reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

A ja się witam dziś meeega niewyspana:baffled: Ania wprawdzie obudziła się tylko o 4.30,ale wczoraj dostałam @ ,więc do łazienki wstawałam chyba z 4 razy:szok:
Ania jakaś dziś "nie w sosie", ma czerwone oczka i ciągle kicha. Mam nadzieję,że to przez te zęby,bo kolejnej choroby nie zniosę:no:

W kwestii odskoczni od spraw domowych i powrotu do pracy : lubię swoją pracę, ale wiem też ile straciłam jak wróciłam do pracy jak Jaś miał 6 m-cy. No ja niestety nie ładuję baterii w szkole przy 150 uczniach. Stwierdzam nawet,że do swoich osobistych dzieci mam mniej cierpliwości,bo całą zostawiam w szkole:confused::blink:

Wierka u mnie jest to samo z ubraniami:tak: Po jednym wyjściu Jasia do przedszkola ubrania kwalifikują się do prania;-)

reklama
Julia a my dzisiaj zrezygnowalismyu ze szczepienia bo Zuzia ma katar od rana taka woda sie jej z nosa leje ze heeej :( :( :(

Pabelka to co ustalamy jakas sobote i robimy zlot czarownic i nalot na jakas knajpkę?
Też nienawidze jak ktos sie umawia i nie przychodzi...

Wierka a moze sie Jammiemu nie podobało w co go ubierałas i postanowił zmieniac garderobe swoim sposobem :D
U nas tez jest czasami podobnie :)

Czekam na tate i smigam do Lidla i Askota

Pabella na temat tych fotelików to duzo moich znajomych wybiera teraz Romera King Plus. Podobno wygodny dziecko nie jest scisniete. Aha i w Askocie rzeczywiscie jest duzy wybór :)

Pinka aj low ciasto francuskie :)

Witam się z Wami i dopijam poranna kawę.Jamie uciął sobie drzemkę ooo i już się obudził :-) Mam dziś w planach wyskoczyć na zakupy

fifronka
pralka chodzi dzień w dzień przynajmniej raz.A mówią ze to dziewczynki się często
przebierają!!!
Z praca to cie w zasadzie pod ścianą postawili ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo,wyjdziesz do ludzi i wiadomo co 2 wyplaty to nie jedna;-)
julia bezbolesnego szczepienia
pabella nie będzie tak źle,a jak się Gabi czuje??
spring Jamie jak mu się ostatnio przebijały ząbki tak samo miał katar,jakby go choroba rozbierała.Trwało to kilka dni,potem zabki wyszly na wierzch i katar minal
kika lepiej poczekać by Zuzanka była w 100% ready na szczepienie

A wiecie co ja robię z ciasta francuskiego?? Babeczki z marmolada różaną:tak:

ja właśnie kika też niewiem czy bedzie szczepienie bo mały coś dziwny jest..w tamtym tyg.już mielismy mieć szczepienie ale był po chorobie..a teraz ryczy w nie bogłosy i dziwnie cimne zielone nawet czarne kupki robi przyczym go dziwnie tak jakś wzdryga...niewiem ..lekarz osądzi dzisiaj..mam nadzieje
pabelka nie wieszaj sie pozyj jezcze troch i popisz tu z nami:p

Ostatnia edycja:
zdycham laski!!!!!!!!!!!!

tak zmokłam wczoraj a dzis gardło boli wszystkie kosci głowa peka w uszach aż chuczy!!!!!!! masakra faszeruje sie prochami najlepiej bym spała no ale szans nie ma:no::no:a dzis słońce świeci ale zimno mega............

Spring- podziele sie przepisami nie ma sprawy
Kika- ja tez lubie francuskie w kazdm wydaniu
Fifi- to masz agentkę ha ha
pabellka- nie wieszaj sie kochana pilssssssssss

Przepraszam, że ostatnio tak z doskoku, ale czasu na wszystko brak:(
Jamie jak mu się ostatnio przebijały ząbki tak samo miał katar,jakby go choroba rozbierała.Trwało to kilka dni,potem zabki wyszly na wierzch i katar minal
U nas też katarek się dziś pojawił. I również myślę, że to zęby znów ruszyły, bo przecież stanęły w miejscu ze 3 miesiące temu. Tym bardziej, że byliśmy dziś u pediatry po recepty na mleko i lekarka powiedziała, że Paweł zdrowiutki, a zęby na dniach wyjdą.
Wierka – oj to faktycznie często przebierasz Jamiego
Fifronka – Paweł nam bardzo dużo i długo ulewał, ale na twarz mi się nie zrzygał. Elunia zdolna jest
Pabella – trzymam kciuki za wizytę &&&
Kika – oby na katarku tylko się skończyło
Pinka – zdrówka :tak:

reklama
a no z Elci agentka rośnie :)))
Własnie ma nową zabawę - próbuje głowa przebic sie do Eli-funfeli z drugiej strony lustra, hehehe
Próbowałam nagrac ją na kamerkę, ale co podchodze, to gapi się na mnie...

Pabelka, Sppring, Kika zdrówka dla dziewczynek.

Wierka mój K. tez robi babeczki z marmolada i konfiturami :)))

Pinia w PL też koniec tygodnia zimny jakiś taki, bleeeee.

Magdzior, więc niech te zęby szybko już wyjdą i będzie spokój, przynajmniej na chwilkę, hihih

Do góry