reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

marlena zdrówka dla was,my dopiero przegoniliśmy choróbstwa
julia głos oddany,właśnie pisałam w komentarzach do zdjęć ze ta fotka Dominika z gitara jest świetna
pinka pewnie już to robiłaś ale może porozmawiaj z panią ze Wikusia czuje się samotna,zresztą
co ona pinda nie widzi ze dziecko samo stoi i nie zachęci jej do zabawy z innymi dziećmi.

reklama
vecia- gadam z nią gadam az mi juz słabo od tego gadania ,ale co zrobić muszę ją jakoś przekonac bo czasami dorosłym jest sie trudno wbic w nową grupe znajomych w pracy a co dopiero 4-ro latkowi..

Wierka- juz gadałam i ta babka z poprzedniej grupy chodzi do niej na odwiedziny bo te jej nauczycielki na tej zmianie to jakies memeje!!!!!!!!

Cześć,
zapowiada się kolejny piękny dzień:-) Muszę wykorzystać pogodę i dziś trochę popiorę. Wczoraj robiłam porządki w szafie,popakowałam wszystkie małe ubranka po Ani i dziś je zawiozłam koleżance( w lutym urodzi dzidziusia:-)).
Potem wyjdę z Anią na spacerek. Na obiadek planuję zrobić zapiekanki;-)
Aaaa, dzisiaj miałabym iść do pracy po urlopie macierzyńskim (jak dobrze,że wzięłam jeszcze ten urlop zdrowotny:tak:)

Wredniak gratki dla 7-miesięcznej Gabrysi:happy2:

I ja się witam
Jeśli prognoza pogody się sprawdzi to do soboty będzie u nas gorąco :szok::rofl2: Nawet sobie nogi wydepilowałam,żeby jeszcze w spódnicy się choć raz pokazać:-)

spring to znaczy ze podjęłaś słuszną decyzje o powrocie do pracy,jeśli teraz nie żałujesz:tak:
wredniak gratulacje dla naszej solenizantki :-)

spring - to do kiedy masz jeszcze "wolne" ?

wierka - hehe:-D każdy powód do depilacji nóg dobry...:-D ja już wszystkie spódnice pochowałam...

katjuszka - zazdroszczę ładnej pogody...bo u nas to średnio na jeża...

reklama
Czesc Wam:-D
U nas dzis szaro i chłodno ,pewnie dlatego ze wczoraj było pieknie słonecznie i ciepło az na krotkim rekawku chodziłysmy:tak:
Po południu jade do pracy podpisac umowe i dogadac grafik i inne tego typu;-)
Nocki troszke sie poprawiły,dzis np dwie popbudki bo obrociła sie na brzuch i trzebabyło pomoc wrocic na boczek i dwie pobudki na mleko o 2 i po 6 ,no i potem pospałysmy jeszcze do 8.30.
Z niecierpliwoscia czekamy weekendu bo w ramach rocznicy slubu idziemy do teatru na ''Shreka'',troszke tylko szkoda ze musi mała zostac z baba a od poniedziałku to juz z nia bedzie siedziec po 8h:-( no ale co?damy rade nie;-)
Pinus ciezka sytuacja ale Niki to fajna dziewuszka i przekona sie do nowej ''rzeczywistosci'':tak:
Wierus no to jak juz wydepilowałas te nogi to zycze słonka;-)
Spring trzeba korzystac jak mozna,dobrze ze jestes z decyzji zadowolona:tak:

no to lece ubrac mojego krzykacza i pojdziemy psa wyprowadzic a potem obiadek zrobimy
miłego dnia mamuski:-)

Do góry