reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry!
Jestem dziś pierwsza. Mała śpi po nocnych harcach, a ja mam lekko dość. Coś się tej mojej Niuni poprzestawiało. Przynajmniej pierwsze podanie nowego mleka wypadło w miarę pozytywnie. Jak się Córcia obudzi to idziemy na spacer. A potem do garów, bo przyjeżdża Teściowa.
Słonecznej niedzieli.

reklama
witam sie urodzinowo;)
kurde mam lenia jak nic ......moj maly teraz ma drzemke tez bym poszla spac ,ale jego drzemki sa tak krotkie ze bezsenu sie klasc wogole:)
mam powyrywane włosy i podrapana twarz przez mojego malego szkraba.....
teraz zaczne chyba podczytywac co u Was:p
milej niedzieli:)

Cześć,
dziś zapowiada się cudna pogoda,więc zamierzamy spędzić dzień na łonie natury;-)

Julka
wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!! Przede wszystkim dużo zdrówka:tak:
Urodziny.jpg

hej:) urodziłam 29 marca kurde tyle czasu upłynęło już a ja nawet nie mialam chwili wejsc tutaj i napisac o moim szkrabie....moj maluszek ma juz prawie 7 miesiecy spi cale noce od 19 do 8 rano wiec mam nocki przespane:) 3 ząbki już ma i jest straszny rozrabiaka....wgl na nic nie ma przy nim czasu ale tak to jest czasami:p uciekam bo pewnie za chwile znowu bede miala zabawe trzymajcie sie dziewczyny

Witam niedzielnie i melduję się, że żyje i wszystko u nas ok. Od paru dni znajduję tylko chwilę, żeby Was nadrobić, ale na odpisywanie brak sił. Teraz korzystam z okazji, że Pawełek śpi i biorę się za szykowanie, bo wieczorem znajomi wpadają. Byliśmy z Emkiem na spacerze i zobaczyliśmy, że moje auto ma flaka, więc Emek zamiast mi pomóc idzie rozprawić się z tym nieszczęsnym kołem.
Miłego niedzielnego popołudnia życzę, a wszystkim chorowitkom dużo zdrówka:tak:
P.S. Pawcio zaczął się dziś czołgać do przodu:happy2:

Hej mamusie :) U nas jakoś leci , pogoda ładna i w ogóle :) Mały urzęduje z tatą drugim pokoju :)

Julia wszystkiego naj z okazji urodzin :)

Kasia20021 hm to ciekawe co piszesz bo tak się składa że ja też urodziłam 29 marca i mój ma prawie 6 miesięcy to jak możliwe żeby Twoje dziecko urodzone tego samego dnia miało prawie 7 ?!

Vetka 100 lat

Lokata Ja też się właśnie wybieram na naukę pływania dla niemowląt z moim synkiem ale jakoś wybrać się nie mogę :)

Spring fajnie że w końcu odreagowałaś i podładowałaś baterie po ostatnich przejściach :)

Magdzior gratki dla Pawełka :)

Vetka wszystkiego naj dla Nadii :)

Dzień dobry ... a może dobry wieczór ...
apistella, patris ... no to musicie jak najszybciej jak tylko możecie wybrać się na basen za Waszymi Skarbami! Same plusy a i zabawa super!
magdzior ... gratulacje dla Pawełka ...

My dziś dzień lenia, spacerek, obiadek ...
Mała dziś kilka razy samodzielnie podparła rączki i nóżki do raczkowania, pokiwała się trochę i znów na brzuszek. Ojjj szykuje Nam sie przemieszczające dziecko! :-)

Salve!
Miałam wpaść w weekend więc jestem, ale tylko na chwilę. Poczytałam Was trochę przed południem i już miałam odpisywać, ale że wywiązała się sprzeczka w domu, to musiałam odpowiedź skasować, wyłączyć komp i dopiero teraz tu wracam.

julia hb.jpg kochana! Niech Ci się wiedzie w życiu jak najlepiej, niech się wszystko wyprostuje. Dużo uśmiechu! Z okazji 4 rocznicy ślubu też najlepsze życzenia! :*
spring właśnie niedawno w pracy obgadywałam temat wyciągania glutów z nosa dzieciom odkurzaczem. Słyszałam o tym już kiedyś, ale jakoś mnie to nie przekonywało, miałam wrażenie, że w ten sposób wyssałabym Majce mózg ;) No i jak czytam to mój odkurzacz nie nadaje się do tego typu przedsięwzięć, bo ma 2000W... Ale skoro mówisz, że to bezpieczne i ze się sprawdza, to może kiedyś z mniejsza mocą w razie dużego kataru spróbuję :)
lokata Malwi się czuje jak ryba w wodzie! Może jak burze w domu miną, to uda mi się przekonać Marcina do takiego wypadu na basen, bo ja sama nie skorzystam - unikam basenów jak ognia :/
papcia z tego ślicznego psiaka ze zdjęcia wyrośnie olbrzym, średni czy miniatura? Miałam miniaturę o imieniu Brita :) Ale jestem tego samego zdania co Vetka - powinien wabić się PAPCIA :)

To tyle ile nadrobiłam. W pracy u mnie ok, już się zaklimatyzowałam. W domu niewesoło, Maja ładnie i zdrowo rośnie a do szczęścia brakuje mi tylko tych 50 baniek co są do wygrania w totku. Poszczałam już jak było 25mln, potem jak było 35mln, kurde teraz to muszę chociaż parę baniek wygrać, bo to będzie nie fair! ;)
Znikam i życzę spokojnej nocy wszystkim i miłego tygodnia, odezwę się pewnie znów w weekend. Akurat Marcin ma wyjechać na cały weekend jak już kiedyś pisałam, więc będę miała święty spokój.

Przed chwilą wcięłam pół pizzy;-):-D,a teraz oglądam TzG. Dzień upłynął dość miło,byliśmy na spacerze.

barbra
rozumiem,że te 2000W to maksymalna moc Twojego odkurzacza. Jak masz pokrętło to możesz sobie zmniejszać siłę ssania;-) Ja jestem mega zadowolona z tego urządzenia i żałuję,że nie odkryłam go jak Jaś był mały:tak:

reklama
witajcie, u nas rodzinny dzień, byliśmy u rodziców eMka na obiadku, Natka maruda ale jakoś udało się ją spacyfikować, objadłam się jak zwykle ale taką dobrą pizzą to bym nie pogardziłaaaa ;))
ja mam Fridę na gluty ale moja jest chyba jakaś felerna bo ciągnę i ciągnę a koza jak się uczepi to widzę ją a wyleżć nie chce... :-/

Do góry