reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hello

Malina -super ze pospałas;-) a my z wodą juz robilismy próby i nie przeszło:-:)-( musiała byc flacha i dopiero zasnoł:-D:-D

Wierka- jestem jestem:-p my tez zaspalismy do szkoły:szok::szok: w domu wszystko frówało ha ha dobrze ze maz malą zawozi:tak::tak:

madzikm- o kurcze!!!!!!!!!! jak tyś to zrobiła??????? przytulam mocno;-):-)
spring- ciesze sie ze już ci lepiej i oby było coraz lepiej;-)) wirusom mówimy nie!!!!!!!!!!!! zdrówka

niedługo w rozmowach w toku bedzie jak facet ze stanów urodził 3-kę dzieci naturalnie:szok::szok::szok::szok: szok dla mnie

reklama
Witka dziewczyny :) Nock raczej ciężka , położyłam go o 20 po 50 minutach obudził mi się z takim przeraźliwym rykiem , że się oboje z emikiem zerwaliśmy z kanapy i polecieliśmy zobaczyć co się dzieje :/. Nie wiem czy mu się przyśniło czy coś go zabolało , trochę trwało za nim się uspokoił i usnął z powrotem :/.Potem się budził kilka razy w nocy i wypił kilka łyków mleka i spał dalej.Je też słabiej niż zwykle nie wiem czy to skok rozwojowy czy co bo tak od kilku dni jest :/.

Pinka ten facet urodził się kobietą i przeszedł operacje zmiany płci ale nie naruszono mu organów rozrodczych.Więc wcale nie takie szokujące :)

Spring cieszę się że u ciebie lepiej

Madzik oby nadgarstek się szybko zrósł :)

Lokata no niewiem jego tata do 18 miesiąca życia zjadał jedyne 150 ml a on się widzę do niego podał :)

Julia oby Dominiczkowi szybko się poprawiło , biedne maleństwo :*

Malinaa
no widzisz wreszcie i Ty się wyspałaś :)

Cześć dziewczęta:-)
Julia- przytulam. Jak słyszę, biegunka to mi się włos jeży na głowie. Mam nadzieję, że to jednorazowa przypadłość i Dominik szybko wyzdrowieje:-)
Malinka- no, no nocki coraz piękniejsze! Janek to prawdziwy siłacz:-D
Patris- Nie martw się, może faktycznie cos mu się śniło i tak się zerwał:-)
Pinka- jak tam kurs foto?

Jaśko śpi, więc chwilę mam, nigdy nie wiem jak długą hehehe:-). Nocka u nas w porządku choć się obudził o 3.30 na mleczko, wytrąbił 100 i zasnął. O 7 rano był już gotów na zabawę i budzenie rodziców.
Pogoda wredna, zimno buro i deszcz pada. Dobrze, że wczoraj kupiłam wypasiona kurtkę małemu za całe 2zł:szok::-)
MIłego dnia laski!

ojoj przechwaliłam malutki mój płakał w niebogłosy .......teraz zasnał mam nadzieje ,że na długo:( biedactwo moje

gzdzie kupuje sie herbate majerankowa?w aptece nie ma;/

Ostatnia edycja:
Pinka domyśliłam się i dlatego Ci napisałam , no jak się nie zna szczegółów nie zna to może być szokujące :)

Magdzior
ja też myślę że coś mu się przyśniło i stąd ta histeria :) Pogoda okropna zimno , ponuro brr aż się niechce wychodzić więc my chyba sobie spacer darujemy dziś :/ , ale w razie czego to pluszowy kombinezon wisenno-jesienny mam i mały w niego jeszcze w chodzi :) Gratuluje udanego zakupu :)

Julia
taki mi szkoda Dominiczka biedactwo małe , przytulam mocno :**

Moje dziecię zjadło dziś o 6:00 90ml mm z 1,5 łyżki sinlacku , 9:00 50 ml mm i 11:00 120 ml kaszki i zobaczymy co będzie dalej :)

Julia może o maść majerankową do smarowania pod nosek Ci chodzi co?? O herbacie nie słyszałam..
Krowka gdzie Ty takie wypasione zakupy robisz??
Pinka a jeszcze będziesz próbować z wodą??

Jaś od godziny drzemie po soczku i czekam na niego z obiadkiem.. Jakiś fajniejszy dzień jak się go nie zaczyna po 5ej hahahahahaha
Dobra wypadałoby zjeść śniadanko..

Malina- w lumpeksie moim kochanym:-) Uwielbiam buszować hehe! A jak już coś fajnego w łapki wpadnie to się czuję jakbym co najmniej ciuchy za parę tysięcy kupiła hehe:-)
Jaśko dziś o 3.30 100 mm, o 7,30 80 mm i o 10.30 80 mm hmm. Jak się obudzi to wcisnę obiadek. zakupiłam wczoraj słoiczki rossmanowskie, zobaczymy jak mu posmakują.

Julia może o maść majerankową do smarowania pod nosek Ci chodzi co?? O herbacie nie słyszałam..
Krowka gdzie Ty takie wypasione zakupy robisz??
Pinka a jeszcze będziesz próbować z wodą??

Jaś od godziny drzemie po soczku i czekam na niego z obiadkiem.. Jakiś fajniejszy dzień jak się go nie zaczyna po 5ej hahahahahaha
Dobra wypadałoby zjeść śniadanko..
ja tez nie a napewno miala byc herbatka.....

reklama
Tu znowu ja,

udało mi się dziś zważyć Grubego :-) Kolejka była długa a ze dzieci były trochę sztywne to mój mały postanowił rozruszać imprezę.Najpierw się popisywal jak to on umie po matce skakać a kiedy już zdobył publiczność urządził konkurs pod nazwa ''kto najszybciej zjedzie mamie z kolan'':tak: Najważniejsze ze poszedł z waga do góry i wazy równe 8kg.

spring milo ze się samopoczucie polepsza
malina co za entuzjazm w twoich postach po tych nockach przespanych
krówka fajnie ci się z ta kurtka udało,zmotywowałaś mnie żeby i mój szmatland odwiedzić;-)
julia biedny Dominik:*** dobrze ze zadzwoniłaś do lekarza:tak:

Do góry