K
koncia
Gość
malina, to Jasiu chyba schudł? Czy ostatnio też ważyłaś w ubraniu? Mój też szczepienia zawsze odsypia, a tak to nie ma na szczęście żadnych powikłań
patik, ta twoja Hania ma czasem urocze teksty :-)
zuza, ale masz śpiocha!
spring, zdrówka życzę
pabella, ale nagroda
Mamy nowego pocztonosza i wreszcie paczki przynosi pod drzwi
Maksiu ma już drugą drzemkę. O właśnie po godzince się obudził. Wcześniej spał 1.5h :-) Teraz sypia więcej niż od urodzenia.
Udało nam się wreszcie zastąpić mleko innymi posiłkami (do tej pory traktował je jako dodatkowe) i ładnie najada się słoiczkami z dodatkiem kaszki, więc wracamy do starego planu dnia i karmimy się co 4h! :-) Cieszy mnie bardzo, ze wreszcie zaakceptował coś oprócz mleka. W takim wypadku pozostaje nam 600ml mleczka na dobę i mam nadzieję, że Maksiu przestanie tak szybko przybierać
Kupiłam na allegro krzesełko do karmienia używane za 30zł hihi
patik, ta twoja Hania ma czasem urocze teksty :-)
zuza, ale masz śpiocha!
spring, zdrówka życzę
pabella, ale nagroda
Mamy nowego pocztonosza i wreszcie paczki przynosi pod drzwi
Maksiu ma już drugą drzemkę. O właśnie po godzince się obudził. Wcześniej spał 1.5h :-) Teraz sypia więcej niż od urodzenia.
Udało nam się wreszcie zastąpić mleko innymi posiłkami (do tej pory traktował je jako dodatkowe) i ładnie najada się słoiczkami z dodatkiem kaszki, więc wracamy do starego planu dnia i karmimy się co 4h! :-) Cieszy mnie bardzo, ze wreszcie zaakceptował coś oprócz mleka. W takim wypadku pozostaje nam 600ml mleczka na dobę i mam nadzieję, że Maksiu przestanie tak szybko przybierać
Kupiłam na allegro krzesełko do karmienia używane za 30zł hihi