reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Ola, też to widziałam. Jak komuś za dlugo, to niech sobie wraca wcześniej. I pół roku to za mało. A w ogóle stwierdzam, że oglądanie telewizji sniadaniowej mnie coraz bardziej denerwuje.

reklama
i ja sie witam z no z bolem prawego podbrzusza i odruchem wymiotnym codziennie co innego......ehhhh dziewczeta jestem chyba wrakiem hahhahaha
maly marudny dostal dzis truskawki ciekawe czy nic mu nie bedzie ....milego dzionka :)

Witam się i ja u nas noc standardowa z jedną pobudką na karmienie :) Mały siedzi w foteliku i się bawi zaraz się na zakupy spożywcze wybieram :)

Ja wczoraj w wiadomościach słyszałam o 20 która miała 1,7 promila alkoholu i urodziła dzieciątko wcześniacza które również miało podobną ilość alkoholu podobno opijała swoje 20 urodziny koszmar jakiś że tacy ludzie są na świecie eh :/ Nie mieści mi się w głowie taka nieodpowiedzialność :/

Ola
taa za długi chyba dla pracodawców bo dla mam raczej za krótki :)

Julia
cieszę się że z jajnikiem wszytko ok :)

Spring
trzymam kciuki za Anie &&&&

Papcia ja niestety nie pomogę kiepska jestem w wybieraniu imion;)

Ja osobiście jestem przeciwna nadawaniu imion ludzkich zwierzętom , imiona ludzkie są dla ludzi dla zwierzątek są imiona zwierzęce :/ U mnie w bloku jest pies Kacper i nie jest mi miło słuchać jak ktoś do psa woła Kacperku. Sama kiedyś jak jeszcze byłam dzieckiem nazwałam kota Kuba pasowało do niego nie powiem ale nigdy więcej bym już tego nie zrobiła. Tak tu proponujecie imiona ludzkie a ciekawe czy któraś z was chciałaby usłyszeć jak ktoś woła na psa imieniem jej dziecka :)

Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia , wszystkim pracującym miłego dnia w pracy :)

Malinka , Vetka
wszystkiego naj dla Jasia i Nadi z okazji ukończenia 7 i 6 miesiąca życia :)

Ostatnia edycja:
Patris, moi rodzica mają psa Maksa. Jest schroniskowy, na początku wołali na niego Fuks, ale potem jakoś tak się zmieniło. Moja Mama jak sie pomyli to do Alusi mówi: Maksiu. Mnie to nie przeszkadza, a Córcia chyba jeszcze nie ma zdania. Ale oczywiście, Ciebie moga ludzkie imiona dla zwierząt razić.
Julia, faktycznie nie jesteś w najlepszej formie, ale stopniowo na pewno sie pozbierasz i będzie lepiej.

Tez oglądałam DDTVN. Co prawda zadziwiło mnie stwierdzenie, że urlop macierzyński jest za krótki :sorry: ale z drugiej strony, dlaczego kobieta (w opinii większej części społeczeństwa) musi chcieć zostać z dzieckiem w domu? Kompletnie nie rozumiem całej burzy wokół Mołek. Kobieta prowadzi raz na dwa tygodnie 2,5 godzinny program w sobotę i niedzielę a mam wrażenie, ze niektóre matki oburzają się, jakby co najmniej dziecko na śmietniku porzuciła :eek:
Takie to moje przemyślenia ;-)

Koncia
, w takich klubach maluszka to chyba zawsze miejsce się znajdzie? Jak to u was w mieście wygląda?
Spring, udanej imprezy wieczorem :-)
Patris, a ja nie mam nic przeciwko nadawaniu zwierzętom "normalnych" imion. Pies czy kot to członek rodziny przecież :-) Heh, sama od zawsze marzę o buldogu angielskim, który nazywałby się Ryszard ;-)

Wczoraj ambitnie zostawiłam swojego szerszenia w garażu i postanowiłam poruszać się MPK. Po przemiłym spotkaniu z Vetką ;-) jechałam odebrać Gabę ze żłobka i stamtąd na rehabilitację. I co? W połowie drogi wysiadł prąd, tramwaje stanęły w całym mieście a ja z wywalonym jęzorem leciałam przez miasto, żeby dotrzeć do domu i wsiąść w auto :sorry: Tak oto zakończylam świętowanie Dnia bez Samochodu :-D

Pabella Ryski to fajne chłopaki,te psie;) fajna miałas przygode;)dla mnie pies to tez członek rodziny i bezroznicy czy ma ludzkie czy inne imie:)co do tego programu to troche tytuł na wyrost bo w sumie to gadka była o ''bogatych'' mamusiach ktore wrociły badz nie do pracy i to był ich wolny wybor a nie musiały sie zastanawiac czy starczy na nianie czy na chleb;)
Futrzak no dla psa imie;)a nawet dla suki;))
Patris moja znajoma miała buldozke o imieniu Ola i zupełnie mi to nie przeszkadzało:)
Alamiga tez zaczyna mnie draznic poranna tv,ciagle to samo ,te same tematy i ci sami ludzie...

Małgoska usneła mi przy obiedzie:/ech zawsze cos poprzekreca mi w planach,ide z psem poki nie pada a ona spi,tak wiem ze zle robie:/

Futro suka

Olka wierz że moim marzeniem jest buldog świetne są niestety nie na moją kieszeń:( drugi marzenie west:( wetka odradziła bo pies strasznie chorowity został sznaucer mam nadzieje że bedziemy zadowoleni

Dziewczyny imie ma byc nie ludzkie i nietuzinkowe takie fajne musi mi wpaśc poprostu puki co ja sama nie mam żadnej koncepcji a jak dobrze pójdzie pies bedzie u nas już jutro czekamy właśnie za telefonem

hej dziewczyny :-)

papciu, kochany szczeniaczek, pamiętam jak moja była taka malutka i urocza. Nadal jest urocza :-p
A klub maluszka to taki jakby żłobek/przedszkole właśnie, prywatne, droższe i troszkę inaczej funkcjonuje niż publiczne. Ja myślę, żeby założyć coś podobnego, ale raczej punkt przedszkolny od 2 lat w górę. Mniej z tym kłopotów i zobowiązań niż z przedszkolem, które podlega Ministerstwu Oświaty. I dlatego muszę Maksa posłać do takiego miejsca, żeby mieć czas na własny biznes hehe :-p

Odpowiedziały mi 2 kluby maluszka i jest miejsce dla mojego szkraba. Poczekam jeszcze na odpowiedzi dwóch pozostałych, bo mi bardziej odpowiada cena i lokalizacja Ale w razie czego mogę Maksia od października posłać do jednego miejsca, także się bardzo cieszę!:-D

futrzak, mój nie chciał kaszki, bo dodawałam bezpośrednio do owoców i raz się zakrztusił i zwrócił jak go tata karmił. Teraz rozrabiam najpierw z wodą i z owocami jest tak gładka, że Maksiu nie czuje, że tam jest i zjada bez problemu.

pabella, no właśnie nie wiem czy wszędzie bedzie miejsce, raczej w tych daleko od centrum i drogich :-p Odezwali się do mnie z tych najdroższych na razie :-p

reklama
Papcia mowisz i masz;) Zara,Inka,Prima,Luna,Abi,Czilla,Happy,Margo,Kinia,Kulka,Billa,Tajga,Koka,Coco,Chanel,Vega,Bajka,Furia,Figa,Layla,Lala albo poprostu Papcia;)

Do góry