Witam sie i ja weekendowo
eMek polecial na kilka godzin do szpitala, Jasko ucina sobie drzemke po sniadaniu, a ja grasuje na BB
Pogoda zapowiada sie malo przyjaznie, cieplo, ale deszczowo, wiec moze byc weekend w domku, pierwszy od 3 m-cy
Futrzaku - dzieki, wlasnie sie zastanawialam nad rozmiarem, bo tu rozmiarowka zupelnie inna (na wiek dziecka) np. ubranka sa od 0-3 m-ce, 3-6, 6-9 itp,itd. Jasiek ma ciut ponad 70 cm, ale jak rajtki maja starczyc na cala zime, to i ja wezme te wieksze;-)
Malinka - fajnie, ze Jasiek taki laskawy i popracowac da, mysle, ze mimo iz w domku praca, to mi bylo trudno sie zmobilizowac i zorganizowac, bo zawsze mnie cos rozprasza, a to dziecko, a to BB, a to pogoda, zupka....
Papciu - super psina, ja to z imieniem nie pomoge, ledwo dla synka wybralismy, zreszta dopiero trzy dni po porodzie
Spring - zazdroszcze imprezki, najwazniejsze, ze podladowalas baterie i poprawilas nastroj, po ostatnich przezyciach nalezalo Ci sie
Kika - my sanki kupimy na pewno, bo tu ponoc w zimie o wozku trzeba zapomniec
, ale takiego mercedesa sankowego to tu nie widzialam
Spring, Alamiqa, Apistella - zdrowka zyczymy dla coreczek
Vetka, Apistella - wszystkiego naj z okazji ukonczenia przez dziewczynki pol roczku
Malinko - usciski dla jaska z okazji 7 m-cy
Pabella - moj tez maly cygan, idzie do wszystkich i do wszystkich sie smieje
ok, dopijam poranna kawke i poczytam pozostale watki, poki Jas kima smacznie
Milego dnia wszystkim zyczymy!