reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Spring to się wygłupiłam hehehehe , jakoś mi wypadło z głowy że wy z Wierką macie dwoje dzieci hehehe :) Gratuluje udanych łowów :)

Barbara nie no mój jeszcze nie chodzi , jak go na nóżki postawię to ładnie stoi i sprężynuje jak szalony ale tylko tyle , ma dopiero 6,5 miesiąca więc ma jeszcze czas na raczkowanie :) Nóżki już od czasu do czasu podciąga do brzuszka.U mnie problem po lega chyba na tym że jak na razie główka jest jeszcze 1,5 większa niż klatka i to może mu trochę utrudnia trzymania główki i przemieszczanie się równocześnie :) Chociaż jak leży na mnie na brzuchu to pełza :) W ogóle zauważyłam że On robi wszystko troszkę później niż schematy przewidują :)

Pabella masz racje :) Dlatego ja staram się namówić mojego leniuszka to przemieszczania się :)

Fifronka to tak jak mój Kacperek jak nie śpi to cały czas jest w ruchu :)

U nas horroru ciąg dalszy , zasnął o 18 obudził się o 20 ani pić , ani mleka w końcu zrobiłam mu kaszkę z owocami zjadł kilka łyżeczek i dostał takiej histerii że go przez 30 minut uspokajaliśmy :/ Posmarowałam mu dziąsła Denitoxem i jak smarowałam w okolicach 3 górnej prawej to był taki wrzask jakby go ze skóry obdzierali więc chyba kolejny ząb się wyrzyna.W końcu zasnął z tatą u boku i Mozartem dla bobasa koło ucha , ale całą noc się budził co dwie godziny :/. Eh ciężka noc :/Chyba mu się skok z zębami nałożył tak myślę bo takiego horroru to jeszcze nie było :/. Dziś siedzimy w domu Emek do późna w pracy a na dworze szaro buro i ponuro :/. Dobra lecę małemu obiadek podać :).

A programów typu Tap madl nie oglądam w ogóle bo dla mnie to żenada , tak samo z resztą jak wszystkie konkursy piękności :) Ale Rodzinka.pl czasem sobie czasem obejrzę , taki pozytywnie zakręcony serial :)

reklama
patris biudelk;-( ale u nas to samo dziąsła popuchniete jak by zaraz miały pęknąc biedne te maluszki tak sie męczyć muszą....kiedys czytałam ze jak by dorosły miał przeżyć ząbkowanie to nie dał by rady taki to ból buziaki dla smyka....

Wierka- szalona women ha ha ha widze ze ostatnio energii u ciebie fullllll to po tych red-bulach??? :-D

Spring- ja juz poprsowałam swoje mam tylko 1 suszarkę z wczoraj ale narazie nie tykam bo jestem w pracy :rofl2: a na zakupach poszlałas;DD

ZNÓW BYŁA NA ZAKUPACH TA DZIEWCZYNA CO WAM OSTATNIO OPISYWAŁAM~!!! zimno jak nie wiem a młody gołe nogi wiatróweczka bez czapki i rękawic a gile po pas....brak słow

a miałam jeszcze pisac znalazłam ksiązke kucharska dla dzieci drukowałam ja kiedyś jak Wiki gotowałam jak któraś z was chce to założe osobny wątek i powklejam wam przepisy na zupki obiadki i deserki dla dzieci...........

:-) na Grunwaldzie chodziłam do liceum...piekne czasy hehe;-) jestem dokladnie spod poznania, 20km w srone wrocławia, za komornikami jeszcze, małe miasteczko:) w ramach przybliżenia:)

Pinia - wrzuc te ksiazke kucharska dla dzieci, ja chetnie skorzystam:tak:, aha...i mialam sie Ciebie podpytac o jakis przyjazny w obsludze program do obrobki zdjec, taki dla prawdziwego amatora:-D, mozesz cos polecic?

Madzik - ja nie niestety nie pomoge

Wierka - Ty to faktycznie zakrecona i szalona mama jestes, czy ta playgroup to dla dzieciaczkow w wieku naszych szkrabow, czy starsze? Ja tez chcialam sie tu wybrac, ale dzieci takie roczne, wiec nie chodze, ale moze powinnam

Wszystkim chorowitkom zdrowka zycze, a tym dzieciaczkom, ktore w nocy szaleja zamiast spac, aby w dzien daly pospaly i daly mamom troszke zlapac oddechu, np. na bb:-D

pinka nie.. to jakieś siły witalne we mnie wstąpiły:-D z red bullami skończyłam po tym jak mi się zaczęły łapy trząść:tak:
asco u nas na playgroupy chodzi kto chce,od bobasków do 4 latków.Ja byłam z Jamiem pierwszy raz miesiąc temu i to jeszcze nie byl chyba jego moment bo jakos nie umial sie odnalesc a dzis bardzo mu się podobało.

Asco- taki prosty to photoscape lub gimp :-p

madzik- przykro mi ale ja ci nie pomogę :-(

a mnie jak oko przed chwilą zaczeło łzawic to ledwo widzę masakra ludzie sie patzrą na mnie jak bym conajmnie wyła :szok:

Hej:-)
Mam wolny dzien w zwiazku z czym chciałam sie wybrac z Małgonia do lekarza z tymi jej oczkami i naszczescie udało sie:tak: no wiec dostałysmy kropelki i uwaga moj szczypior zadziwił pania doktor;-) bo w 4tyg przytyła az ponad 400g i wazy teraz 6810g i mierzy 68cm(ostatrnio było 65) w szoku byłysmy ze tak poszła do przodu:-D,teraz niunia spi a ja juz po obiadku,gotuje zupke na jutro,podłogi odkurzone i umyte a pranko sie pierze:-)
No to teraz ide Was poczytac:-),miłego popołudnia:-)

reklama
ola no to panna rośnie ze hej:-)
ja zawsze drże przed ważeniem..bo macko za duzo przybiera:) tak źle i tak niedobrze..

kurcz coś mnie ucho zaczyna bolec:-( jeszcze tego brakowało...
emek wrocił z budowy wiec zajmie sie troche malym, ktory zamiast 2 godzin spania zaliczyl 40min wiec do wieczora bedzie ciezko z nim wyrobic..chyba przed nosek zapchany sie obudzil..

Do góry