reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej:-)
u nas kolejny dzien z piekna pogoda,az nie chce sie wierzyc ze to wrzesien,byłysmy dzis na szczepieniu-Małgoska dzielna tylko chwilke popłakała,wazy juz 6400g i ma 65cm,moj kolos:-D

wszystkim chorym zycze zdrowka a pracujacym szybkiego weekendu;-)

ide robic sernika bo mi sie ''kasia ''zestarzeje;-)
miłego dnia

Olcia jejciu jaka okruszynka :)
Asco dzięki, jakoś na razie daję radę z pracą w domu, a Jasiek jest tak grzeczny, że sam się sobą zajmie i daje mamie popracować :) Najlepiej mi idzie z samego rana, wieczorami i w weekendy, to wystarczy, żeby wszystko zrobić.. zobaczymy jak dalej..

A jednak ten dzień nie był do końca szaro-bury:tak: Po południu wyszło słoneczko,zrobiło się ciepło,więc skorzystałam z okazji i puściłam 2 pranka. Potem popędziłyśmy z Anią po Jasia do przedszkola.
Przed chwilą ogarnęłam mieszkanie (to jest możliwe tylko,gdy dzieci są już w łóżkach:-D:tak:),a teraz oglądam Kropkę nad i.
Jeśli chodzi o forumową aktywność to też tęsknię za czasami,gdy wszystkie Marcówki były często obecne na forum,ale zdaję sobie sprawę,że część z nas zaczęła już pracować, a poza tym nasze Bąble są coraz bardziej absorbujące i po prostu brak czasu na wszystko:tak::tak:;-)

i mam pytanko do dziewczyn które maja kuchenki gazowe w kolorze srebrnym jak czyszcicie przypalenia nie takie co idzie ścierką zetrzeć tylko takie co sie robią pod palnikiem i scierką nie schodzą bo furi dostaje maszynka ma 2miesiące a pod palnikami cała brazowakupiłam mleczo do stali szlachetnej i nie schodzi macie jakiś dobry sposób na to?

Papcia - ja zalewam Cifem, tylko, że on trochę rysuje (ale kuchenka stara, więc olewam), za to mogę Ci powiedzieć, jak usunąć czarne plamy z silikonu przy wannie ;) - zmywaczem do paznokci ;)) a kuchenkę mikrofalową najlepiej czyścić z tłuszczu wkładając do środka rozkrojoną cytrynę i włączając ;) - tego drugiego nie próbowałam, bo nie mam kuchenki mikrofalowej ale to ze zmywaczem działa! :-)

ide robic sernika bo mi sie ''kasia ''zestarzeje;-)

tylko mi tu bez takich!! :eek::-D

Ostatnia edycja:
aaaa... bo jakaś taka nabuzowana dziś jestem!! :-)

strach się bać:-D

papcia zapytam mamy o specyfik który ona używa do czyszczenia kuchenki, to dam Ci znać

u nas dzień marudy ze strony Hanki i dzień krzykacza ze strony Zosi - zęby dają w kość:(
Zosia doskonali pełzanie ku uciesze wszystkich:)
spokojnej nocy i miłego dnia życzę:)

reklama
dzieki Futrzaku - nawet nie wiedzialam, ze sa takie panty! Super stronka:)

z tych spodenek nie polecam krótkich spodenek- bo to takie szmaty... i raczej nie pasują mi te szare z kolorowymi wstawkami spodnie dresowe- akurat piotruś to szczuplak więc będa dobre ale moim zdaniem gumka za bardzo ściska.

co do geterków i pant to jestem zadowolona... tylko pamiętaj że tam rozmiarówka jest zawyżona... my obecnie nosimy panty rozmiaru 80... są przyduże ale tylko troszkę.

dzieńdobry marcóweczki. Jak wy to robicie że się wysypiacie?

Do góry