to stwierdziłam: BASTA! No po prostu nie mogę tak dłużej wyglądać:baffled:

Witam,
Nie wiem jak Wy to robicie, ale mnie coraz trudniej znaleźć czas na BB:zawstydzona/y:niestety. Pawcio odpukać póki co zdrowy, coraz ładniej ćwiczy i robi duże postępy, zobaczymy co powie neurolog. Na kontrolę wybieramy się 31 października. Martwi mnie tylko to, że młody znów zaczął ulewać, a od ponad miesiąca był spokój.
Spring - gratuluję udanych zakupów:tak:Powodzenia w odchudzaniu &&&
Pinka - co to za matka z tej kobiety jest wrrr.......:wściekła/y:
Wierka - oby usterka okazała się niezbyt wielka i opłacałoby się ją usunąć, a nie wymieniać sprzęt na nowy &&&
Ola - pięknie Małgosia rośnie, oby tak dalej:-)

Magdzior super, że Pawełek ładnie ćwiczy, trzymamy z Elą kciuki za kontrolną wizytę. Oby były dobre wiadomości. My na kontrolę idziemy 26.10. A co do ulewania, to Ela nie ulewa, ale zwraca, tak mniej więcej 1-1,5h po jedzeniu. Od 3 dni tak ma. Nie wiem skąd jej to się wzięło. Już kiedyś też tak było, że przez tydzień był problem, a potem wszystko wróciło do normy.
Ola no pięknie Gosiaczek rośnie. Ela tydzień temu ważyła 6kg, a już ma 8 m-cy. Ta moja kruszyna jest poza wszelkimi standardami.. taki jej urok :)))))

Dzień dobry,
ależ dziś zimno:3 stopnie:szok: Jaś ma dziś zdjęcia w przedszkolu,a rano wstał z kaszlem,katarem i Bóg wie jeszcze z czym:baffled: Znowu go bierze jakaś choroba:crazy:
Po południu idę z Anią do lekarza na posłuchanie. Kiedy w końcu skończą się te inhalacje ? Dziś podajemy nowe mleczko- Nan Pro 2. Zobaczymy co na to jej refluks:eek: ( do tej pory piła A.R.). Mam nadzieję,że będzie dobrze:tak:

U nas też zimno :tak: Po podniesieniu rolet, zobaczyłam za oknem białą trawę :szok: brrrrrr

Trzymamy mocno kciuki za Anulkę. Przechodzicie od razu całkiem na nowe mleko czy będziesz mieszać.

reklama
U nas też zimno :tak: Po podniesieniu rolet, zobaczyłam za oknem białą trawę :szok: brrrrrr

Trzymamy mocno kciuki za Anulkę. Przechodzicie od razu całkiem na nowe mleko czy będziesz mieszać.

Lekarz kazał przejść od razu na 2. Oby tylko nie miała duszności i żeby ten refluks się nie pogorszył:sorry2:

Do góry